07 / 05 / 2024

MAKÜ Hayvan Hastanesi ne zaman açılacak

MAKÜ Hayvan Hastanesi ne zaman açılacak

MAKÜ tarafından yapımına 2 yıl önce başlanan, Türkiye ve Avrupa Birliği ülkelerindeki hastaneler arasında en büyük ve donanımlısı olduğu belirtilen Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı.

Şehir Hastanesi kesenin ağızını açtı! 16 bin TL ile çalışacak personel aranıyor! Üstelik alımlar KPSS’siz olacak!

Hastanede çalışmak isteyenlere müjde. Şehir Hastanesi 16 bin TL ile personel arıyor. İşte detaylar!

Şehir Hastaneleri KPSS’siz personel alıyor! İşte Şehir Hastanesi 2023 personel alımı detayları!

Şehir Hastanesi bünyesi altında çalışmak isteyen vatandaşlar için yeni iş ilanları geliyor. İşte Şehir Hastanesi 2023 personel alımı detayları!

Şehir hastanesine personel aranıyor! İşte Şehir hastanesi personel alım şartları!

Şehir hastanesinde çalışmak isteyenlerin beklediği gün geldi. Şehir hastanesi yeni bir ilan açtı. İşte o detaylar!

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin inşaatının yarısı tamam!

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nde inşaat çalışmaları hızla sürüyor. 3 ay içerisinde inşaat çalışmalarının yarısı tamamlandı.

Tekirdağ Şehir Hastanesi inşaatında sona geliniyor!

Son dönemde hayata geçirilen projelerle dikkat çeken Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından inşa edilen Şehir Hastanesi'ne kavuşmak için gün sayıyor. 

Başakşehir Hayvan Hastanesi'nin temeli atıldı!

Başakşehir Belediyesi, “Sadece bir gün değil her gün” anlayışıyla sürdürdüğü sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Sevimli dostlarımızın tedavi, bakım ve barınma ihtiyaçlarının giderileceği Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin temeli atıldı. 

Tekirdağ Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından Kamu-Özel İşbirliği (PPP-Public Private Partnership) modeliyle yapımı üstlenilen Şehir Hastanesi’ne kavuşmak üzere.

İÜ Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli atıldı!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli bugün atıldı. 

Konteyner veteriner fakültesi hastanesinin açılışı ertelendi!

İstanbul'da yaşanan 5.8’lik depremde hasar alması nedeni ile hizmete kapatılan İstanbul Üniversitesi (İÜC) Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin 16 konteynerde hizmet vermesi için yürütülen çalışmalarda sona gelinemedi. Bu nedenle hastanenin açılışı 30 Ekim tarihine ertelendi…

Yozgat Hayvan Hastanesi ve Borsası için arsa tahsisi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Yozgat'ta kurulacak Hayvan Hastanesi ve Borsası için tahsis talebi istenen mera alanına onay verdi.

Bingöl Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hastanesi'nin inşaatı bitiyor!

Bingöl'de 5 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Bingöl Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yapımında son aşamaya gelindi.

Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi açıldı!

Elazığ'da inşası biten Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi hizmete açıldı. Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, tesisin açılış törenine katıldı.

Elazığ'da yeni imar yolları açılacak!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz Kuzey İmar Yolu ile yapımı tamamlanan Hayvan Hastanesi yerleşkesini gezdi. Yanılmaz hayvan hastanesinin son durumu ile ilgili bilgi verdi...

MAKÜ Hayvan Hastanesi ne zaman açılacak Haberi

MAKÜ Hayvan Hastanesi ne zaman açılacak

MEHMET Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) tarafından yapımına 2 yıl önce başlanan, Türkiye ve Avrupa Birliği ülkelerindeki hastaneler arasında en büyük ve donanımlısı olduğu belirtilen Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. MAKÜ tarafından üniversitenin İstiklal Yerleşkesi'ndeki 10 bin metrekarelik alanda kurulan ve içerisinde at, eşek, koyun, keçi, sığır, kedi, köpek poliklinikleri, padok, teşhis ve operasyon salonları, acil kliniği, Veteriner Fakültesi öğrencilerinin ve hayvan sahiplerinin konaklayabileceği alanlar ile karantina bölümü bulunan hayvan hastanesinin bir ay içinde hizmete girmesi planlanıyor. Kapıları otomatik ve şifreli olan hastanede öğrencilerin, hayvanlara yapılan operasyonları sınıftan canlı izleyebilecekleri kamera sistemi de...