16 / 05 / 2024

Malatya Kuluncak altyapı çalışmaları

Malatya Kuluncak altyapı çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kuluncak ilçesinde de meydan düzenleme çalışmaları yapıyor. Kuluncak ilçesinde ayrıca 42 km. asfalt çalışması yapacak.

Malatya Kuluncak Belediyesi 39 adet gayrimenkul satıyor!

Malatya Kuluncak Belediye Başkanlığı 39 adet taşınmazın satış ihalesinin detaylarını açıkladı. İhale 11 Ekim'de Malatya Kuluncak'ta yapılacak.

Malatya Kuluncak TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Malatya Kuluncak 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Kuluncak'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Kuluncak'ta inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Kuluncak sosyal konut projesi... 

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

TOKİ Malatya 79 konut ihalesi yarın!

Malatya İli, Yazıhan İlçesi 79 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Malatya Havalimanı'na yeni terminal binası inşa edilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada Malatya'ya 26 bin 765 metrekare büyüklüğünde 2,5 milyon yolcu kapasiteli yeni bir terminal binası inşa edeceklerini söyledi.

TOKİ'den Malatya'ya 79 yeni konut müjdesi!

Malatya İli, Yazıhan İlçesi 79 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 8 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Malatya Battalgazi Beydağı 3. ve 4. Etap ihalesi yarın!

Malatya İli Battalgazi İlçesi 886 Konut 38 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek. 

TOKİ'den Malatya ve Adıyaman'a okul müjdesi!

Malatya İli Yeşilyurt İlçesi(Şehit Yüzbaşı Hakkı AKYÜZ Ortaokulu) 1 Adet, Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi(Barbaros İlkokulu) 1 Adet ve Adıyaman İli Merkez İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Eğitim Yapısı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Ağustos 2020'de saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Malatya 879 konut ve 38 dükkan ihalesi bugün!

Malatya İli Battalgazi İlçesi Beydağı Mahallesi 3. ve 4. Etaplar 1.Bölge 879 Adet Konut ve 38 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Malatya Battalgazi 879 konut ihalesi 29 Temmuz'da!

Malatya İli Battalgazi İlçesi Beydağı Mahallesi 3. ve 4. Etaplar 1.Bölge 879 Adet Konut ve 38 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Malatya Millet Bahçesi ihalesi bugün!

TOKİ'nin Malatya Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün...

Malatya Millet Bahçesi ihalesi 4 Eylül'de!

Malatya Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" ihalesi 4 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Malatya Millet Bahçesi 4 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Malatya Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" ihalesi 4 Eylül 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Malatya Kuluncak altyapı çalışmaları Haberi

Malatya Kuluncak altyapı çalışmaları


İlçelerin gelişip, sağlıklı büyümesine katkı sağlayacak fiziki yatırımların yanı sıra ilçelerin tamamında yol çalışmaları yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi Kuluncak ilçesinde de meydan düzenleme çalışmaları yapıyor.

Ana caddenin yenilendiği ilçede, üst yapı çalışmaları kapsamında çevre düzenlemeleri, yeşil alanlar, aydınlatma ve peyzaj çalışmaları yapılacak. Büyükşehir Belediyesi Kuluncak ilçesinde ayrıca 42 km. asfalt çalışması yapacak.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan ve beraberindeki bazı daire başkanları Kuluncak’ta devam eden çalışmaları inceleyip, Kuluncak Kaymakamı Tolga Özdemir ve Belediye Başkanı Mehmet Boyraz’ı ziyaret ettiler.

Belediye’yi ziyaret sırasında bir konuşma yapan Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, geçmiş dönemde insanların zihninde Kuluncak’ın hep uzak bir yer olduğu algısının Kuluncak’ı negatif yönde etkilediğini, Büyükşehir yasasıyla birlikte Kuluncak’ın Malatya’ya çok yaklaştığını ve bu algının yavaş yavaş ortadan kaybolduğunu söyledi.

Poyraz: Büyükşehir, Kuluncak’ı...