09 / 09 / 2024

Makromarket AVM 2010\'da Karadeniz\'de açılıyor

Makromarket AVM 2010\'da Karadeniz\'de açılıyor

Makromarket Alışveriş Merkezi'nin hedefi 2010'da 25 AVM açmak...

 

5 emekliden 1'i kirada oturuyor: 2010'da 11,4 gram altın alınan emekli maaşıyla şimdi 4,4 gram altın alınabiliyor!

İstanbul Planlama Ajansı'nın yaptığı araştırmaya göre, 2010'da 11,4 gram altın alınan en düşük emekli maaşıyla şimdi 4,4 gram altın alınabiliyor. Emeklilerin geçim sıkıntısı gözler önüne serildi. İşte o rakamlar...

VEGA AVM İstanbul’da 500 liralık alışveriş yap, para yüklü Param Card’ı kap!

30 Eylül 2022 tarihine kadar Vega İstanbul AVM içerisinde yer alan tüm mağazalardan aynı gün içerisinde yapılan 500 Türk Lirası ve üzeri alışverişe içinde 100 Türk Lirası yüklü Param Card hediye edilecek.  Kampanya sınırlı sayıda, faydalanabilmek için acele edin…

9. Vega AVM Ankara'da açılacak! 

Türkiye'nin yüzde 100 yerli sermayeli alışveriş merkezi zincirini oluşturan Nata Holding, 9’uncu AVM’sini 26 Mart tarihinde Ankara'da açıyor.

Metropol AVM Nisan'da açılacak!

Metropol İstanbul’da ofis ve konutların ardından AVM'de de yaşam başlayacak. 250 mağazanın yer aldığı alışveriş merkezinin Nisan'da açılması planlanıyor.

Ora AVM için flaş iddia!

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın yaptığı açıklamada 2010'da Ora AVM’ye aktarılan 270 milyon Euro’luk batık kredi için “Siyaset falan, birtakım şeyleri sokmuşlar” diyerek, kredinin verilmesinde dönemin siyasetçilerinin etkili olduğunu iddia etti.

Anatolium Marmara AVM Kartal’da açılıyor!

MAYA Grubu’nun sahip olduğu AVM zinciri markası Anatolium Alışveriş Merkezleri'nin 3. Halkası Kartal'da açılıyor. Franchise haklarının MAYA Grubu’nda olduğu IKEA Türkiye’nin 6. mağazası da projede yerini alacak.

Çorlu Trend Arena AVM Nisan'da açılacak!

Çorlu'da toplam 6918 m2 arsa üzerinde inşaatı devam eden Trend Arena AVM 2016 Nisan ayında kapılarını açmaya hazırlanıyor. Çorlu'nun ikinci büyük alışveriş merkezi olan Trend Arena AVM'de birbirinden ünlü markalar yer alacak.

Novada Outlet AVM Konya'da 12 Haziran'da açılacak!

Novada Outlet Konya, 12 Haziran'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık ortaklığıyla hayata geçirilen AVM'yi Turkmall işletecek.

Star AVM Yalova'da açıldı!

Star Alışveriş Merkezi (AVM), Yalova'da kapılarını açtı. Star AVM Genel Müdürü Murat Şimşek, 20 bin metrekare kapalı alanda 70 mağazadan oluşan merkezin yatırım tutarının 60 milyon lirayı bulduğunu söyledi.

Rönesans Holding Avia Park AVM Rusya'da açıldı!

Rönesans Holding’in 24 ayda tamamladığı Avrupa’nın en büyük AVM’si Rusya’da açıldı. Toplam 526 mağaza ve 10 bin metrekarelik eğlence merkezinin bulunduğu Avia Park AVM, 495 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirildi

Avia Park AVM Moskova'da açıldı!

Avia Park AVM Moskova'da açıldı. Perakende ve gayrimenkul sektöründe ilklere imza atan Rönesans Holding, Avia Park Alışveriş ve Eğlence Merkezi ile Rusları yeni bir yaşam merkezi anlayışıyla tanıştırdı.

Bendevi Palandöken: Ankara'da hali hazırda 38 AVM mevcut!

ANKARA kişi başına düşen alışveriş merkezi (AVM) metrekaresi bakımından Türkiye şampiyonluğunu koruyor. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken "Hali hazırda 38 AVM Ankara'da bulunuyor. " dedi...

Symbol AVM Nisan'da açılıyor!

Kavanlar İnşaat tarafından Yahya Kaptan'da yapımı devam eden Symbol AVM'nin içinde dünyanın önemli otel markalarından Hampton By Hilton ile birlikte Medical Park'ın en büyük araştırma hastanelerinden biri yer alacak.

Makromarket AVM 2010\'da Karadeniz\'de açılıyor Haberi

Makromarket AVM 2010\'da Karadeniz\'de açılıyor

Makromarket Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Songör, 2010 yılında Türkiye genelinde 25 Alışveriş Merkezi (AVM) açmayı hedeflediklerini belirtti.

Songör, bir programa katılmak için geldiği Konya'da, AA muhabirine yaptığı açıklamada, perakendecilik sektöründe önemli bir aktör olma yolunda çabalarının devam ettiğini, 112 şube ile Ankara, Kırıkkale, Konya, Karaman, Kayseri, Mersin, Samsun, Malatya ve Antalya olmak üzere 9 ilde hizmet verdiklerini söyledi.

2006-2008 yılları arasından firma olarak çok hızlı bir büyüme kat ettiklerini ifade eden Songör, 2009 yılında ise dünyayı etkisi altına alan ekonomik kriz nedeniyle iç yapılanmaya gittiklerini bildirdi.

Bu yıl çok temkinli davrandıklarını ve 7 AVM açtıklarını vurgulayan Songör, "Özellikle istihdam oluşturabilmek ve perakendeciliğe hizmet edebilmek adına çok gayretli olmamız gerekiyor" dedi.

Songör, yeni yılda yatırımlara devam edeceklerini anlatarak, şunları kaydetti:

"2010 yılında 25...