22 / 07 / 2024

malatya Konak Mahallesi çim saha inşaatı

malatya Konak Mahallesi çim saha inşaatı

Amatör ve bazı branşlarda bölgesel liglerde mücadele eden Konakspor yeni sahasına kavuşmak için gün sayıyor. Konak Mahallesi’nin en güneyinde yer alan toprak zeminli sahada başlayan süreç yeni bir suni çim sahanın inşasıyla son bulacak.

TOKİ Malatya Konak başvuru tarihi 2017!

TOKİ Malatya Konak Mahallesi'ndeki 6 adet konut satışa çıkıyor. Projedeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Malatya Konak Mahallesi başvuruları!

590 konutluk Malatya Merkez Konak Mahallesi konut projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 6 konut açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Malatya Konak Mahallesi başvuruları ne zaman?

Malatya Yeniköy Konağı yıl içinde tamamlanacak!

Konak yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende Yeniköy'e de yeni bir konak inşa ediyor.

TOKİ Malatya Konak Mahallesi son başvuru!

TOKİ'nin Malatya-Merkez Konak Mahallesi'ndeki projesinde yer alan 8 adet konut açık satışa sunuldu. Peki, TOKİ Malatya Konak Mahallesi son başvuru günü ne zaman?

Malatya Merkez Konak Mahallesİ TOKİ başvuruları başladı!

Malatya Merkez Konak Mahallesi’nde 3+1 nitelikli 8 adet standart konut 23 Ocak – 31 Mart tarihleri arasında TOKİ tarafından açık satışa sunuldu.

TOKİ Malatya Konak Mahallesi 2017 başvuruları!

Toplamda 8 adet daireden meydana gelen TOKİ Malatya Merkez Konak Mahallesi projesindeki daireler için başvurular henüz başlamadı. İşte, TOKİ Malatya Konak Mahallesi 2017 başvuruları..

TOKİ Malatya Merkez Konak Mahallesi başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Malatya Merkez Konak Mahallesi başvuruları bugün başlıyor. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sunan projede 2+1 ve 3+1 konutlar satışa çıkarılıyor.

TOKİ Malatya Merkez Konak Mahallesi'nde 9 adet konut satıyor!

TOKİ Malatya Merkez Konak Mahallesi'nde 9 adet konut satıyor. Aylık taksitlerin 304 TL'den başladığı projede satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

Malatya Yeşilyurt'ta 6 yeşil konak bu yıl tamamlanacak!

Yeşilyurt Belediyesi tarafından sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere destek sağlamak için hayata geçirilen Yeşil Konak Projesi kapsamındaki altı adet gençlik merkezinin bu yılın sonuna doğru tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor.

TOKİ Malatya Konak Mahallesi başvuruları bugün başladı!

8 bin 163 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Malatya Merkez Konak Evleri'nde toplam 13 ev açık satışa sunuluyor. TOKİ Malatya Konak Mahallesi başvuruları bugün başladı.

Malatya Merkez Konak Mahallesi TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Aylık taksitlerin 510,20 TL'den başlangıç gösterdiği Malatya Merkez Konak Mahallesi TOKİ 'de yer alan 13 konut satılıyor. Malatya Merkez Konak Mahallesi TOKİ başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Malatya Konak Mahallesi başvuruları!

TOKİ Malatya Konak Mahallesi başvuruları 3 Ağustos 2015 tarihi itibariyle başlayacak. TOKİ Malatya Merkez Konak Mahallesi Evleri'nde toplam 13 adet konut satışa sunuluyor.

TOKİ Malatya Merkez Konak Mahallesi başvuru!

TOKİ Malatya Merkez Konak Mahallesi Evleri'nde toplam 13 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Malatya Merkez Konak Mahallesi başvuru dönemi 3 Ağustos 2015 tarihinde başlıyor.

malatya Konak Mahallesi çim saha inşaatı Haberi

malatya Konak Mahallesi çim saha inşaatı

Amatör ve bazı branşlarda bölgesel liglerde mücadele eden Konakspor yeni sahasına kavuşmak için gün sayıyor. Konak Mahallesi’nin en güneyinde yer alan toprak zeminli sahanın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne devredilmesiyle başlayan süreç yeni bir suni çim sahanın inşasıyla son bulacak.

Seçtiğimiz aylarda bir adet suni yüzeyli çim saha, tel örgüler, sporcular ve hakemler için soyunma odaları ile istinat duvarları için ihaleye çıkan ve yaklaşık 1 milyon maliyetle bu işleri ilgili firmaya veren Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü yer teslimini de gerçekleştirdi. Firmanın temel atma işlemini gerçekleştirdiği görülürken, kot farkı nedeniyle toprak kaymasını engellemek için bazı bölümlere istinat duvarı çekildi. Duvarların yükselmesiyle birlikte sahanın zemini ve alt yapısı işine başlanacak. Tel örgüyle etrafı çevrilecek sahanın yüksek standartlara sahip olması bekleniyor.


4 AY...