03 / 05 / 2024

Malatyada sokak inşaat çalışmaları

Malatyada sokak inşaat çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Malatya Sanat Sokağı inşaat çalışmaları 24 saat aralıksız sürdürülüyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yaptı.

İnşaat mühendislerinden maaş isyanı!

İnşaat sektöründeki zam tartışmaları hız kesmeden devam ederken, inşaat mühendislerinden de maaş isyanı geldi. Sosyal medyadan bir paylaşım yapan inşaat mühendisleri "Sokak arası bakkal yada kahve dükkanı işletesim var." ifadelerini kullandı. 

Şişli'de inşaatın istinat duvarı çöktü!

Şişli Bozkurt Mahallesi Kınalı Keklik Sokak'ta bulunan inşaatın istinat duvarı çöktü...

Kızılcahamam Millet Bahçesi'nin inşaatı başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kızılcahamam'da sokak sağlıklaştırma, kentsel dönüşüm ve sıfır atık projesinin çalışmalarına ilişkin incelemeler yaptı. Kurum, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kızılcahamam Millet Bahçesi'nin inşaatının bu ay başladığını söyledi...

Ankara'da inşaat temel kazısının bitişiğindeki üç katlı dükkan çöktü!

Ankara'da Yenimahalle'nin en işlek mekanlarından biri olan Çarşı Caddesi ile Serdar Sokak kesişiminde temel kazısı yapılan inşaatın bitişiğindeki bodrum katı ile birlikte üç kattan oluşan dükkan çöktü...

Trabzon Doğal Yaşam Alanı projesinin inşaatı bitti!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Orman ve Su İşleri Bakanlığının katkısıyla yürüttüğü yaklaşık 4,5 milyon lira maliyete sahip "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi"nin inşaatı btti.

İzmit Doğan Mahallesi'ndeki inşaat tehlike saçıyor!

İzmit Doğan Mahallesi 8’inci ve 10’uncu Sokak sakinleri, yaklaşık 4 ay önce başlatılan inşaatın can güvenliklerini tehdit ettiğini ileri sürüyor. İnşaattan düşen parçaların evlerinin çatılarından içeri girdiğini söyleyen mahalle sakinleri, konuyu yetkililerin araştırmasını istiyor.

Öznur Yapı İnşaat'ta anahtar teslimi gerçekleşti!

Kırklareli’nde inşaat sektörüne girdiği günden itibaren hızla büyüyen vizyonu ile hizmet veren Öznur Yapı İnşaat A.Ş Akalar Mahallesi Acem Sokak üzerindeki 5. Binasını tamamlandı.

Kayseri'de Suriyeli inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Kayseri'nin Melikgazi Mahallesi 1599. Sokak'ta çalıştığı inşaatın 14. katından düşen Suriyeli işçi hayatını kaybetti.

İzmit Kapanca'nın sokaklarını Barancan İnşaat iyileştirecek!

İzmit Belediyesinin Tarih Koridoru projesi kapsamında başlattığı ve kısa bir süre önce ihalesini yaptığı Kapanca Sokak Sağlık iyileştirme 2. Etap üst yapım işini Barancan inşaat firması üslenecek.

Arnavutköy'deki cami inşaatında toprak kayması meydana geldi!

Arnavutköy İstiklal Mahallesi Çukurdere Sokak'taki bir cami inşaatında meydana gelen toprak kayması nedeniyle toprak altında kalan işçi kurtarıldı.

Eskişehir'de inşaat işçisi ikinci kattan düştü!

Eskişehir’de inşaatta çalıştığı sırada dengesini kaybederek düşmesi sonucu beli kırılan işçi tedavi altına alındı. Bilgiye göre, Gündoğdu Mahallesi Aslantepe Sokak'ta bulunan bir inşaatta çalışan H.K., inşaatın ikinci katından düşerek yaralandı.

Dilovası'nda moloz ve inşaat atıkları temizleniyor!

Belediye Başkanı Ali Toltar’ın talimatıyla ilçe genelinde ev ve işyeri tadilatları nedeniyle sokak başlarına, boş arsalara ve diğer kuytu köşelere bırakılan moloz ve inşaat kırıntılarından temizleniyor.

Kağıthane'de rezidans inşaatında vinç operatörü öldü!

Rezidans inşaatında vinç, 20 metrelik temele düştü, vinç operatörü hayatını kaybetti. Olay, Kağıthane Çeliktepe Mahallesi Buhara Sokak'ta saat 10.00 sıralarında yaşandı.

Malatyada sokak inşaat çalışmaları Haberi

Malatyada sokak inşaat çalışmaları

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeni Akit'e yaptığı açıklamada, Malatya Büyükşehir Belediyesi hizmet binası arkasında hizmete giren Sanat Galerisi'nin yanı sıra Sanat Sokağı'nda da inşaat çalışmalarının bitme aşamasına geldiğini söyledi. Çakır, "Malatya Büyükşehir Belediyesi, Sanat Galerisi ve Sanat Sokağı'nda çevre düzenleme çalışmalarına yoğun bir B şekilde devam ediyor. 30 m dönüm alan üzerinde;  Malatya mutfağı, türkü kafe, r halıcı konağı, sohbet kafe, kitap kafe, kent müzesi ve gençlik merkezi gibi 7 ayrı birimi bünyesinde barındıran Sanat Sokağı ile onlarca kursa ev sahipliği yapan Sanat Galerisi alanı içerisinde 18 bin 300 metrekarelik kısımda peyzaj ve düzenleme çalışmaları yoğun bir şekilde devam etmektedir "dedi.



Yeni...