27 / 04 / 2024

Malatya Tecde 109 parsel satışı

Malatya Tecde 109 parsel satışı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya'nın en çok gelişen bölgelerinden birisi olan Tecde mahallesindeki 109 parselin açık teklif usulü ile satışına başladı. Satışları ilgi gösterilmedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi 18 parselini sattı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi 18 parseli ihale ile sattı. Malatya Büyükşehir Belediyesi, 5’i Bahçebaşı, 2’si Kavaklıbağ, 1’i Yaka mahallesinde, 9’u Yeşiltepe ve 11’i de Tecde bölgesinde olmak üzere toplam 28 gayrimenkulün satışını gerçekleştirdi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi 18 arsasını sattı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin Yaka, Bahçebaşı, Kavaklıbağ mahalleri ile Tecde ve Yeşiltepe bölgelerinde satışa çıkardığı 28 parselden 18'i satıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi 28 arsasını satışa çıkardı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 5’i Bahçebaşı, 2’si Kavaklıbağ, 1’i Yaka Mahallesinde, 9’u Yeşiltepe ve 11’i de Tecde bölgesinde olmak üzere toplam 28 gayrimenkulünü ihale ile satışa çıkarıyor. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi 22 taşınmazı sattı!

Malatya Büyükşehir Belediyesine ait Tecde ve Yeşiltepe bölgelerinde bulunan 43 arsa ile Saray Mahallesi'nde de 3 dükkan olmak üzere toplam 46 taşınmazdan 22'si satıldı.

Malatya Tecde'de imar çalışmaları sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımını daha sağlıklı yapıya kavuşturmak için yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor.

Malatya Büyükşehir 46 taşınmazı satışa çıkardı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tecde ve Yeşiltepe bölgelerinde 43 arsa ile Saray Mahallesinde 3 dükkan olmak üzere toplam 46 taşınmazı ihaleyle satışa çıkardı.

Malatya Büyükşehir 39 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 34’ü Malatya’nın en hızlı gelişen Tecde bölgesinde olmak üzere toplam 39 taşınmazı ihaleyle satışa çıkarıyor. 30 Mart'ta ihaleyle satılacak olan parsel ve dükkan bedellerinin yüzde 40’ı peşin, geri kalan miktarı ise 10 taksitte ödenecek.

Malatya Büyükşehir'den taksitle ucuz arsa!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 34’ü Malatya’nın en hızlı gelişen Tecde bölgesinde olmak üzere toplam 39 taşınmazı ihale yoluyla satışa çıkardı

Malatya Büyükşehir'den 10 taksitle arsa satışı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, çoğunluğu Tecde mahallesinde olmak üzere 52 taşınmazı ihaleyle satışa çıkardı. 27 Aralık Salı günü ihaleyle satılacak olan parsel ve dükkan bedellerinin yüzde 40’ı peşin, geri kalan miktarı ise 10 taksitte ödenecek.

Malatya'da yeni imar yolları açılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tecde-Yeşilyurt yolunu, çevre yolu Maşti kavşağına bağlayacak 3.5 kilometre uzunluğundaki yolda çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Malatya Tecdi Maşti Yolu için 2.7 milyonluk kamulaştırma!

Yol çalışmalarını, büyümeye paralel olarak kesintisiz sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tecde’yi, MAŞTİ kavşağına bağlayacak yolu tekrardan açmaya başladı.

Malatya Tecde-Yeşilyurt yolunda sona yaklaşıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tecde-Yeşilyurt yolunda sürdürdüğü değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarının büyük bölümünü tamamladı. Caddenin 4 kilometrelik bölümünde çalışan Büyükşehir Belediyesi, yolu kış ayları gelmeden bitirmeyi hedefliyor.

Malatya Tecde Şelalesi hizmete açılıyor!

Yaptığı çevre düzenleme çalışmalarıyla Malatyalıların takdirini toplayan Malatya Büyükşehir Belediyesi, yeni fotoğraf karelerine konu olacak Tecde Şelalesini kısa zamanda hizmete açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Malatya Tecde 109 parsel satışı Haberi

Malatya Tecde 109 parsel satışı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya'nın en çok gelişen bölgelerinden birisi olan Tecde mahallesindeki 109 parselin açık teklif usulü ile satışına başladı. 

6 parselden 1 milyon 62 bin TL gelir elde edildi İhalenin öğleden sonraki oturumunda ise parsellere alıcı çıkmadı. Toplam 4 aşamada satılması planlanan ve her birinde 27 parsel satılması gereken ihalenin ilk gününde satılan 6 parselden toplam 1 milyon 62 bin TL gelir elde edildi. 

Satışa çıkartılan parseller arasında yer alan ve tahmini bedeli 835 bin 500 TL olarak belirlenen Tecde Mahallesi 2445 ada 6,7,8,9No'lu parselleri toplamda 842 bin TL ödeyen Yakup Birol Kılınç isimli şahıs satın alırken, 2456 ada 4 ve 5 No'lu parseller ise toplam 220 bin TL ödeyen Yalçın Yılmaz isimli şahsa satıldı. Satılan 6 parselin toplam alanı...