08 / 05 / 2024

malatya. malatya altyapı

malatya. malatya altyapı

Malatya altyapı sorunlarının çözüme kavuşturdu. Malatya Belediyesi, içme suyu şebekesi, kanalizasyon kolektörü ve arıtma tesisi çamurunun bertarafını sağlamak amacıyla 20 milyon Euro bütçeli altyapı projesi hazırladı....

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

TOKİ Malatya 79 konut ihalesi yarın!

Malatya İli, Yazıhan İlçesi 79 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Malatya Havalimanı'na yeni terminal binası inşa edilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada Malatya'ya 26 bin 765 metrekare büyüklüğünde 2,5 milyon yolcu kapasiteli yeni bir terminal binası inşa edeceklerini söyledi.

TOKİ'den Malatya'ya 79 yeni konut müjdesi!

Malatya İli, Yazıhan İlçesi 79 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 8 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Malatya Battalgazi Beydağı 3. ve 4. Etap ihalesi yarın!

Malatya İli Battalgazi İlçesi 886 Konut 38 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek. 

TOKİ'den Malatya ve Adıyaman'a okul müjdesi!

Malatya İli Yeşilyurt İlçesi(Şehit Yüzbaşı Hakkı AKYÜZ Ortaokulu) 1 Adet, Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi(Barbaros İlkokulu) 1 Adet ve Adıyaman İli Merkez İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Eğitim Yapısı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Ağustos 2020'de saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Malatya 879 konut ve 38 dükkan ihalesi bugün!

Malatya İli Battalgazi İlçesi Beydağı Mahallesi 3. ve 4. Etaplar 1.Bölge 879 Adet Konut ve 38 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Malatya Battalgazi 879 konut ihalesi 29 Temmuz'da!

Malatya İli Battalgazi İlçesi Beydağı Mahallesi 3. ve 4. Etaplar 1.Bölge 879 Adet Konut ve 38 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Malatya Millet Bahçesi ihalesi bugün!

TOKİ'nin Malatya Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün...

Malatya Millet Bahçesi ihalesi 4 Eylül'de!

Malatya Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" ihalesi 4 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Malatya Millet Bahçesi 4 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Malatya Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" ihalesi 4 Eylül 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Malatya'daki asfalt şantiye arsası büyükşehire devredildi!

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından kullanılan yaklaşık 210 bin metrakarelik asfalt şantiye arsası Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

TOKİ Malatya Arapgir 161 konut ihalesi yarın!

Malatya İli Arapgir İlçesi 3.Etap 161 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

malatya. malatya altyapı Haberi

malatya. malatya altyapı

Malatya Belediyesi, içme suyu şebekesi, kanalizasyon kolektörü ve arıtma tesisi çamurunun bertarafını sağlamak amacıyla 20 milyon Euro bütçeli altyapı projesi hazırladı Malatya Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Toplantısı, Belediye Başkanı Ahmet Çakırın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda gündem dışı verilen teklifler görüşülerek gündeme eklendi. Ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündem maddeleri arasında bulunan 2014 mali yılı performans programı ile doğu ve kuzey garajları için ücret tarifesi kabul edildi. 14+1 yolcu kapasitesine sahip araçlar için 2 lira, 14+1 üzeri yolcu kapasitesine sahip araçlardan da 4 TL ücret alınmasına karar verildi. Meclis toplantısında, imar uygulamalarına ilişkin yönetmelik taslağının görüşmeleri ise ilgili komisyonun talebi doğrultusunda ertelendi.
Toplantıda, İller Bankasından kredi alınması ile ilgili işlem yapma konusunda Belediye Başkanı'na yetki verilmesi ile ilgili teklif de...