28 / 04 / 2024

Malatya Yeşilyurtta Yeşil Hilal Projesi çalışmaları sürüyor

Malatya Yeşilyurtta Yeşil Hilal Projesi çalışmaları sürüyor

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 21 parkın yapımını kapsayan Yeşil Hilal Projesi çalışmaları sürüyor. Projeye büyük önem veren Belediye Başkanı Hacı Uğuru Polat, alandaki denetimlerine drevam ediyor.

Malatya Yeşilyurt'taki köy evleri 2024'ün baharında teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin inşası hızla sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2024'ün baharında konutların teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. İşte Malatya Yeşilyurt'taki son durum...

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. 

Malatya Yeşil Topsöğüt konutları inşaatı durduruldu mu?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi tarafından inşa edilen Yeşil Topsöğüt konutları inşaatının imara aykırı bir şekilde gerçekleşmesi sebebiyle durdurulduğu iddia edildi. 

Malatya Yeşilyurt'ta 5 yılda 247 bina yıkıldı!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Vizyonel projelerle donatılmış, yaşam standardı yüksek, her yönüyle modern Yeşilyurt'u gelecek nesillere bırakmak adına ilçemizin her noktasında değişim ve yenileme hizmetlerimize ağırlık veriyoruz" diye konuştu.

Malatya Yeşilyurt Belediyesi sosyal tesisleriyle öne çıkıyor!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ilçede yapımı devam eden projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Çınar, ilçede hizmet sunulan sosyal tesislerin mimari yapısı, hizmet kalitesi ve sosyal alanlarıyla dikkat çekici özelliklere sahip olduğunu dile getirdi.

ÖİB Malatya Yeşilyurt özelleştirme ihalesi iptal edildi!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Malatya Yeşilyurt ilçesi, Yakınca Mahallesi'nde bulunan gayrimenkullerin ihalelerini iptal etti. Duyuru bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Malatya 2. Ordu'nun tamamen yeşil alan olması talep edildi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır, "2. Ordu'nun tamamen yeşil alan olmasını talep ettik. Çakmak Kışlasıyla ilgili çalışmalarımız hala devam ediyor" dedi.

Malatya Yeşilyurt'taki imar planı değişikliği itirazları reddedildi!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, tta Gayrimenkul'ün Malatya Yeşilyurt ilçesi Yakınca mahallesindeki imar planı değişikliği itirazlarını reddetti. Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

TTA Gayrimenkul Malatya Yeşilyurt ihalesi iptal edildi!

tta Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürlüğü,Malatya Yeşilyurt ilçesi İkizce'deki aanayi ve depolama alanı, konut dışı kentsel çalışma alanı, park alanı ve yol alanı imarlı taşınmazın ihalesini iptal etti.

Malatya Yeşilyurt'ta Yeşil Hilal Projesi çalışmaları sürüyor!

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 21 parkın yapımını kapsayan Yeşil Hilal Projesi çalışmaları sürüyor. Projeye büyük önem veren Belediye Başkanı Hacı Uğuru Polat, alandaki denetimlerine drevam ediyor.

Malatya Yeşilyurt'ta 21 park yapılacak!

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 21 parkın yapımını kapsayan Yeşil Hilal Projesi çalışmaları sürüyor. Projeye büyük önem veren Belediye Başkanı Hacı Uğuru Polat, alandaki denetimlerine devam ediyor.

Horata Vadisi'nde 2 milyon metrekarelik yeşil doku tamam!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Türkiye'nin en büyük ikinci Vadi Projesini bünyesinde barındıran Malatya Horata Vadisi'nde 2 milyon metrekarelik yeşil dokunun tamamının projelendirildiğini söyledi.

Malatya Yeşilyurtta Yeşil Hilal Projesi çalışmaları sürüyor Haberi

Malatya Yeşilyurtta Yeşil Hilal Projesi çalışmaları sürüyor

Fahri Kayahan Bulvarı’nın alt tarafından başlayarak Tecde yoluna kadar bulunan bölgede toplam 21 parkın yapımını kapsayan Yeşil Hilal Projesi çalışmaları sürdürülüyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı hacı Uğur Polat, belediye Park ve Bahçelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Güner ve İmar işleri Müdürlüğü’nde görev yapan mimar ve mühendislerle birlikte inşaat çalışmalarının devam ettiği alanda inceleme yaptı. Başkan Polat, “Yeşil alanları ve doğal hayatıyla Malatya’nın akciğeri Yeşilyurt’umuz için ’gece, gündüz’ demeden çalışıyor, projeler üretiyoruz. Bu projelerimizden bir tanesi de Yeşil Hilal Projemiz. Bu projemizi çok hızlı bir şekilde tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Hizmete giren ve yapımı devam eden parklarımız ilçemizin genel görüntüsüne pozitif katkı sağladığı gibi kurulduğu mahallelerin yaşam kültürüne ve hayatına da farklılık kazandırıyor” dedi.


“HALKIN İHTİYACINA GÖRE TASARLIYORUZ”

Başkan Polat, parkların, halkın ihtiyacına...