04 / 05 / 2024

Malatya Karaciğer Nakil Hastanesi açıldı

Malatya Karaciğer Nakil Hastanesi açıldı

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesinde hizmete giren, dünyada ilk ve tek örnek olan Karaciğer Nakil Hastanesi için resmi açılış töreni düzenlendi.

Malatya ve Adıyaman'daki depremlerin ardından uzmanlardan korkutan açıklama: ‘Artçılar 2-3 yıl sürecek’

AFAD, dün saat 17.46’da Malatya Battalgazi’de 3 dakika arayla 5,2 ve 4,7 büyüklüğünde iki deprem olduğunu paylaştı. Deprem; Elazığ, Şanlıurfa, Gaziantep ve diğer çevre kentlerden de hissedilirken Prof. Dr. Naci Görür'den ve Ahmet Ercan’dan peş peşe açıklama geldi. İşte detaylar...

Migros'ta çamaşır suyu 15,50 TL’ye, kuzu karaciğer 329,95 TL’ye, filtre kahve makinesi 279,90 TL’ye düştü!

Migros, eylül ayına çok konuşulacak indirimlerle giriyor. Bu kapsamda, Migros’ta çamaşır suyu 15,50 TL’ye, kuzu karaciğer 329,95 TL’ye, filtre kahve makinesi 279,90 TL’ye düştü. İşte 1 Eylül 2023 Migros fiyat listesi...

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

Veli Ağbaba: Esnafımızın kira ve diğer borçlarını devlet üstlenmeli!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ramazan ayında restoran ve lokantaların kapatılma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu. Veli Ağbaba, "Esnafımızın kira, fatura ve diğer borçlarını devlet bizzat kendi üstlenmelidir" dedi.

Malatya Stadyumu açıldı!

Malatya Büyükşehir Belediye Binası yanında bulunan miting alanında Malatya Stadyumu ve Yapımı Tamamlanan Diğer Tesislerin toplu açılış töreni gerçekleşti.

Malatya Arena Stadı'nda son durum!

25 bin seyirci kapasiteli Malatya Arena Stadı'nın tamamlama ihalesini alan Biser Yapı-Mektek Yapı ortaklığı, çelik işinin ardından stattaki diğer yarım kalan işlere de başladı.

Malatya Karaciğer Nakil Hastanesi açıldı!

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesinde hizmete giren, dünyada ilk ve tek örnek olan Karaciğer Nakil Hastanesi için resmi açılış töreni düzenlendi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi 12 arsayı satışa çıkardı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilyurt ilçesine bağlı Teede Mahallesi'nde bulunan 12 arsa ihaleyle satışa çıkarıldı. Şartname ve diğer bilgiler, Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetler Daire Başkanlığında alınabilecek.

Malatya Karakaş Konağı restore edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarihi Karakaş Konağı'nı, restore ederek hizmete açacak. Konağın devir işlemleri devam ederken, diğer taraftan hazırlanan restorasyon proje Sivas Anıtlar Kurulu tarafından onaylandı.

Malatya İnönü Stadı’nın çim zemini onarılacak!

Nurettin Soykan Tesisleri’nin çimlendirme çalışmalarını yürüten ER-SER Rulo Çim Şirketi, Malatya İnönü Stadı’nın bozuk olan zeminini de rulo çim takviyesiyle elden geçirecek.

Malatya Karaciğer Hastanesi ne zaman açılacak?

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, “Çok iyi hekim kadrosu olan bir üniversite hastanesi, devletten Karaciğer Hastanesi için destek olunmasını talep etti. Şu anda Karaciğer Nakil Hastanemiz bitmiş durumda” dedi.

Malatya Turizm Planı yenileniyor!

Büyükşehir Belediyesi, 2011 yılında yapılan Malatya Turizm Master Planının yenilenmesi için harekete geçti. Turizm yenilenmesi çerçevesinde; bilgilendirme toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Fırat Toplantı salonunda yapıldı.

Malatya Bulgurlu Deresi'ne köprü inşa ediliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, özelliklerini yetirmiş, köprüleri yıkarak yenilerini yapıyor. Planlamalar çerçevesinde Bulgurlu Deresi üzerinde bulunan köprü yıkılarak, yerine 9 metre uzunluğunda daha sağlam ve geniş bir köprü yapılmaya başlandı.

Malatya Karaciğer Nakil Hastanesi açıldı Haberi

Malatya Karaciğer Nakil Hastanesi açıldı

Hava muhalefeti nedeniyle Turgut Özal Tıp Merkezi’nin başhekimlik bölümünde düzenlenen açılış törenine Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya eski milletvekili Cemal Akın, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Baro Başkanı Enver Han, Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, MESOB Başkanı Şevket Keskin, kamu kurum ve kuruluşları yöneticileri, çok sayıda STK temsilcisi, işadamları, üniversite öğretim üyeleri katıldılar.


Davetlileri İnönü üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Tıp Fakültesi Dekanı ve Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof....