16 / 05 / 2024

Malatya Tecde yol çalışmaları

Malatya Tecde yol çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tecde-Yeşilyurt yolunda sürdürdüğü değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarının büyük bölümünü tamamladı. Caddenin 4 kilometrelik bölümünde çalışan Büyükşehir Belediyesi, yolu kış ayları gelmeden bitirmeyi hedefliyor.

Depremlerin ardından nüfusun arttığı o ilçede imar ve inşa çalışmalarına bir yenisi eklendi: 40 km'lik yol yatırımı!

Yeşilyurt Belediyesi, 81 mahallesinde hayata geçirdiği yatırımlarla Malatya’nın yeniden imar ve inşa sürecine önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Depremlerin ardından nüfusun arttığı Kuyulu Mahallesinde 40 km'lik yol yatırımına imza atıldı. 

Malatya'daki asfalt şantiye arsası büyükşehire devredildi!

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından kullanılan yaklaşık 210 bin metrakarelik asfalt şantiye arsası Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi 18 parselini sattı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi 18 parseli ihale ile sattı. Malatya Büyükşehir Belediyesi, 5’i Bahçebaşı, 2’si Kavaklıbağ, 1’i Yaka mahallesinde, 9’u Yeşiltepe ve 11’i de Tecde bölgesinde olmak üzere toplam 28 gayrimenkulün satışını gerçekleştirdi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi 18 arsasını sattı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin Yaka, Bahçebaşı, Kavaklıbağ mahalleri ile Tecde ve Yeşiltepe bölgelerinde satışa çıkardığı 28 parselden 18'i satıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi 28 arsasını satışa çıkardı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 5’i Bahçebaşı, 2’si Kavaklıbağ, 1’i Yaka Mahallesinde, 9’u Yeşiltepe ve 11’i de Tecde bölgesinde olmak üzere toplam 28 gayrimenkulünü ihale ile satışa çıkarıyor. 

Malatya Yol ve Altyapı Dairesi'ne yeni bina tahsis edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya genelinde yoğun bir çalışma temposu sergileyen Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı için yeni bir hizmet binası tahsis etti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi 22 taşınmazı sattı!

Malatya Büyükşehir Belediyesine ait Tecde ve Yeşiltepe bölgelerinde bulunan 43 arsa ile Saray Mahallesi'nde de 3 dükkan olmak üzere toplam 46 taşınmazdan 22'si satıldı.

Malatya Tecde'de imar çalışmaları sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımını daha sağlıklı yapıya kavuşturmak için yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor.

Malatya Büyükşehir 46 taşınmazı satışa çıkardı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tecde ve Yeşiltepe bölgelerinde 43 arsa ile Saray Mahallesinde 3 dükkan olmak üzere toplam 46 taşınmazı ihaleyle satışa çıkardı.

Malatya Yeşilyurt'ta altyapı çalışmaları yapılıyor!

Malatya Yeşilyurt'taki Çarmuzu Mahallesi'nde yol açma, genişletme, alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat bölgede incelemelerde bulundu.

Malatya Büyükşehir 39 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 34’ü Malatya’nın en hızlı gelişen Tecde bölgesinde olmak üzere toplam 39 taşınmazı ihaleyle satışa çıkarıyor. 30 Mart'ta ihaleyle satılacak olan parsel ve dükkan bedellerinin yüzde 40’ı peşin, geri kalan miktarı ise 10 taksitte ödenecek.

Malatya Büyükşehir'den taksitle ucuz arsa!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 34’ü Malatya’nın en hızlı gelişen Tecde bölgesinde olmak üzere toplam 39 taşınmazı ihale yoluyla satışa çıkardı

Malatya Akçadağ'ın altyapısı tamam!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, altyapı şebeke çalışmaları tamamlanan Akçadağ ilçesinde yol yatırımlarına başladı.

Malatya Tecde yol çalışmaları Haberi

Malatya Tecde yol çalışmaları

 

Yeni yol açma çalışmaları, prestij cadde düzenlemeleri, yeni sembol mekanları gibi bir çok projeyle Malatyalıların gönüllerini fetheden Büyükşehir Belediyesi dur durak bilmeden hizmet üretmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Tecde-Yeşilyurt yolunda devam eden çalışmaları inceleyerek, çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Geziye Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, bazı daire başkanları, şube müdürleri, Tecde Muhtarı Ali Yiğit ile Çilesiz Mahalle Muhtarı Ahmet Yılmaz Büker katıldılar.

Çakır: Tecde-Yeşilyurt Yolu yapılan çalışmalarla güzel bir bulvara dönüştü


Tecde-Yeşilyurt yolunun 20 metreden 50 metre genişliğine çıkarıldığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ulaşım noktasında Malatya’nın önemli yükünü çeken Tecde-Yeşilyurt yolunun, yapılan düzenleme çalışmalarıyla güzel bir bulvara dönüştüğünü söyledi.

MASKİ Genel Müdürlüğünün Tecde-Yeşilyurt yolunun altyapısını yenilediğini ifade eden Çakır, “Birçok kurumumuz 4 kilometrelik...