29 / 04 / 2024

malatya yeni açılan yollar

malatya yeni açılan yollar

Bostanbaşı caddesinde çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, alt ve üst yapısı tamamlanan kısımda asfaltlama çalışmalarına başladı.

Malatya'da 150 kilometre yeni yol açıldı!

473 kilometre yol genişletme, 150 kilometre de yeni yol açma çalışması yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, yol yatırımlarına rekor kırdı

Malatya'da yeni imar yolları açılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tecde-Yeşilyurt yolunu, çevre yolu Maşti kavşağına bağlayacak 3.5 kilometre uzunluğundaki yolda çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Malatya'da yeni yollar açılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi için planlanan projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Malatya’nın batısında çevre yolu trafiğinin hafifletilmesinde önemli katkılar sağlayacak 2100 metre uzunluğunda yeni bir yol açılıyor.

Malatya Güney'de yeni yollar açılıyor!

Sağlıklı kentleşmenin en vazgeçilmez unsuru olan yol çalışmalarını Malatya’da aralıksız sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın güneyinde kent içi ulaşımın düzenli olmasını sağlayacak yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor.

Malatya Arapgir'de yeni yollar açılıyor!

İlçelerin gelişimini hızlandıracak, ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak yatırımları hayata geçiren Malatya Büyükşehir Belediyesi altyapı sorunlarını da ortadan kaldırmaya devam ediyor.

Malatya Büyükşehir'den 1.200 kilometre asfalt çalışması!

Rekor seviyede asfaltlama çalışmasının yanı sıra Malatya genelinde 475 kilometre yol genişletme çalışmaları yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, 132 kilometre de yeni yol açma çalışması yaptı.

Migros Haziran'da 58 yeni mağaza açtı! Toplam mağaza sayısı 3 bin 100 oldu!

Migros, Haziran ayında 58 yeni mağaza açtı. Yeni açılan mağazaların 36 adet Migros, 16 adet Migros Jet, 5 adet Macrocenter ve 3 Mion formatında olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Migros'un mağaza sayısı 3 bin 7 oldu! Nisan'da 25 yeni mağaza açıldı! 

Migros, Nisan ayında 25 yeni mağaza açtı. Yeni açılan mağazaların 15 adet Migros, 8 adet Migros Jet ve 2 adet Macrocenter formatında olduğu belirtildi. İşte ayrıntılar...

Cengiz Şimşek: Gaziantep OSB'de fabrikalar kapanmadı, yeni tesisler açıldı!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) Başkanı Cengiz Şimşek, 43 milyon 250 bin metrekare alanla Türkiye’nin en büyük OSB’sine sahip olduklarını söyleyerek, ''Pandemi nedeniyle kapanan fabrikamız olmadığı gibi bu süreçte yeni açılan tesislerimiz var” açıklamasında bulundu.

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli atılıyor!

Malatya Mişmişpark Fuar alanı içerisinde inşa edilecek Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli yarın atılacak.

Son 9 yılda açılan stadyum sayısı TBMM'de!

Son dokuz yılda yapılan ve yeni isimlerle açılan stadyum sayısı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kayan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

16 yılda Malatya'ya yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Malatya iline yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bartın'da yeni imar yolları açıldı!

Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından Çaydüzü Mahallesi Çaydüzü Caddesi’nde yeni açılan imar yolunu beton parke ile düzenlendi. 

Deniz GYO aleyhine açılan tasarrufun iptali davasında son durum!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı aleyhine açılan "Tasarrufun İptali" davasında yeni bir gelişme olmadı.

Bursa Osmangazi'de imara açılan yollar asfaltlanıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirtaş Mahallesi’nde imar planına uygun yerlerde yeni imar yolları açmaya devam ederken açılan yollar asfaltlanmaya başladı.

Malatya Yeni İlçe Terminali açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile düzenlenen Toplu Açılış Töreni kapsamında açılışı yapılan, Malatya Yeni İlçe Terminali 23 Şubat Perşembe gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Deniz GYO'dan ortaklık aleyhine açılan dava hakkında açıklama!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, aleyhine açılan Kat Mülkiyeti Kanunundan Kaynaklanan (Ortak Gider Alacağına İlişkin İcra Takibine İtirazın İptali İstemli) dava ile ilgili yeni gelişme olmadığını açıkladı.

Malatya yeni stadına kavuşuyor!

Malatya’ya yapılan ve henüz ismi netleştirilmeyen yeni statta bir süredir devam eden çim serme işlemi bugün itibariyle tamamlandı.

malatya yeni açılan yollar Haberi

malatya yeni açılan yollar


Bostanbaşı caddesinde çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, alt ve üst yapısı tamamlanan kısımda asfaltlama çalışması yapıyor.

Bölgenin en önemli ulaşım akslarından biri olan Bostanbaşı caddesinde geçtiğimiz yıl değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi, toplam uzunluğu3.6 kilometreolan yolun 1.3 kilometrelik bölümünde altyapı ve üst yapı çalışmalarını tamamlamıştı.

2017 yılı içerisinde geriye kalan 2.3 kilometrelik bölümde çalışmalarına devam edecek olan Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl yaptığı 1.3 kilometrelik bölüme sıcak asfalt serimi yapıyor.

Kaldırım düzenleme çalışmaları

35 metregenişliğinde olan Bostanbaşı caddesinde2 metregenişliğinde bisiklet yolu,2 metregenişliğinde cep otoparklar,4 metregenişliğinde kaldırımlar,1 metregenişliğinde kanal yanı kaldırımlar, aydınlatma ve yeşillendirme çalışmaları yapılıyor.

Yol ortasında bulunan kanal düzenleme çalışması ise Yeşilyurt Belediyesi tarafından yapılıyor. 1.3 kilometrelik alanda tüm çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi yılsonuna kadar cadde üzerindeki tüm çalışmaları tamamlamayı hedefliyor.

Yol...