08 / 05 / 2024

makrom inşaat telefon

makrom inşaat telefon

Makrom Yapı İnşaat iletişim , telefon numarası , internet adresi ve Makrom Yapı İnşaat ile ilgili bilgileri haberimizden öğrenebilirsiniz...

Mudurnu'da içinden telefon hattı geçen inşaat tamamlanamıyor!

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde yapımı devam eden 3 katlı bina, inşaatın içinden geçen telefon hattı nedeniyle tamamlanamıyor.

İnşaat mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

2016'nın ilk ayında sessizliklerini bozarak eylem yapma kararı alan Makrom mağdurları yeni yılın ilk eylemini dün saat 13:00'te Esenyurt Belediyesi önünde gerçekleştirdi. Makrom mağdurlarına diğer inşaat firmaları mağdurlarından da destek geldi.

Makrom İnşaat daireleri maket üzerinden sattı!

Petek Dinçöz’ün reklamlarında oynadığı Makrom İnşaat’ın mağdur ettiği vatandaşlar konuştu: “Evleri normal değerinin yarısına sattılar. Peşin ödedik. Ama inşaat hiç başlamadı”

Dumankaya İnşaat Çayırova telefon numarası!

Kocaeli Gebze'de hayata geçirilecek olan Çayırova projesi Dumankaya inşaat imzasını taşıyor. Stüdyodan, 4 oda 1 salona kadar daire seçenekleri sunan Dumankaya Çayırova projesinin telefon numarası şöyle:

İnşaat sektörü çalışanları için süper dayanıklı CatB150Q telefon!

İnşaat makineleri ve akıllı telefon üreticisi Caterpillar, inşaat sektöründe çalışanlar için 'süper dayanıklı' olarak tanımladığı toz ve suya karşı dayanıklı olan CatB15Q isimli telefonunu duyurdu.

Fikirtepe Anka İnşaat telefon!

Fikirtepe Anka İnşaat telefon numarası ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Anka İnşaat Fikirtepe projesinde daire fiyatları 220 bin TL'den başlıyor...

Makrom Yapı inşaat mühendisleri arıyor!

Makrom Yapı firma projelerinde görevlendirmek üzere inşaat mühendisi arıyor.

Makrom İnşaat kimdir ? Makrom Yapı İnşaat tarihçesi!

Makrom Yapı İnşaat kimdir, faaliyetleri nelerdir, kaç yılında kuruldu? Makrom Yapı İnşaat tarihçesi...

Makrom İnşaat 1 oda 1 salon 41 bin TL ! 41. yıl kampanyası!

Makrom İnşaat 41. yılına özel kampanyasında 1 oda 1 salon dairelerini 41 bin TL fiyatla satıyor. Makrom İnşaat Tuğba Rezidans 'ta 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler için de aynı kampanya geçerli...

Makrom City inşaatının havadan görüntüleri!

İstanbul Esenyurt'taki Makrom Yapı'ya ait Makrom City inşaatının durumunu www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

makrom inşaat telefon Haberi

makrom inşaat telefon


Makrom Yapı İnşaat satış ofisi ile 0212 150 19 91 telefon numarasından iletişime geçebilir, www.makromyapi.com internet adresinden Makrom Yapı İnşaat projelerini inceleyebilirsiniz.


Makrom Yapı İnşaat Esenyurt merkez ofisi Talatpaşa Mahallesi'nde Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde yer alıyor. Makrom Yapı İnşaat merkez ofisi telefon numarası 444 65 76.


41. yılında olan Makrom Yapı İnşaat Esenyurt ve Tuzla'da konut birçok konut projesine devam ediyor.


1972 yılında İs-ba bünyesinde faaliyete başlayan Makrom Yapı; günümüzde İstanbul’ un karlı gayrimenkul bölgesi olan Esenyurt Merkezinde faaliyet göstermektedir. Makrom Yapı; MakromCity, Myesgarden, Estanbul, EsVilla’s, MakromCity2, Beystanbul gibi projeleri hayata geçirdi. 



0212 450 19 91

www.makromyapi.com

Gülcihan...