27 / 04 / 2024

malatya onkoloji hastanesi ne zaman açılacak

malatya onkoloji hastanesi ne zaman açılacak

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesinde kurulan 217 yataklı onkoloji hastanesi hizmet vermeye başladı. 

Kayseri'deki Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi açıldı!

Eğitim yatırımlarının hız kesmeden devam ettiği Kayseri'de, KANKA Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi açıldı.

Battalgazi Devlet Hastanesi 2021'de tamamlanacak!

AK Parti Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın gelişimini hızlandıracak yeni projelerin yolda olduğunu belirtiyor. Çalık, Malatya Havalimanı'na 2. bir terminal binasının yapılacağını ve Battalgazi Devlet Hastanesi'nin 2021'de tamamlanacağını açıkladı.

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesinde incelemelerde bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, neredeyse 1,5 yıl önce başlayan ve büyük ümitlerle yola koyuldukları inşaatı gezdiklerini söyledi.

Konya Şehir Hastanesi Onkoloji Hastanesi yıl sonunda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘hayalimdi’ dediği şehir hastanelerinden biri daha hizmete açıldı. Konya Şehir Hastanesi’nin 838 yataklı birinci etabında hasta kabulüne başlandı. 

Malatya'da 217 yataklı onkoloji hastanesi hizmete açıldı!

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesinde kurulan 217 yataklı onkoloji hastanesi hizmet vermeye başladı. 

Malatya'daki Asker Hastanesi için yıkım ihalesi düzenlendi!

Çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi şehirdeki Asker Hastanesi için yıkım ihalesi düzenledi...

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi açıldı!

Mersin'de 14 bin 500 metrekare kapalı alan üzerine kurulu 150 yatak kapasiteli Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi açıldı. Açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, hastanenin Mersin'in değil, çevre illerin de ihtiyacını gidereceğini belirtti...

Malatya İtfaiye Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, eski SSK Hastanesi’nin karşısında bulunan Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde inşa edilen itfaiye merkezinin inşaatı tamamlanıyor.

Malatya İtfaiye Merkezi önümüzdeki yıl tamamlanacak!

Malatya Beydağı Devlet Hastanesi’nin karşısında inşa edilen ‘İtfaiye Merkezi’nin inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor ve önümüzdeki yıl tamamlanacağı açıklandı.

Erciyes Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi 2020'de açılıyor!

Geçen yıl temelleri atılan yeni ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2020 yılında tamamlanması bekleniyor. 

Malatya'ya 300 yataklı devlet hastanesi müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Battalgazi'de inşa edilecek olan 300 yataklı devlet hastanesi inşaatını inceledi.

Darende Fizik Tedavi Hastanesi inşaatı tam gaz!

Malatya'nın Darende ilçesinde yapımı süren Hulusi Efendi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin yüzde 60'lık bölümü tamamlandı.

malatya onkoloji hastanesi ne zaman açılacak Haberi

malatya onkoloji hastanesi ne zaman açılacak

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesinde kurulan 217 yataklı onkoloji hastanesi hizmet vermeye başladı. 

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Onkoloji hastanemizin ilk servisi medikal onkoloji kliniği hizmete başladı. Her gün yeni bir alan hizmete girecek" diye konuştu.

Yapımına 2017'de başlanan ve inşaatında geçen ay sona gelinen 217 yatak kapasiteli hastane, 31 bin 590 metrekare kapalı alana sahip. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesinde faaliyet gösterecek olan, bodrum ve zemin katlar hariç 6 katlı şekilde yapılan hastanede, 176 onkoloji ve hematoloji yatak odası, 84 yataklı ayaktan kemoterapi, 20 kök hücre ve kemik iliği tedavi odası, 16 poliklinik, 16 yoğun bakım odası ve 5 radyoaktif iyotlu tedavi odası bulunuyor.

Hastanenin açılış...