05 / 05 / 2024

makyol ıhı ortaklığı boğaz köprüsü onarımı

makyol ıhı ortaklığı boğaz köprüsü onarımı

Boğaziçi ile Fatih Sultan Mehmet Köprülerinin büyük onarım ve yapısal takviyesi işi için Karayolları Genel Müdürlüğü ile Makyol - IHI iş ortaklığı arasında sözleşme imzalandı....

Yeditepe Kök Hücre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeditepe Kök Hücre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Fikrettin Şahin, Özgür Öbek ve Dilek Telci Temeltaş ortaklığında kuruldu.

Cömertler Hırdavat Ve Merdiven Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cömertler Hırdavat Ve Merdiven Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Cömert ve Ömer Nuri Cömert ortaklığında kuruldu.

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Pearl Global Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Pearl Global Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fahed Awad ve Mahmoud Salıh ortaklığında kuruldu.

Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi dili biliyor?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Mikail Hıdır daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mikail Hıdır'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ngh Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ngh Turizm Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alomary,asem Abdulazız I ve Alqatnı Mohammad Abdullah h ortaklığında kuruldu.

Hüseyin Bürge kimdir? 

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.- Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi / Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş.-Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Bürge kimdir? Hüseyin Bürge hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hüseyin Bürge biyografisi..

H M Kam İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

H M Kam İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kamiloğlu ve Mehmet KAmiloğlu ortaklığında kuruldu.

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Serhat Hacıhüseyinoğlu ve Sabri Hacıhüseyinoğlu ortaklığında kuruldu.

Mar Hıll Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Kuruldu!

Mar Hıll Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Bağcılar'da Münir Özkök ve Yusef Arsaln ortaklığında kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

H Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

H Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar, Betül Bayraktar, Selim Kan Karaşıklı ve Mustafa Salih Eser ortaklığında kuruldu.

Ffkh İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ffkh İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Anss Ibrahım M. Abdelrahım, Fathelrahman H. M. Elkhursanı, Fatih Yıldız, Ibrahım Malık B. Mohammed ve Khubaıb F.H. ortaklığında kuruldu.

makyol ıhı ortaklığı boğaz köprüsü onarımı Haberi

makyol ıhı ortaklığı boğaz köprüsü onarımı

Genel Müdürlük, 15 gün içinde iş ortaklığına iş yeri teslimi yapacak. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Karayolları Genel Müdürlüğünün, Boğaziçi Köprüsü'nün hizmete girişinin 40. yılı dolayısıyla yapılacak ağır bakım çalışmaları ile Fatih Sultan Mehmet köprülerinin büyük onarım ve yapısal takviyesi için yaptığı ihaleyi kazanan Makyol-IHI iş ortaklığı ile 25 Kasım'da sözleşme imzaladı. 


Genel Müdürlük, söz konusu iş ortaklığına 15 gün içinde iş yeri teslimi yapacak. İş ortaklığı, Boğaziçi ile Fatih Sultan Mehmet köprülerinin büyük onarım ve yapısal takviyesi işine iş yeri tesliminin ardından başlayacak.


Karayolları Genel Müdürlüğü, Boğaziçi Köprüsü'nün hizmete girişinin 40. yılı dolayısıyla yapılacak ağır bakım çalışmaları ile Fatih Sultan Mehmet köprülerinin büyük onarım ve yapısal takviyesi için 25 Eylül'de ihale yaptı. İhalede, en düşük teklifi veren Makyol-IHI iş ortaklığı,...