13 / 05 / 2024

Malatya Çarmuzu yolları

Malatya Çarmuzu yolları

Malatya Büyükşehir Belediyesi, yol yapım ve genişletme çalışmaları başladı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bölgelerde açılan ve genişletilen yollar, şehrin planlı gelişmesine önemli katkılar sunuyor.

Depremden sonra hangi yollar kapalı? Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman KGM kapalı yollar haritası

Depremden sonra hangi yollar kapalı sorusu merakla sorulmaktadır. Kahramanmaraş merkezli 7.7 şiddetindeki deprem sonrası kapanan yollar araştırılıyor. İşte detaylar!

Malatya’nın deprem eylem planı masaya yatırıldı!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayı ilk toplantısı Malatya’nın deprem eylem planı, riskli ve zemini kötü binalar, çözüm yolları ve deprem anında toplanma alanları masaya yatırıldı.

Malatya'da 240 milyon TL'lik otel için görüşmeler başladı!

Yaklaşık 6 yıl önce Malatya Girişim Grubu tarafından Malatya’da 240 milyon TL’ye inşa edilen ve işletmesi için Hilton Grubu ile anlaşılan otelde, Hilton ile yollar ayrıldı...

Malatya Yeşilyurt'ta altyapı çalışmaları yapılıyor!

Malatya Yeşilyurt'taki Çarmuzu Mahallesi'nde yol açma, genişletme, alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat bölgede incelemelerde bulundu.

Malatya Bostanbaşı'da yeni yollar açılıyor!

Bostanbaşı caddesinde çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, alt ve üst yapısı tamamlanan kısımda asfaltlama çalışmalarına başladı.

Malatya Çarmuzu'da kavşak düzenleme çalışmaları başladı!

Yol çalışmalarına ağırlık veren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Kuşak Yoluna bağlanan Çarmuzu bağlantı yolunda kavşak düzenleme çalışmalarına başladı.

Malatya Pütürge'nin yolları genişletiliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Pütürge ilçesinde 5 mahalleyi bir birine bağlayan grup yolunda yol genişletme ve güzergah değişikliği çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Malatya Kuluncak'ın yolları asfaltlanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kış aylarının yaklaştığı bugünlerde hava şartlarının elverdiği ölçüde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Kuluncak ilçesinin 2 önemli grup yolu asfaltlandı.

Malatya'da yeni imar yolları açılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tecde-Yeşilyurt yolunu, çevre yolu Maşti kavşağına bağlayacak 3.5 kilometre uzunluğundaki yolda çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Malatya Darende'nin yolları genişletiliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Darende ilçesinin en önemli grup yollarından biri olan ve Hekimhan’a bağlanan Başkaya-Üçpınar-Sakarya grup yolunda asfaltlama çalışmalarında sona yaklaştı.

Malatya'nın yolları asfaltla buluşuyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ilçesine bağlı Aşağı Karagöz Mahallesinin ulaşımını sağlayan mahalle yolunda asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Malatya Büyükşehir'in hedefi bin kilometre asfalt!

Malatya’nın sağlıklı büyümesinde büyük önem arz eden yolları bir bir Malatyalıların hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, havaalanını Malatya- Kayseri yoluna bağlayan grup yolundaki çalışmalarda sona yaklaştı.

Malatya'da yeni yollar açılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi için planlanan projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Malatya’nın batısında çevre yolu trafiğinin hafifletilmesinde önemli katkılar sağlayacak 2100 metre uzunluğunda yeni bir yol açılıyor.

Malatya Çarmuzu yolları Haberi

Malatya Çarmuzu yolları

Malatya Büyükşehir Belediyesi, yol yapım ve genişletme çalışmaları başladı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yeşilyurt, Çarmuzu, Tecde, Dilek, Yaka, Çilesiz gibi bölgelerde açılan ve genişletilen yollar, şehrin planlı gelişmesine önemli katkılar sunuyor. Bu yollar aynı zamanda trafik yoğunluğunu da azaltarak insanların yaşamlarını kolaylaştırıyor.Çarmuzu Yolu'nu 4 kat genişleterek bulvar niteliğine kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, bu yolun devamında bin 300 metre uzunluğundaki 7 metrelik yolu da 50 metreye çıkarıyor. Bu yoldaki genişletme çalışmaları kapsamında, güzergata bulunan 12 ev istimlak edilerek yıkım çalışmalarına başlandı.Yol genişletme çalışmalarını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bu dönemde Malatya'ya çok güzel bulvarlar kazandıracaklarını belirtti.Açılan ve genişletilen yolların şehrin gelişmesini ve trafiğin rahatlamasını sağladığını kaydeden Çakır, "Kavşak, kaldırım, çevre ve peyzaj düzenlemeleriyle şehrimizin kimliği değişiyor. Çarmuzu Yolu'nu Kuzey...