20 / 05 / 2024

malatya akçadağ okul ihalesi

malatya akçadağ okul ihalesi

AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Vahap Yücekaya, Akçadağ’ da yatırım programında olan projeler ile ilgili değerlendirmede bulundu. Yücekaya, ilçede yapılacak eğitim yatırımları hakkında bilgi verdi...

İki ildeki 57 adet arsa satılıyor! 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı!  

Malatya Akçadağ Belediyesi ve Samsun 19 Mayıs Belediyesi, arsa satışı yapıyor. İki ilde 57 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

Son dakika! Malatya'da korkutan deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Malatya Akçadağ'da bu sabah saatlerinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin yerin 8,9 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi.

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

TOKİ Konya Akşehir'de 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'nın Akşehir ilçesinde 4 yeni okul hayata geçirmek için start verdi.

Fethiye Yassıca Ada'daki kaçak yapı yıkıldı!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Yassıca Ada'da bulunan bir kaçak yapının yıkımı gerçekleştirildi. 

Malatya Akçadağ 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Malatya Akçadağ Belediyesi'nin hazırladığı Akçadağ Aktepe, Başpınar, Doğu, Kültür, Kotangölü mahallelerinin yer aldığı 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planı askıda...

Selahattin Gürkan'dan yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırma çağrısı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya'ya yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalar yaptı. Gürkan, yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırmaları için çağrıda bulundu.

Malatya'da okul onarım ihaleleri hakkında inceleme başlatıldı!

Malatya Valiliği, okul onarım ihalelerinde usulsüzlük yapıldığı iddialarına ilişkin inceleme başlatıldığını açıkladı.

Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi'ndeki tarihi binalar yıkılacak mı?

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Akçadağ ilçesinde bulunan Sultansuyu Tarım İşletmesinde tarihi nitelikte olduğu belirtilen binalarla ilgili açıklama yaptı.

Başakşehir Güvercintepe'ye 3 yeni okul inşa ediliyor!

Başakşehir, sağlıkta olduğu gibi eğitimde de adeta bir üs haline geliyor. Çalışmalarına devam eden Başakşehir Belediyesi, Güvercintepe Mahallesi’nde depreme dayanıklı 3 yeni okul inşa ediyor.

TOKİ'den Başakşehir'e 4 yeni okul müjdesi!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi 6236 parselde 1 Adet İlkokul ve 1 Adet Ortaokul İnşaatı, Şahintepe Mahallesi 579 ada 4 parselde 1 Adet İlkokul ve 1 Adet Ortaokul İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 4 Mayıs Pazartesi günü saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den İstanbul Başakşehir'e 4 yeni okul geliyor!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi 6236 parselde 1 Adet İlkokul ve 1 Adet Ortaokul İnşaatı, Şahintepe Mahallesi 579 ada 4 parselde 1 Adet İlkokul ve 1 Adet Ortaokul İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 4 Mayıs 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Başakşehir'e 4 yeni okul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir'de 4 yeni okul inşa edecek.

malatya akçadağ okul ihalesi Haberi

malatya akçadağ okul ihalesi


Malatya AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Vahap Yücekaya, “Akçadağ Kültür Merkezi 2014 yılı içerisinde yapımına başlanarak, Akçadağ halkının hizmetine sunulacaktır” dedi.


AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Yücekaya, Akçadağ’da yatırım programında olan projeler ile ilgili değerlendirmede bulundu.


PANSİYON İHALESİ 24 ŞUBAT’TA YAPILACAK


Akçadağ Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrenci Pansiyonu’nun Şubat ayında ihale edileceğini aktaran Yücekaya, “Akçadağ Anadolu Öğretmen Lisesi’nin inşaat ve çevre düzenleme işlemleri tamamlanarak okul şuanda eğitim verecek kapasiteye geldi. Okul ile ilgili öğrenci pansiyonunun ihale takvimi yayınlandı. 24 Şubat’ta TOKİ tarafından ihale edildikten sonra 300 öğrencilik pansiyonun inşaat ve yapım çalışmaları başlayacaktır” dedi.


Vahap Yücekaya, Akçadağ Kültür Sitesi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Akçadağ Kültür Merkezi ile ilgili İl Kültür Turizm Müdürlüğü’nde 2 milyon 869 bin TL ödenek ayrılmıştır. Uzun yıllardır atıl vaziyette bulunan...