29 / 04 / 2024

Malatya Nikah Sarayı projesi

Malatya Nikah Sarayı projesi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Fahri Kayahan Bulvarı üzerinde yapımı tamamlanan yeni Nikah Sarayında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Palandöken Belediyesi 22 milyon TL'ye nikah sarayı inşa ediyor!

Palandöken Belediyesi, 14 bin metrekarelik alan üzerine ‘akıllı’ nikah sarayı inşa ediyor. 2. Abdülhamid'e ithafen yapılan projenin maliyeti 22 milyon TL olarak açıklandı.

Denizli Merkezefendi Kültür Merkezi açıldı!

Denizli Merkezefendi Belediyesi’nin kente kazandırdığı Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı bugün itibari ile Denizlililere hizmet vermeye başladı...

Malatya Büyükşehir Belediyesi 22 taşınmazı sattı!

Malatya Büyükşehir Belediyesine ait Tecde ve Yeşiltepe bölgelerinde bulunan 43 arsa ile Saray Mahallesi'nde de 3 dükkan olmak üzere toplam 46 taşınmazdan 22'si satıldı.

Malatya Büyükşehir 46 taşınmazı satışa çıkardı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tecde ve Yeşiltepe bölgelerinde 43 arsa ile Saray Mahallesinde 3 dükkan olmak üzere toplam 46 taşınmazı ihaleyle satışa çıkardı.

Keçiören Kuşcağız'a yeni nikah sarayı inşa ediliyor!

Keçiören Belediyesi, yeni bir nikah sarayının temelini attı. Kuşcağız Mahallesi'nde inşa edilecek nikah sarayının temel atma törenine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı.

Malatya'daki eski nikah dairesi ihaleye çıkıyor!

Malatya’nın sosyal ve kültürel dokusuna büyük hizmetler sunan Büyükşehir Belediyesi, bu hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor.

Niğde Nikah Sarayı yıl içinde tamamlanacak!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan şehre çağ atlatacak projeleri vatandaşın hizmetine sunmaya devam ediyor. Yeni evlenecek çiftlere daha iyi hizmet verebilmek için Bor Yolu’nda inşa edilen modern nikah salonunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Malatya'da adalet sarayı ve cezaevleri inşa edilecek!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya’ya yeni bir adalet sarayı, Akçadağ ve Doğanşehir ilçelerine yeni cezaevleri yapılacağını açıkladı.

Bursa Reşat Oyal Kültürparkı, nikah sarayına 2017'de kavuşacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Reşat Oyal Kültürparkı’nda, yeni ve modern bir nikah sarayı yapılacağını ve mekanın 2017 yılında hizmet vermeye başlayacağını müjdeledi.

Bursa Reşat Oyal Kültürparkı’na nikah sarayı inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Reşat Oyal Kültürparkı’nda, yeni ve modern bir nikah sarayı yapılacağını ve mekanın 2017 yılında hizmet vermeye başlayacağını müjdeledi.

Beylikdüzü'ne meydan ve nikah sarayı müjdesi!

Beylikdüzü Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nın 1’inci Oturumu gerçekleşti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Caddesi Fatih Sultan Mehmet Camii alanının meydan karakterine kavuşturulacağının müjdesini verdi.

Malatya'da Spor Merkezi ile Nikah Sarayı Projesi basına tanıtıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve hizmete girmeye hazırlanan Yaşam ve Spor Merkezi ile Nikah Sarayı basın mensuplarına tanıtıldı.

Malatya Nikah Sarayı projesi Haberi

Malatya Nikah Sarayı projesi


Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır yapımı tamamlanan yeni Nikah Sarayında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın inceleme gezisine Genel Sekreter Arif Emecen, ile ilgili Genel Sekreter Yardımcısı daire başkanları ve şube müdürleri de katıldı. 

 
Her türlü ihtiyaç düşünüldü


Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 dönümlük bir alan üzerinde Fahri Kayahan Bulvarı üzerinde inşa edilen yeni Nikah Sarayında çalışmaların tamamlandığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya’ya kazandırılan örnek projelerimizden biri de yeni nikah sarayımız. Yapılan bu tür eserler Malatya’ya hem mimari hem de simgesel olarak ayrı bir güzellik katıyor. Nikah sarayımız vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacı düşünülerek projelendirildi. Şu anda devam eden otopark ve çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanması ile birlikte burası, bölgeye ayrı bir güzellik...