23 / 07 / 2024

mal alımı ihalesi

mal alımı ihalesi

Mesut İnşaat Sürdürülebilir Üretimin Geliştirilmesi ve Yenilikçilik Mali Destek Programı kapsamında sağlanan destek ile Hatay'da Firmanın Rekabet Kabiliyetinin Güçlendirilmesi Projesi için mal alımı ihalesi yapacak.

Gül Akustik Alçı Ve Dekorasyon İnşaat Mal.Alüm.Plas.Doğ.Paz.San. Tic.Ltd.Şti.Sultangazi Şubesi açıldı!

Gül Akustik Alçı Ve Dekorasyon İnşaat Mal.Alüm.Plas.Doğ.Paz.San. Tic.Ltd.Şti.Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Büyükbayrak, Hakkı Büyükbayrak ve Fehmi Büyükbayrak ortaklığında kuruldu.

Mal Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Kamu İhale Kurumu tarafından Mal Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik yayınlandı.

TOKİ 23. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tarafından Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 23. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ 24. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 24. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (ÖN YETERLİK) ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Elektrik Enerjisi Alımı İşi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elektrik Enerjisi Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak. 

TOKİ 22 Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde İdaremizce Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 22 Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ danışmanlık hizmeti alım işi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 21. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Elektrik Enerjisi Alımı İşi ihalesi 5 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elektrik Enerjisi Alımı İşi ihalesi 5 Mayıs tarihinde yapılacak.

TOKİ 20. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 20. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 21. Paket Danışmanlık Hizmeti Alım işi ihalesi 9 Nisan'da!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 21. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi 9 Nisan 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ danışmanlık hizmeti alım işi ihalesi 31 Mart'ta!

Türkiye Genelinde İdaremizce Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 20. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi 31 Mart'ta yapılacak.

TOKİ Elektrik Enerjisi Alım İşi ihalesi yarın yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elektrik Enerjisi Alımı İşi(e-ihale) ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Elektrik Enerjisi Alım İşi ihalesi 17 Aralık'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elektrik Enerjisi Alım İşi ihalesi 17 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

mal alımı ihalesi Haberi

mal alımı ihalesi

Mesut İnşaat Sürdürülebilir Üretimin Geliştirilmesi ve Yenilikçilik Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Hatay'da Firmanın Rekabet Kabiliyetinin Güçlendirilmesi Projesi için  mal alımı ihalesinin sonuçlandırmasını planlıyor. 


İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası Antakya Organize Sanayi Bölgesi 113 Ada No:9 Belen/ Hatay adresinden temin edilebilir. 


İhalenin teklif ve teslimi için son tarih 25 Ağustos 2014 günü saat 10:00'dur.


İlanın tam metni için