24 / 07 / 2024

Malatya İnönü Stadında yenilik

Malatya İnönü Stadında yenilik

Yeni Malatyaspor’un PTT 1. Lig’e yükselmesinin ardından, Malatya Büyükşehir Belediyesi İnönü Stadı’nı tadilata aldı. Yoğun bir şekilde devam eden tadilat çalışmaları ile İnönü Stadı, Yeni Malatyaspor’un PTT 1. Lig maçlarına hazırlanıyor.

Malatya Yeşilyurt'taki köy evleri 2024'ün baharında teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin inşası hızla sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2024'ün baharında konutların teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. İşte Malatya Yeşilyurt'taki son durum...

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Malatya’nın deprem eylem planı masaya yatırıldı!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayı ilk toplantısı Malatya’nın deprem eylem planı, riskli ve zemini kötü binalar, çözüm yolları ve deprem anında toplanma alanları masaya yatırıldı.

İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı!

Yerine Millet Bahçesi yapılacağı açıklanan Malatya İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı. Kapalı tribünün yıkımı sırasında çalışmaları izleyen vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.

Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği Malatya İnönü Stadı'nın millet bahçesi olması kararının ardından çalışmalar başlatıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki gösterdi.

Malatya İnönü Stadı'nın yıkım ihalesi yapıldı!

Malatya İnönü Stadı, millet bahçesine dönüştürülmesi için yıkılacak. Stadın ihalesi gerçekleşti. ihaleyi 2 milyon 200 bin TL teklif veren Gülten Alagaş kazandı.

Malatya'nın 1/50.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı kabul edildi!

İmar ağırlıklı konuların masaya yatırıldığı meclis toplantısında Malatya ili il bazında  1/50.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı kabul edildi. 

Malatya'nın yeni stadı için 10 milyon TL harcandı!

Doğu ve Güneydoğu bölgesinin süper ligdeki tek temsilcisi olan Evkur Yeni Malatya Spor, ligin ilk yarısını 22 puanla tamamladı. İnşaatında sorunların yaşandığı yeni stadyum, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin fedakâr çalışmalarıyla tamamlandı ve hizmete açıldı.

Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda ilk maç yarın oynanacak!

TOKİ tarafından UEFA standartlarına uygun olarak inşa edilen 28 bin 154 seyirci kapasiteli Sakarya Atatürk Stadı'nda ilk maç yarın oynanacak.

Malatya İnönü Stadı bu yıl yıkılacak!

1970 yılında kullanılmaya başlanan Malatya İnönü Stadı müsabakalara veda etti. Stadın bu yıl içinde yıkılması planlanıyor.

Malatya İnönü Stadı yıkılacak!

Malatyaspor'un TOKİ'ye devredilecek olan stadı İnönü Stadı yıkılacak. TOKİ yıkıma Haziran ayında başlayacak.

Mehmet Önal: Malatya'nın yapı stoku çürük!

Prof. Dr. Mehmet Önal, Malatya'nın yapı stokunun çürük olduğunu söyledi. Önal, olası 5.1 büyüklüğündeki depremin yaklaşık bin civarında binanın hasar görmesine neden olacağını söyledi.

Malatya'nın yeni stadında sona gelindi!

Yeni Malatyaspor'un maçlarını oynayacağı Malatya'nın yeni stadından sana yaklaşıldı. Stadyum, Şubat ayı sonunda TOKİ'ye devredilecek.

Malatya İnönü Stadında yenilik Haberi

Malatya İnönü Stadında yenilik

Yeni Malatyaspor’un PTT 1. Lig’e yükselmesinin ardından, Malatya Büyükşehir Belediyesi İnönü Stadı’nı tadilata aldı. Yoğun bir şekilde devam eden tadilat çalışmaları ile İnönü Stadı, Yeni Malatyaspor’un PTT 1. Lig maçlarına hazırlanıyor. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, yeni stadın sezon açılışına yetişmemesi nedeniyle İnönü Stadı’nda başlatılan tadilatların, TFF’nin talep ve standartları göz önünde bulundurularak yapıldığı belirtildi. Açıklamanın devamında, “Bu kapsamda ön cephe sıva tamiratı, kapalı tribün koridorları sıva tamiratı, tribünlerin boyanması, açık döşemeler tamirat ve su yalıtımı, engelli taraftar giriş kapısı, sahanın temizliği, merpenlerin tadilatı, sundurmaların montesi bitirilirken; engelli tribününün yenilenmesi, bozulan zeminlerin tamiratı, koltukların değiştirilmesi, acil çıkış kapılarının onarımı, ayrım panellerin tamir çalışmaları ise devam ediyor. İnönü Stadı’nın yeni sezona yetiştirilmesi için Büyükşehir Belediyesi bu çalışmalarını kalabalık bir ekiple sürdürüyor....