03 / 05 / 2024

Malatya kamu hastanesi

Malatya kamu hastanesi

Malatya 'da, eski devlet hastanesi bünyesinde diş ünitesinin de kurulmasının planlandığı bildirildi. Ayrıca, kentte yeni bir araştırma hastanesinin her zaman için ihtiyaç olduğu ifade edildi.

Şanlıurfa'da hastane arazisi üzerine konut mu inşa edilecek?

Şanlıurfa'da kamu hastanesi inşa edilmesi için ayrılan 53 dönümlük hazine arazisi Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’yle konut alanına çevrildi. 

Son iki yılda açılan kamu hastaneleri meclis gündeminde!

Son iki yılda açılan kamu hastanesi, özel hastane ve eczane sayısı ile yapılan tedaviler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Malatya'daki Asker Hastanesi için yıkım ihalesi düzenlendi!

Çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi şehirdeki Asker Hastanesi için yıkım ihalesi düzenledi...

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı! 

Yeşil Bina (Leed Gold) Sertifikasına aday ilk kamu hastanesi olan Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bugün hasta kabulüne başladı...

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bugün açılıyor!

Leed Gold (Yeşil Bina) Sertifikasına aday ilk kamu hastanesi olma özelliğine sahip ve sismik izolatör teknolojisiyle tasarlanan Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bugün hizmete açılıyor...

Malatya'ya 300 yataklı devlet hastanesi müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Battalgazi'de inşa edilecek olan 300 yataklı devlet hastanesi inşaatını inceledi.

Malatya Battalgazi Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı!

Malatya'da hayata geçirilecek olan 300 yataklı Battalgazi Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı.

Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Çalık, hastanenin kaba inşaatının tamamlandığını söyledi.

Okmeydanı Hastane inşaatında son durum!

Leed Gold (Yeşil Bina) Sertifikasına aday ilk kamu hastanesi olma özelliği taşıyan Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nin kaba inşaatı tamamlandı.

Malatya Onkoloji Hastanesi'nin temeli atılıyor!

Malatya Onkoloji Hastanesi'nin temeli Temmuz ayında temeli atılacak. Hastanede bin 250 yatak yer alacak.

Samsun'a kamu hastanesi müjdesi!

İlkadım ilçesinde muhtarlarla bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'a kamu hastanesi inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Mevlana Üniversitesi'nin hastaneleri kamu hastanesi oldu!

KONYA'da darbe girişiminin ardından çıkartılan Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) ait Mevlana Üniversitesi'ne ait hastaneler, artık kamu hastanesi olarak hizmet verecek.

Malatya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hastaneye dönüştürülecek!

Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı 51 diş ünitesi ile hizmet veren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi statüsüne dönüştürüldü.

Malatya kamu hastanesi Haberi

Malatya kamu hastanesi


Malatya'da, eski devlet hastanesi bünyesinde diş ünitesinin de kurulmasının planlandığı bildirildi. Ayrıca, yeni bir araştırma hastanesinin her zaman için ihtiyaç olduğu ifade edildi. 

Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şükrü Üzdemir, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Malumunuz yine bu eski Malatya Devlet Hastanesi içerisinde olan Fırat Semt Polikliniği şu anda hizmetlerine devam ediyor. 

Malatya'mızın ilk devlet hastanesi olan eski tarihi binanın ihalesi yapıldı ve firma şu anda çalışmalarına başladı. Firma bize orayı teslim ettiği anda hemen şu anki hizmet verdiği yerden o tarihi binaya taşınacağız. Temelli olarak orada hizmet sürdüreceğiz. Oradaki tarihi binayı TOKI den kesin olarak devraldık ve poliklinik hizmetleri kendi binamızda devam edecek. Orada 80 civarında odamız var. Yaklaşık 2 bin civarında her branşta poliklinik hizmeti veriyoruz. 

Hatta birçok branşlarımızda...