22 / 07 / 2024

malatya sabit pazar yeri projesi

malatya sabit pazar yeri projesi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yapımı tamamlanan Kernek Külliyesi altında yapılan Sabit Pazar yerinde incelemelerde bulundu, inceleme gezisine ilgili Genel Sekreter Yardımcıları da katıldı

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu'ndaki 5 adet iş yerini kiraya veriyor! 8 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla!

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu sabit pazarında yer alan 5 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor. Peki Feneryolu'nda yer alan düllanların kira bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar..

Gebze Belediyesi'nden 13 milyon TL'ye satılık 10 dükkan!

Gebze Belediye Başkanlığı Tatlıkuyu Mahallesi'nde bulunan kapalı sabit pazarı yanındaki 10 adet iş yerini pazarlık usulü artırma sureti ile satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 13 milyon TL olarak belirlendi.

Kepez'e 7 semt pazarı!

Kepez Belediyesi, sabit semt pazarı inşa ediyor. Daha önce 5 mahallede yapımı tamamlanan semt pazarına iki mahalle daha ekleniyor.

Adnan Köşker Tatlıkuyu Sabit Pazarı'ndaki çalışmaları inceledi!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Tatlıkuyu Sabit Pazarı ve Eskihisar Macera Aksiyon Parkı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Köşker, yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı

Kepez'de 4 mahalleye semt pazarı yapılacak!

KEPEZ Belediyesi, semt pazarlarını sokaklardan çıkararak sabit pazar yerleri oluşturuyor. Bu amaçla Sütçüler, Teomanpaşa, Beşkonaklılar ve Düdenbaşı mahallerinde sabit semt pazarı alanı oluşturulması için imar planı revizyonu hazırlandı.

Ahmet Çakır Sabit Pazar yerini inceledi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yapımı tamamlanan Kernek Külliyesi altında yapılan Sabit Pazar yerinde incelemelerde bulundu, inceleme gezisine ilgili Genel Sekreter Yardımcıları da katıldı

Malatya'da pazar yeri tartışması!

Malatya’da pazar yerinin değiştirilmesine tepki gösteren pazar esnafı, yeni belirlenen yere tezgahlarını açmayarak kararı protesto etti. Esnaf, pazarcıların fikri sorulmadan böyle bir karar alındığını belirtti.

Malatya Külliyesi gelecek aylarda hizmete açılacak!

Malatya'da, cami ve kültür merkezi ile semt pazarından oluşan kentin ilk külliyesinin yapım çalışmaları sürüyor. Külliyenin, gelecek aylarda hizmete girmesi planlanıyor.

Malatya'ya ilk kez külliye yapılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından İpek Caddesi’nde yaptırılan ve Camii, Kültür Merkezi ile Semt Pazarı’ndan oluşan Külliye’nin yakın bir zamanda hizmete açılması planlanıyor.

Malatya Şire Pazarı yeni görünüme kavuştu!

Malatya’nın en önemli merkezlerinden olan ve özellikle şehir dışından gelen misafirlerin ilk uğrak yerlerinin başında gelen eski Şire Pazarı, Malatya ve kayısıya yakışır bir görünüme kavuşturuldu.

Fikirtepeliler kentsel dönüşüm için bugün sokağa çıkıyor!

Kentsel dönüşümde sıkıntılar yaşayan Fikirtepe halkı bugün sokağa çıkıyor. FİDEM, bölgedeki 21 inşaat firmasıyla anlaşan hak sahiplerinden oluşan ada temsilcilerinin katılacağı bir yürüyüş organize etti. Yürüyüş saat 13:00'de Sabit Pazar'dan başlayacak..

Malatya Kültür Merkezi ve Semt Pazarı'nda inşaat çalışmaları devam ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, meydan ve çevre düzenleme çalışmaları ile İpek caddesinde inşa edilen Semt Pazarı ve Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Bahçelievler Fevzi Çakmak Mahallesi'ne yeraltı otoparkı ve pazar alanı geliyor!

İstanbul Bahçelievler'de Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yapılacak sabit pazar alanı ve yeraltı katlı otopark alanının imar planları askıya çıktı. Büyükşehir Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi yeraltı otoparkı ve pazar alanı planlarını 21 Temmuz'da onayladı.

malatya sabit pazar yeri projesi Haberi

malatya sabit pazar yeri projesi


Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yapımı tamamlanan Kernek Külliyesi altında yapılan Sabit Pazar yerinde incelemelerde bulundu.

Kernek Külliyesi altında bulunan Sabit Pazar’daki inceleme gezisine ilgili Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve Şube Müdürleri’nin yanı sıra Pazarcılar Odası Başkanı Ümit Emre ve bir grup pazarcı esnafı katıldı.

Sabit Pazar yerinde esnafların şikayet ve önerilerini dinleyen ve fikir alışverişinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, teklif edilen alternatif yerlerde de incelemelerde bulundu.

Yapılan yatırım ve hizmetlerin Malatya’nın daha planlı ve düzenli bir şekilde gelişmesinin yanı sıra insanların yaşamlarını kolaylaştırmaya yönelik olduğunu kaydeden Başkan Çakır, alternatif pazar yerleri ile ilgili önerileri; yapacakları toplantılarda ele alarak uygun bir karar vereceklerini söyledi.

Cuma Pazarı’nda kayıtlı 251 Pazar esnafı bulunduğunu belirten pazarcılar, ilgisinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet...