13 / 05 / 2024

Malatya Yeşilyurt yeşil konak inşaatı

Malatya Yeşilyurt yeşil konak inşaatı

Yeşilyurt Belediyesi tarafından sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere destek sağlamak için hayata geçirilen Yeşil Konak Projesi kapsamındaki altı adet gençlik merkezinin bu yılın sonuna doğru tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor.

Malatya Yeşilyurt'taki köy evleri 2024'ün baharında teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin inşası hızla sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2024'ün baharında konutların teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. İşte Malatya Yeşilyurt'taki son durum...

Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nden 18 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, Malatya ili, Yeşilyurt İlçesi Yakınca Mahallesi 1232 ada 1 parselde bulunan gayrimenkulü 18 milyon TL'ye satıyor...

Malatya Yeşilyurt'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt'ta yeni millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 541 kentsel dönüşüm konutu!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Yeşilyurt'ta 541 yeni konut inşa edecek.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 541 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt'ta 541 yeni konut hayata geçirecek. Projenin ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. 

Malatya Yeşil Topsöğüt konutları inşaatı durduruldu mu?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi tarafından inşa edilen Yeşil Topsöğüt konutları inşaatının imara aykırı bir şekilde gerçekleşmesi sebebiyle durdurulduğu iddia edildi. 

Malatya Yeşilyurt'ta belediye hizmet binası inşa ediliyor! 

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, kente yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. Hizmet binasının kısa sürede tamamlanması bekleniyor. 

TOKİ Malatya Yeşilyurt 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yeşilyurt projesi kapsamındaki 383 adet konut bugün satışa çıkıyor.

TOKİ Malatya Yeşilyurt başvuruları 6 Temmuz'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yeşilyurt projesindeki konutlar 6 Temmuz 2020 tarihinde satışa çıkıyor.

Malatya Yeşilyurt TOKİ 2020 başvuru tarihleri!

Malatya Yeşilyurt TOKİ 2020 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

TOKİ Malatya Yeşilyurt 2020 başvuruları 27 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yeşilyurt Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi projesi 27 Ocak'ta satışa çıkıyor.

Malatya Yeşilyurt yeşil konak inşaatı Haberi

Malatya Yeşilyurt yeşil konak inşaatı

Yeşilyurt Belediyesi tarafından sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere destek sağlamak için hayata geçirilen Yeşil Konak Projesi kapsamındaki altı adet gençlik merkezinin bu yılın sonuna doğru tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor.


Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, beraberinde Başkan Yardımcıları Mehmet Güner, Meltem Kavuk ve Mehmet Çınar ile birlikte Bostanbaşı’nda yapımı devam eden Yeşil Konak Gençlik Merkezi İnşaatında incelemelerde bulundu.

Yeşil Konak Projesinde hayata geçirilecek olan hizmet binalarından her yaşta vatandaşın yararlanabileceğini ifade eden Başkan Polat, “Yeşilyurt İlçemizi her yönüyle büyütmek ve geliştirmek için kaliteli hizmet bakış açısıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. bugün Bostanbaşı bölgemizde Yeşil Konak (Gençlik Merkezi) ve Muhtar Evi hizmet binalarımızda yapılan çalışmaları yerinde inceledik, yapım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bostanbaşı, Rabia Parkı, Fahri Kayahan Bulvarı girişi ile yine bu bölgemizin üst...