06 / 05 / 2024

maketten konut seçimi

maketten konut seçimi

GLOW3 Satış ve Pazarlama Müdürü Gaye İntepe: Ev alırken sadece ekonomik bir karar değil tüm yaşam tarzınızı belirleyecek bir karar alıyoruz. Kendimize yaşam alanı belirliyoruz

Halk GYO yönetim kurulunun bağımsız üye seçimi sonrası güncel bilgileri!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 1 Nisan 2016 yönetim kurulu bağımsız üye seçimi olarak belirlenen kararın özel durum açıklamasıyla yeniden gündeme getirilerek yeniden yayımlandı.

Maketten konut satışı, yatırımda en riskli yöntem!

Tüketiciler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Nesih Tanrıverdi, Gayrimenkul yatırım yöntemlerinin en risklisi maketten konut satışında dikkat edilmesi gerekenleri Manşet Gazetesine anlattı.

Organize sanayi bölgesi yer seçimi talebi nasıl yapılır?

Kısaca OSB olarak tanımlanan organize sanayi bölgesi alanlarını kurmak isteyen kimseler öncelikle, organize sanayi bölgesi yer seçimi talebinde bulunuyor. Peki, organize sanayi bölgesi yer seçimi talebi nasıl yapılır?

Organize sanayi bölgeleri yer seçimi yönetmeliği!

Organize sanayi bölgeleri yer seçimi yönetmeliği 18 Kasım 2015 tarihinde 29536 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, organize sanayi bölgelerinin yer seçimi işlemlerine ilişkin usul ve esasları düzenliyor..

Mağaza açılışında doğru lokasyon seçimi için ne yapılmalı?

Türkiye’nin 81 ilinde cadde ve sokak bazında tüm coğrafyayı inceleyip sektörlere yönelik detaylı raporlar sunan Maptriks, mağaza açılışında doğru lokasyon seçimi için yapılması gerekenleri açıkladı.

Kadastro çalışmalarında bilirkişi seçimi nasıl yapılır?

Bilirkişi, hakim veya savcının hukuki bilgisi dışında, çözümü uzmanlık, özel veya teknik bilgi gerektiren durumlarda başvurulan, o konunun uzmanı kişilere deniyor. Peki, kadastro çalışmalarında bilirkişi seçimi nasıl yapılır?

Bina yönetimi seçimi nasıl yapılır?

Bina yönetimi oluşturulması, yönetimin görev ve sorumlulukları Kat Mülkiyeti Kanunu'nda yer açıklanıyor. Peki, bina yönetimi seçimi nasıl yapılır?

Maketten konut satışında bina tamamlama sigortası nedir?

Maketten konut satışlarında firmanın tüketiciye güven verebilmesi için bina tamamlama sigortası yaptırması gerekiyor. Peki, maketten konut satışında bina tamamlama sigortası nedir?

Maketten konut satışında tamamlama sigortası!

Yapı ruhsatı olması yani müteahhidin inşaat yapabilecek kapasitesi olması, haricinde müteahhidin sigorta yaptırması zorunlu hale getirildi. İşte, maketten konut satışında tamamlama sigortası!

Maketten konut satış formu nedir?

Yeni Tüketici Kanunu ile maketten satışlarda sözleşme kurulmadan önce ön bilgilendirme formu ile bilgilendirilmeleri gerekiyor. Peki, maketten konut satış formu nedir?

Maketten konut satışı kanunu!

Henüz inşaat çalışmalarına başlanmamış veya tamamlanmamış bir yapı için satıcı firma tüketici ile satış sözleşmesi imzalanabiliyor. İşte, maketten konut satışı kanunu!

Maketten konut satış sözleşmesi şekil şartı!

6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'da yer alan hükümlere göre, maketten konut sözleşmesinin imzalanması gerekiyor. İşte, maketten konut satış sözleşmesi şekil şartı!

Maketten konut satışı sözleşmesi iptali!

Maketten konut satış sözleşmesi henüz inşaat çalışmaları devam eden dairenin satışını gerçekleştirmek için alıcı ve satıcı tarafından imzalanıyor. İşte, maketten konut satışı sözleşmesi iptali!

maketten konut seçimi Haberi

maketten konut seçimi

Ev sahibi olmak ve kira ödemeden yaşamak herkesin hayalidir. Fakat yaşanan deneyimler, bu hayallerini gerçekleştirenlerin, birçok hayal kırıklığı yaşadığını da gösteriyor. Maketten seçilip aslına uygun inşa edilmeyen yapılar, sözleşmedeki büyüklüğünden farklı teslim edilen daireler gibi olumsuzluklar, konut yatırımı yapanların en sık karşılaştıkları sorunları oluşturuyor. MOM Yapı, hazırladığı videolarla, konut yatırım yapmak isteyenleri bu konularda bilgilendiriyor. “Ev alırken sadece ekonomik bir karar değil tüm yaşam tarzınızı belirleyecek bir karar alıyoruz. Kendimize yaşam alanı belirliyoruz” diyen GLOW3 Satış ve Pazarlama Müdürü Gaye İntepe, MOM Yapı tarafından hazırlanan bu videoların ev alma planları yapan herkes için çok faydalı olacağını belirtti.


Ev sahibi olma hayali kuran ailelerin şimdi bu hayallerini gerçekleştirmeleri geçmişe göre daha kolay. Düşen faizler ve daha uygun şartlara sahip konut kredileri...