01 / 05 / 2024

makro Köşe Çarşı

makro Köşe Çarşı

Köşe Çarşı işyeri fiyat listesi kapsamında mağazaların fiyatları 370 bin TL ile 526 bin TL arasında değişiyor

Makro Köşe Çarşı fiyatları !

Makro Köşe Çarşı fiyatları dükkanlar için 188 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Köşe Çarşı projesinde 188 bin TL'ye! Son başvuru günü 5 Nisan!

Köşe Çarşı projesinde yer alan ticari ünitelerin fiyatları 188 bin TL'den başlıyor. Başvurular için son gün 5 Nisan olarak belirlendi

5 bin kraliçe arıyı hibe desteği ile alıp tanesini 300 TL'den satabilirsiniz! İşte detaylar

Bir hibe desteğiyle hayata geçirdiği projesiyle büyük bir başarı elde eden Aydın Payar, Kırıkkale'de kraliçe arı üretimine odaklandı. Yılda 5 bin adet kraliçe arı üretimi gerçekleştiren Payar, bu sayede kendisine önemli bir gelir kaynağı yaratıyor. Üstelik, kaliteli üretimlerini 300 lira gibi bir fi

Altın fiyatları bir günde tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları

4 Şubat Cumartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları çarşamba günü Fed faiz kararından sonra rekor kırarken dün sert düştü. Altın fiyatları bir günde resmen tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları.

Şanlıurfa Halerlibahçe Çarşısı'nda 66 iş yeri yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, restorasyon çalışması süren Sakıbın Köşkünde incelemeler yaptı ve ardından iş yerleri yenilenen Haleplibahçe Çarşısını dolaştı.

Gökçe Bahadır Avrupa yakasında ev arıyor!

Oynadığı dizilerle büyük beğeni toplayan Gökçe Bahadır Avrupa yakasında ev arıyor. Bahadır trafik sıkıntısı yaşamamak için Avrupa yakasına taşınma kararı aldı.

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi projesi!

Keşan Belediyesince hayata geçirilen Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi Projesinin devam ettiği bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Keşan Belediyesi'nin mücavir alanlardan Yayla Sahilinde çeşitli çalışmalar yapıldığı belirtildi.

Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi'nde son durum ne?

Keşan Belediyesince hayata geçirilen Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi Projesi'nin devam ettiği bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Keşan Belediyesi'nin mücavir alanlardan Yayla Sahili'nde çeşitli çalışmalar yapıldığı belirtildi.

Selen Soyder Bebek'te kiralık ev arıyor!

Selen Soyder ve sevgilisi Oren Fransez kiralık ev arıyorlar Selen Soyder ile Oren Fransez, önceki gün emlakçı eşliğinde Bebek’teki kiralık daireleri dolaştı.

Çankırı Atık Su Arıtma Tesisi projesi hayata geçiyor!

Çankırı'da Avrupa Komisyonu tarafından Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Programı (İPA) altında eş finansmanı sağlanan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Çankırı Belediyesi tarafından yürütülen Atık Su Arıtma Tesisi'nin tanıtımı yapıldı

Bakanlık e-haciz projesini hayata geçiriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının bağlı kuruluşu Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, tapu hizmetlerini daha etkin, hızlı ve güvenli bir şekilde elektronik ortamda sunmaya devam ediyor.Bakanlık e-haciz projesini hayata geçiriyor.

Manisa Karaoğlanlı'ya Atık Su Arıtma tesisi geliyor!

Karaoğlanlı Atık Su Arıtma tesisini, sistemli işler hale getireceklerini belirten MASKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanı Hasan Patel, tesisin mahalleye kazandırılabilmesi için gerekli olan altyapı çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

ÇATIDER Çatı ve Çatıcılık Eğitimleri projesi başlıyor!

ÇATIDER, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı'nın IQVET isimli hibe projesinden faydalanarak, 'Çatı ve Çatıcılık Eğitim Sisteminin Kurulması ve Geliştirilmesi Projesi'ni hayata geçiriyor.

Manisa Demirci'ye atık su arıtma tesisi yapılacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yürüttüğü çevreci projeler ile doğayı kirletmemeye özen gösteriyor. Büyükşehir, Demirci ilçesinde yapılacak atık su arıtma tesisi için girişimlerini hızlandırdı.

makro Köşe Çarşı Haberi

makro Köşe Çarşı


Başakşehir'de konumlandırılan ve Makro İnşaat tarafından yükselen Köşe Çarşı'da dükkanlar, işyerleri ve mağazalar bulunuyor. 5 Nisan'a kadar başvuru dönemi devam edecek Makro Köşe Çarşı projesinde dükkanlar 34,43 ile 69,57 metrekare, mağazalar 72,30 ile 104,08 metrekare, büyük mağazalar 116,89 ile 402,36 metrekare, süper market 2.054,47 metrekare tasarlandı. 



Köşe Çarşı işyeri fiyat listesi :

dükkanlar 188 bin TL ile 360 bin TL arasında,

mağazalar 370 bin TL ile 526 bin TL arasında, 

büyük mağazalar 572 bin TL ile 1 milyon 700 bin TL arasında değişen fiyatlarla ve 

Süper market 6 milyon 967 bin TL'ye satışa sunuluyor. 


www.kosecarsi.com

444 71 61 

Kübra...