29 / 04 / 2024

Makedonya yatırım çağrı

Makedonya yatırım çağrı

MAKEDONYA Başbakanı Nikolai Gruevski, yatırımları kolaylaştırmak için bürokratik işlemleri minimuma indirip vergileri sıfıra çektiklerini belirterek, “Türk işadamlarını da yatırım yapmak için ülkemize davet ediyoruz” dedi.

TAV'dan Kuzey Makedonya'ya 49,7 milyon avroluk yatırım!

Yatırımlarına son sürat devam eden TAV Havalimanları Holding AŞ Kuzey Makedonya'ya 49,7 milyon avroluk yatırım yapacak.

Makedonya'dan Türk işadamlarına yatırım çağrısı!

MAKEDONYA Başbakanı Nikolai Gruevski, yatırımları kolaylaştırmak için bürokratik işlemleri minimuma indirip vergileri sıfıra çektiklerini belirterek, “Türk işadamlarını da yatırım yapmak için ülkemize davet ediyoruz” dedi.

Makedonya, Türk yatırımcılara kapılarını açtı!

Kocaeli'ne gelen Makedonya Devlet Bakanı Furkam Chakov, Makedonya Ankara Büyükelçisi Goran Taskovski; Makedonya’nın yatırım için çok elverişli bir ülke olduğunu ve Türk yatırımcılara kapılarının açık olduğunu ifade etti.

Dayan Yatırım İnşaat Sarıyer Reşitpaşa'da proje yapacak!

Dayan Yatırım İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret A.Ş, Sarıyer Reşitpaşa olarak da bilinen Mirgün Mahallesi'nde proje inşa edecek. Dayan Yatırım İnşaat Mart 2006 tarihinde 5 milyon 200 bin TL sermaye ile kuruldu...

JCR'den Akdeniz İnşaat'a yüksek derecede yatırım yapılabilir notu!

Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş.'yi yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirerek, uzun vadeli ulusal notunu yükseltti.

Zorlu Yapı Yatırım Anonim Şirketi Zorlu Center Otelcilik Şubesi açıldı!

Zorlu Yapı Yatırım Anonim Şirketi Zorlu Center Otelcilik Şubesi, Mehmet Emre Zorlu, Olgun zorlu, Ahmet Nazif Zorlu, Zeki Zorlu Müdürlüğü'nde 10 milyon TL'lik sermaye ile açıldı.

Ağaoğlu'nun notu: Yüksek derecede yatırım yapılabilir!

Japon kredilendirme kuruluşu olan JCR Akdeniz İnşaat'a yatırım için yüksek not verdi. JCR, Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri' ni yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi.

JGR Akdeniz İnşaat'a yatırım için yüksek not verdi.

Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesindeki Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetlerini yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi. Akdeniz İnşaat'a yatırım için yüksek not verdi.

Aşçıoğlu Yapı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Aşçıoğlu Yapı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ahmet Aşçıoğlu, Hüseyin Aşçıoğlu Müdürlüğü'nde 3 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 18 Temmuz'da Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

JCR'den Ağaoğlu'na yatırım için yüksek not!

Japon kredi derecelendirme kuruluşu olan JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş.’yi yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi...

JCR’den Ağaoğlu’na Yüksek Derecede Yatırım Yapılabilir notu!

Japon kredi derecelendirme kuruluşu olan JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş.’yi yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi.

Sur Yapı, Gaziosmanpaşa'da 150 milyon liralık yeni yatırımını satışa çıkardı!

Sur Yapı, Gaziosmanpaşa'da 150 milyon liralık yeni yatırımını satışa çıkardı. Dev şehir parkına komşu projede toplam 239 konut bulunuyor. Lansman öncesi % 10 indirim uygulanıyor...

Tokat'a 12 yılda 5 milyar 800 milyon liralık yatırım yapıldı!

İhsan Şener, Tokat'a Ulaştırma, Eğitim, Sağlık, Adalet, Orman ve Su işleri, Enerji, Tarım ve Hayvancılık, Konut, Köydeş, Spor, Turizm ve birçok alanda 12 yılda 5 Milyar 800 Milyon liralık yatırım gerçekleştirildiğini belirtti.

Makedonya yatırım çağrı Haberi

Makedonya yatırım çağrı

Makodenya Yabancı Yatırımlar Bakanlığı’nın Üsküp’te düzenlediği ‘Makedonya Cenneti’ toplantısına İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Aziz Kocaoğlu’nun da yer aldığı 70 kişilik heyetle katıldı. Yabancı Yatırımlardan Sorumlu Bakan Jerry Naumof, ülkelerine yapılacak yabancı yatırımların Anayasa ile teminat ve koruma altına alındığını, hiçbir risk bulunmadığını belirterek, “Şu anda ülkemizde bulunan 400’e yakın boş fabrikayı yeni yatırımlar için yabancılara sunuyoruz” diyerek, avantajlarını şöyle anlattı;


ÇOK CAZIP BÖLGELER

“Makedonya’da yatırım yapacak işadamları ve şirketler için vergi tamamen sıfır. Gelir vergisi ve KDV yok. En iyi yatırım destinasyonu açısından dünyada 29’uncu sıradayız. Yatırımcılar için 10 yıl vergiden muaf olan ekonomi bölgelerimiz var. Yatırım bölgelerindeki arsalar ücretsizdir. Ücretli olan yerlerde ise metrekareye ödenen kira bedeli yıllık olarak sadece 10 centtir. Yani çok...