27 / 04 / 2024

Çorlu Trend Arena AVM Nisan'da açılacak!

Çorlu Trend Arena AVM Nisan'da açılacak!

Çorlu'da toplam 6918 m2 arsa üzerinde inşaatı devam eden Trend Arena AVM 2016 Nisan ayında kapılarını açmaya hazırlanıyor. Çorlu'nun ikinci büyük alışveriş merkezi olan Trend Arena AVM'de birbirinden ünlü markalar yer alacak.




Trend Arena'da hangi mağazalar var?


Çorlu'da toplam 6918 m2 arsa üzerinde inşaatı devam eden Trend Arena AVM 2016 Nisan ayında kapılarını Çorlu halkına açmaya hazırlanıyor. Çorlu'nun ikinci büyük alışveriş merkezi olan Trend Arena AVM'de birbirinden ünlü markalar yer alacak. 


Çorlu Trend Arena AVM yarın açılıyor!


Danış Grup tarafından Çorlu'ya yapılan Trend Arena AVM 2016 Nisan ayında kapılarını Çorlu halkına açmaya hazırlanıyor.Zemin dahil toplam 3 kattan oluşan Trend Arena AVM'de birbirinden ünlü markalar yer alacak. Modern mimarisiyle Çorlu'ya ayrı bir hava katacak olan Mango, Starbucks, Carrefour gibi mağazalar da Trend Arena AVM'nin içinde şimdiden yerini aldı. 


Sadece Çorlu'ya değil Trakya'nın tamamına hizmet vermeyi planlayan Trend Arena AVM inşaatında çalışmalar ilk gününde olduğu gibi hızlı bir şekilde devam ediyor. 5 ay gibı kısa bir süre sorra hizmete üyılacak olan Trend Arena AVM'yi de Çorlu halkı sabırsızlıkla bekliyor. 


Çorlu Gazetesi


Geri Dön