02 / 05 / 2024

makrom yapı devremülk

makrom yapı devremülk

Makrom Yapı, 2013 yılını muhteşem bir hediye yağmuru ile karşılıyor, “Evden Arabaya, Düğünden Balayına… Bir Hayal Kurun Gerçek Olsun…” sloganıyla duyurulan uygulamada, 13 Ayrı mutlu yaşam paketi sunuluyor

Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!

Sur Yapı imzasıyla Antalya Kepez'de inşa edilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor. Peki Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!

Bir tatil sitesine ait devremülk hisselerinin devriyle ilgili iddialar mecliste!

Bir tatil sitesine ait devremülk hisselerinin devrine ve yapılan risk analizlerine dair bazı iddialar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İnşaatı başlamayan devremülk için ne yapılabilir?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''inşaatı başlamayan devremülk'' konulu soruyu yanıtladı.

Körfez GYO devremülk kiralama bildirisini yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Körfez Termal Devremülk Tesisi'nde devremülk kiraya verdiğini açıkladı.

Körfez Termal Devremülk Tesisleri kira değerleme raporu yayınlandı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Körfez Termal Devremülk Tesisleri kira değerleme raporu yayınlandı.

Arap yatırımcısı Ankara Ayaş'a devremülk tesisi yapacak!

Ankara'nın Ayaş ilçesinin tarihi meydanından başlayacak yenileme çalışmalarına, Suudi iş adamları da termal devremülk projesiyle dahil oldu. Ayaş'a gelerek, devremülk tesis yapılması konusundaki planlarını Belediye Başkanı Taşan ile paylaştı.

Mudurnu Moderno Termal Tatil Köyü devremülk fiyatları!

Moderno Termal Tatil Köyü Bolu'nun Mudurnu ilçesinde inşa ediliyor. Devremülk teslimleri 2017 yılında yapılacak Moderno Termal'de normal, dublek ve king daireler bulunuyor.

Bolu Moderno Termal Tatil Köyü'nde 9 bin TL'ye devremülk!

Bolu Mudurnu'da hayata geçen Moderno Moderno Termal Tatil Köyü'nde devremülk fiyatları 9 bin TL'den başlıyor. Mudurnu Moderno Termal Tesileri'nde devremülklerin teslimi 2017 yılında yapılacak.

Makrom Yapı'nın 18 şirket yöneticisi gözaltında!

Mali Şube Ekipleri, maket üzerinden satış yapıp yüzlerce kişiyi dolandıran Makrom Yapı'ya baskın düzenledi. 18 şirket yöneticisi gözaltına alındı.

Maket üzerinden konut satan Makrom Yapı'ya 18 gözaltı!

Maket üzerinde konut satışı yapan Makrom Yapı’ya düzenlenen operasyonda 18 kişi gözaltına alındı. Esenyurt ve Tuzla’da teslim etmesi gereken yüzlerce konutu teslim etmeyen şirketin 800 vatandaşı dolandırdığı öğrenildi.

Devremülk tapu harcı ne kadar?

Devremülk, kişinin kendisi tarafından belirlenen tarihlerde yılın 15 günlük veya daha uzun bir diliminde satın alınan mülk oluyor. Peki, devremülk tapu harcı ne kadar? Devremülk masrafları nelerdir?

Devremülk sözleşmesine ilişkin ön bilgilendirme formu!

Satıcı devremülk sözleşmelerinin kurulmasından en az bir gün önce tüketicilere yazılı olarak veya kalıcı veri saklayıcısı ile ön bilgilendirme formu vermek zorunda oluyor. İşte devremülk sözleşmesine ilişkin ön bilgilendirme formu...

Devremülk sözleşmesinin feshi nasıl olur?

Devremülk sözleşmesi, bağımsız bölümde yılın belli günleri sahip olunan mülkiyet hakkının devre mülk alıcısı ile satıcısı arasında yazılı olarak şartlara bağlandığı sözleşme oluyor. Peki, devremülk sözleşmesinin feshi nasıl olur?

makrom yapı devremülk Haberi

makrom yapı devremülk

Üç Anahtar Paketi içinde 3+1 Daire, 2013 Model Dacia Stepway otomobil ve tapulu devremülk hediye ediliyor. 


07.01.2013 Pazartesi günü başlayan kampanya 07.02.2013 tarihinde sona erecektir. Kampanyada  0+1, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunuluyor. 


Bir insan hayatı boyunca ne hayal eder, başını sokacak bir ev, ayağını yerden kesecek bir otomobil, tatillerde gidebileceği bir yazlık ev, yeni mobilyalar…Bir ömürlük hayali Mutlu Yaşam Paketleri ile bir anda gerçekleştiriyoruz. 


13 mutlu yaşam paketinin içinde iki anahtar paketi, üç anahtar paketinin yanında düğün paketleri de yer almaktadır. 


Çekilişsiz kurasız teslim edilecek olan hediyeler anında Sizleri bekliyor. 


444 65 76