05 / 05 / 2024

Makrom İnşaat maket satışı

Makrom İnşaat maket satışı

Petek Dinçöz’ün reklamlarında oynadığı Makrom İnşaat’ın mağdur ettiği vatandaşlar konuştu: “Evleri normal değerinin yarısına sattılar. Peşin ödedik. Ama inşaat hiç başlamadı”

Kalyon Mimari Maket İnşaat Reklam ve Fotoğrafçılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalyon Mimari Maket İnşaat Reklam ve Fotoğrafçılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bican Onay, Nihat Yenice, Sezgin Gül ve Ümit Çomaklı ortaklığında  kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Maket, inşaat sektörünün iş hacmini artırıyor!

Son yıllarda inşaat sektörünün ve onu etkileyen yan sektörlerin iş hacminin hızla artması ile birlikte maket yapıları ilk olarak alıcıya ulaştıran ve onların ilk tanıtımını yapan maket sektörünün İzmirli temsilcileri ile görüşüldü.

Wish İstanbul projesinde 540 aile mağdur mu oldu?

Makrom İnşaat’ın konut vaadiyle 800 kişiyi mağdur ettiği iddialarının ardından bu kez de, Wish İstanbul projesinde 540 ailenin mağdur edildiği iddia edildi.

Makrom İnşaat daireleri maket üzerinden sattı!

Petek Dinçöz’ün reklamlarında oynadığı Makrom İnşaat’ın mağdur ettiği vatandaşlar konuştu: “Evleri normal değerinin yarısına sattılar. Peşin ödedik. Ama inşaat hiç başlamadı”

Makrom Yapı'dan 17 kişi gözaltına alındı!

İstanbul Mali Sube Müdürlüğü, dün yapngı operasyonda Esenyurt ve Tuzlada yüzlerce kişiye maket üzerinden konut satan Makrom Yapı İnşaat firması yetkililerinden 17 kişiyi gözaltına aldı.

Makrom mağdurlarından bilirkişi raporu!

Makrom mağdurları Esenyurt Makromtek projesi için hukuk doçentlerine bilir kişi raporu sonuç belgesi hazırlattı. Raporda, Makrom İnşaat'ın bir daireyi birden fazla kişiye sattığını belirten maddeler yer alıyor.

İnşaat mağdurları bugün eylem yapacak!

Uluhan Grup, Bulut İnşaat, Makrom Yapı, Hiper Gayrimenkul, Osmanlı İnşaat, Fi Yapı ve İlke İnşaat mağdurları bugün saat 15:00'te Esenyurt Belediye binası önünde eylem yapacak...

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Makrom Yapı İnşaat Mühendisi arıyor!

Makrom Yapı bünyesinde hayata geçirilen projelerinde görevlendirmek üzere İnşaat Mühendisi arıyor. Erkek adaylar için askerliğin tamamlanmış olduğu iş ilanına başvurular www.secretcv.com adresindeki 539990 numaralı ilandan yapılıyor...

Kalyon Model Mimarlık Maket İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kalyon Model Mimarlık Maket İnşaat Reklam Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ünal Çomaklı, Cemile Çomaklı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta kuruldu

Makrom İnşaat kimdir ? Makrom Yapı İnşaat tarihçesi!

Makrom Yapı İnşaat kimdir, faaliyetleri nelerdir, kaç yılında kuruldu? Makrom Yapı İnşaat tarihçesi...

Makrom Yapı İnşaat iletişim ve telefon numarası !

Makrom Yapı İnşaat iletişim , telefon numarası , internet adresi ve Makrom Yapı İnşaat ile ilgili bilgileri haberimizden öğrenebilirsiniz...

Makrom İnşaat maket satışı Haberi

Makrom İnşaat maket satışı

Makrom İnşaat şirketi, İstanbul Esenyurt ile Tuzla’da 8 dev proje adı altında lüks daireler yapacağı iddiası ile ünlü sanatçı Petek Dinçöz ile anlaştı. Reklam filmleri ile birlikte de dairelerin satışı başladı. Ancak firmanın sadece maket üzerinden sattığı dairelerin ardından inşaata bile başlamadığı ortaya çıktı. Mağdurların suç duyurusunun ardından da Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında firmanın bazı daireleri iki kişiye birden sattığı da ortaya çıktı. Öyle ki bazı projelerde belediyeye arsa için müracaatta dahi bulunulmadığı belirlendi. 

Tuzla iken Şarköy oldu 

Mağdurlardan Baki Torunoğlu, bedelini peşin ödedikleri evin inşaatının dahi hiç başlamadığını söyleyerek şunları anlattı:”Ümraniye’de bin TL kiraya oturuyorum. Eşimle ev arayışına girdik. Üç yıl önce neredeyse yarı fiyatına ev satışı yapan bu şirketi bulduk. İki artı bir evin...