04 / 05 / 2024

Malatya Akçadağ park projesi

Malatya Akçadağ park projesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi kırsal ilçe ve mahallelere başlattığı hizmet kervanına yoğun bir şekilde devam ediyor. Her ilçeye bir park yapmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ İlçesi’ne de güzel bir park yapıyor.

İki ildeki 57 adet arsa satılıyor! 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı!  

Malatya Akçadağ Belediyesi ve Samsun 19 Mayıs Belediyesi, arsa satışı yapıyor. İki ilde 57 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

Son dakika! Malatya'da korkutan deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Malatya Akçadağ'da bu sabah saatlerinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin yerin 8,9 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi.

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

Malatya Akçadağ 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Malatya Akçadağ Belediyesi'nin hazırladığı Akçadağ Aktepe, Başpınar, Doğu, Kültür, Kotangölü mahallelerinin yer aldığı 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planı askıda...

Başakşehir Park Mavera 4 Lounge fiyat listesi! 

Başakşehir'de inşa edilen Park Mavera 4 Lounge projesinde daire teslimleri 2022'de yapılacak. 4 blok olarak yükselen proje Başakşehir'in merkezinde yer alıyor. Peki Park Mavera 4 Lounge'da daire fiyatları ne kadar? İşte Başakşehir Park Mavera 4 Lounge dairelerinin fiyatları...

Malatya'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Malatya ili, Yazıhan, Akçadağ ve Darende ilçeleri içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Uşak Kent Park tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle Uşak’ta 110 bin metrekare alan üzerine oturması tasarlanan Kent Park'ın yaklaşık yüzde 70'i tamamlandı.

Malatya’da arazi kavgası: 2 ölü!

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışma sonucunda polis memuru Bekir Aybar ile annesi Fatma Aybar, av tüfeğiyle öldürüldü.

Malatya Akçadağ'da acele kamulaştırma!

Malatya Alçadağ'daki bazı taşınmazlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılacak...

Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak!

Uşak’a kazandırılan 120 bin metrekarelik Kent Park alanı yenilenmenin anahtarı oldu. Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak. 

Malatya Beydağı Tabiat Parkı’nın inşası başladı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi İnderesi Mevkii’nde bulunan ve Jandarma İl Komutanlığı tarafından hayata geçirilecek tabiat parkın inşası başladı.

Ada Park Group İnşaat Yapı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ada Park Group İnşaat Yapı Ve Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Adanır tarafından kuruldu. 

Başakşehir Park Mavera 3 konut fiyatları!

Başakşehir Park Mavera 3 konut fiyatları 213 bin TL'den başlayarak değişiyor. Park Mavera 3 projesinde 723 daire yer alıyor...

Malatya Akçadağ park projesi Haberi

Malatya Akçadağ park projesi


Malatya Büyükşehir Belediyesi kırsal ilçe ve mahallelere başlattığı hizmet kervanına yoğun bir şekilde devam ediyor. Her ilçeye bir park yapmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ İlçesi’ne de güzel bir park yapıyor.

Kale ve Doğanşehir’de birer adet park yaparak hizmete sunan Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı, şimdi de Akçadağ İlçesi’nde 4.5 dönümlük bir parkın inşaatına başladı.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, 417 bin liraya ihale edilen parkın toplam alanı 4370 m2’den oluşuyor. Aplikasyon kazıkları çakılarak, zemin kazı ve dolgu işlemlerinin devam ettiği park projesi içerisinde; yürüyüş yolları, basketbol sahası, fitnes alanları, çocuk oyun alanı, yeşil alan, pergole, çeşme ve şelale bulunuyor.



Malatya Büyükşehir...