28 / 04 / 2024

Maknoon Grup ulaşım

Maknoon Grup ulaşım

Maknoon Grup CNR Emlak Fuarı'na katılıyor. Orta doğunun en büyük gruplarından Yönetim Kurulu Başkanı Majdi Muhammet HARİRİ ‘nin kurucusu olduğu Maknoon Grup 11-14 Eylül CNR emlak fuarına katılıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin detayları belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin detayları belli oldu. 475 milyon 488 bin lirayla rakibinden 1 milyon 170 bin lira fazla teklif sunan Altur-Havaş-Free Turizm Konsorsiyumu ihaleyi kazanan grup oldu.

TSMD Ulaşım Yapıları paneli 22 Eylül'de

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin beşincisi Seranit Grup sponsorluğunda, “Ulaşım Yapıları / Havalimanları” teması ile 22 Eylül 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

Sancaktepe Resim İstanbul Orman ulaşım!

Daire teslimlerinin bu yıl Aralık ayından itibaren gerçekleşeceği proje Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Sancaktepe Resim İstanbul Orman ulaşım bilgisi kapsamında Yenikapı'ya 36 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım!

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım bilgilerine göre tesis, Yalı Mahallesi, İnönü Caddesi üzerinde yer alıyor. E7 Grup imzası taşıyan proje 6 yıl boyunca her şey dahil tatil imkanı sunuyor.

Beylikdüzü Alya Trio Evleri ulaşım!

18 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Alya Trio Evleri Akkuş Grup tarafından inşa ediliyor. Beylikdüzü Alya Trio Evleri ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Toya Grup Toya Moda ulaşım!

Toya Grup tarafından hayata geçirilen Toya Moda projesi Sefaköy ‘de yükseliyor. Toya Grup Toya Moda ulaşım bilgileri kapsamında proje İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Kuzu Grup Kuzu Effect ulaşım!

Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Kuzu Effect projesi Ankara Oran’da 30 bin 730 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kuzu Grup Kuzu Effect ulaşım bilgilerine göre proje Panora AVM'nin yanında yer alıyor.

Sea Pearl Kuzu Grup ulaşım!

Sea Pearl Kuzu Grup ulaşım bilgileri kapsamında proje Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre, FSM Köprüsü’ne 25 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Projede yüzde 10 peşinatta kalana 36 ay 0 faiz sağlanıyor.

Sky Tower Hotel ulaşım krokisi!

E7 Grup imzası ile hayata geçirilen ve 5 yıldızlı olarak inşa edilen Sky Tower Hotel'de Devr-i Tatil fırsatı yer alıyor. İşte Sky Tower Hotel ulaşım krokisi...

Resim İstanbul Orman ulaşım!

Resim İstanbul Orman ulaşım bilgilerine göre proje; Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline 10 dakika mesafede yükseliyor. Proje, Ortadoğu Grup imzası taşıyor..

Maknoon Grup Yalova’da şehir kuracak!

Maknoon Grup Türkiye'deki projelerini ve yatırım hedeflerini tanıttı. Maknoon Grup 'un Genel Müdürü Jamila Öztürk, ilk olarak Yalova, Sapanca, İstanbul ve Karadeniz'de yatırım yapacaklarını açıkladı.

Maknoon Grup Yalova’da 1 milyar liraya şehir kuracak!

Maknoon Grup'un Genel Müdürü Jamıla Öztürk. Arapların ilgi gösterdiği yerlerde 150 milyon dolarlık proje geliştireceklerini açıkladı. Araplar için Yalova' da 1 milyar liraya şehir kuracak..

Maknoon Grup, Türkiye'de yatırımlarına devam edecek!

CNR Emlak 2014 Fuarı'na Kristal Residence ve Andalusia Villas Sapanca projeleriyle katılan Maknoon Grup'un Genel Müdürü Jamila Öztürk, "İstanbul, Yalova ve Türkiye'nin bir çok bölgesinde yatırımlarımıza devam edeceğiz" dedi...

Maknoon Grup ulaşım Haberi

Maknoon Grup ulaşım

Ortadoğulu dev, ihtişamlı standında Türkiye’de ki yatırımlarını ve yeni projelerini Türk Ekonomisine katacağı değeri değerlendirecek olan Maknoom Grup Ceo ‘su Sn; Muhammet Alalyani ve  Maknoon Grup Genel Müdürü Sn; Jamila Öztürk Hanımefendi  İş, sanat ve siyaset dünyasından seçkin isimleri de standında ağırlayacak. Maknoon Grup siz değerli basın mensuplarını fuardaki standını şereflendirmenizi...