08 / 05 / 2024

malatya 240 milyonluk otel

malatya 240 milyonluk otel

Yaklaşık 6 yıl önce Malatya Girişim Grubu tarafından Malatya’da 240 milyon TL’ye inşa edilen ve işletmesi için Hilton Grubu ile anlaşılan otelde, Hilton ile yollar ayrıldı...

Malatya Darende TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1! 

TOKİ Malatya Darende 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Darende'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Darende'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Darende sosyal konut projesi... 

Malatya Girişim Grubu, Mövenpick ile anlaştı!

Malatya Girişim Grubu, 240 milyon TL yatırımla inşa edilen otel için ünlü otel zinciri Mövenpick ile anlaşmaya varmış...

Malatya'da 240 milyon TL'lik otel için görüşmeler başladı!

Yaklaşık 6 yıl önce Malatya Girişim Grubu tarafından Malatya’da 240 milyon TL’ye inşa edilen ve işletmesi için Hilton Grubu ile anlaşılan otelde, Hilton ile yollar ayrıldı...

Malatya Tecdi Maşti Yolu için 2.7 milyonluk kamulaştırma!

Yol çalışmalarını, büyümeye paralel olarak kesintisiz sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tecde’yi, MAŞTİ kavşağına bağlayacak yolu tekrardan açmaya başladı.

Karabük'e 240 milyonluk raylı sistem geliyor!

KARABÜK Belediye Başkanı Rafet Vergili, kentte kurmayı düşündükleri ve 240 milyon TL’ye mal olacak raylı sistem için proje çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Malatya TOKİ alt gelir grubu Beydağı kura çekilişi!

Malatya TOKİ alt gelir grubu Beydağı kura çekilişi bugün saat 09.30 itibariyle başladı. 9 bin TL peşinatla daire sahibi olunabilen projede 240 aya varan vade fırsatı sağlanıyor.

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu kura çekiliş yeri!

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu kura çekiliş yeri açıklandı. Ödeme planı kapsamında 240 aya varan vade uygulanan projede toplam 305 adet konut satışa sunuluyor.

Alt gelir TOKİ Malatya Beydağı Evleri başvuru!

Alt gelir TOKİ Malatya Beydağı Evleri başvuru işlemleri T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor. Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği projede 240 aya varan vade uygulanıyor.

TOKİ Malatya Beydağı başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Malatya Beydağı başvuruları yarın başlıyor. Toplamda 1.083 adet konutun satışa sunulacağı projede yüzde 20 peşin ödemelerde kalan bedel için 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Malatya Beydağı TOKİ Evleri alt gelir başvuru!

Malatya Beydağı TOKİ Evleri alt gelir başvuru işlemlerini T. Halk Bankası A.Ş. yürütecek. Ödeme planı kapsamında 240 aya varan vade uygulanan projede 250,18 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap başvuru işlemleri için bugün son gün!

TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap başvuru işlemleri için bugün son gün. Ödeme planı kapsamında 240 aya varan vade uygulanan proje 2 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor.

Malatya Akçadağ 2. Etap TOKİ son başvuru tarihi!

Malatya Akçadağ 2. Etap TOKİ son başvuru tarihi 31 Aralık 2015 olarak belirlendi. Aylık taksitlerin 205,28 TL'den başladığı projede 240 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Malatya Akçadağ başvuru şartları 2015!

Toplamda 73 tane dairenin açık satışa sunulduğu TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap'ta 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor. İşte TOKİ Malatya Akçadağ başvuru şartları 2015...

malatya 240 milyonluk otel Haberi

malatya 240 milyonluk otel

MALATYA Girişim Grubu, Malatya’da yatırımlar yaparak kentin kalkınmasına katkı sağlamak, istihdam yaratmak için 33 iş insanı tarafından kurulan bir grup.

Kısa süre öncesine kadar başkanlığını Rönesans Grubun kurucusu Erman Ilıcak’ın yaptığı grubun bir araya geldiği tarih 2004.

Grup önce Malatya Park Alışveriş Merkezi’ni inşa ediyor. Ardından da acil bir ihtiyaç olarak görünen kongre merkezi ve global ölçekte tanınan marka bir otel yatırımı geliyor.

240 milyon TL yatırımla inşa edilen otelin işletmesi için 2013 yılında Hilton Grubu ile anlaşılıyor. Double Tree markası Malatya’da faaliyete geçiyor.

Geçen hafta uzun yıllar sonra tekrar başlayan Malatya Kayısı Festivali için Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın davetiyle bu kentteydim. İş dünyasında sohbetlerin ana konularından biri Malatya Girişim Grubu ile Hilton’un yollarını ayırmasıydı. Ben Malatya’da iken Hilton’un tabelası inip yerine...