02 / 05 / 2024

maldivler Kral Salman Camisi

maldivler Kral Salman Camisi

Turmaks İnşaat, Maldivler'de yapılacak olan Kral Salman Camisi işini aldı. 6 katlı olarak inşa edilecek cami, 6 bin kişi kapasitesine sahip olacak.

Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ile New York'ta restoran açacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ve Hintli mutfak gurusu Arjun Waney tarafında New York'ta gerçekleştirilecek yeni yatırımı kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in o yazısı...

Kral As Suit Residance Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Kral As Suit Residance Otelcilik Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da   150 bin  TL sermaye bedeli ile Adem Kesici Sinan İstek  ve Şiyar Aslan tarafından kuruldu.

Japonyalı emlak kralının sır ölümü!

Japonyalı emlak kralı 77 yaşındaki Kosuke Nozaki isimli işadamının sır ölümü arkasında bir çok soru işaretini bıraktı...

Lujo Otel Bodrum'dan Maldivler ve Meksika'ya yeni yatırım!

Lujo Otel Bodrum, son yıllarda adından sıkça bahsettiren otellerden oldu. Serkoç Otelcilik tarafından hizmete sunulan otel yönetimi, Maldivler'de bir proje geliştirmek üzere hazırlıklara başladı.

Maldivler'de 35 bin dolara kiralık adalar!

Dünyanın gözde tatil merkezlerinden Maldivler'de adalar sahibinden kiraya veriliyor. Tatil cennetinde kiralanan adaların günlük ücreti 35 bin dolardan başlıyor.

Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo arasında 3.5 milyarlık dava!

Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo 2018’den beri ortaktı. Ortakların, New York, California ve Miami’deki gayrimenkul yatırımları 3.5 milyar doları geçti. Ancak ortakların arası bozuldu ve mahkemelik oldular.

Putin ve Kral Selman petrol piyasalarını görüştü!

Rusya Devlet Başkanı Putin'in, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ile yaptığı telefon görüşmesinde, Kovid-19 salgını ve petrol piyasalarındaki gelişmeleri ele aldığı açıklandı.

Deniz Seki 15 bin dolarlık kral dairesinde konakladı!

Yalova'daki bir termal otelde konser veren sanatçı Deniz Seki, otelin 15 bin dolarlık kral dairesinde kaldı...

Emlak kralı Adnan Şen'in Beverly Hills’teki malikanesi satılmayı bekliyor!

Emlak kralı Adnan Şen'in Beverly Hills'teki lüks evi, ''Selling Sunset'' adlı TV programının üçüncü sezonunda yer aldı. 75 milyon dolar istenen malikane için alıcı bulunamadı.

Prenses Beatrice ve emlak kralı Edoardo Mapelli Mozzi evlendi!

Prenses Beatrice ve emlak kralı Edoardo Mapelli Mozzi evlendi. Koronavirüs sebebiyle düğünlerini erteleyen çift, geçtiğimiz günlerde evlendi...

Kral Konaklama Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kral Konaklama Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Önder Özyağci tarafından kuruldu.

Bodrum'u Maldivler yapma planı!

Bodrum'u Maldivler gibi yapmak için çalışmalara başlandı. 5 yıldızlı bir otel, mermer tozunu Maldivler kumu diye sahiline sermeyi planlarken, Bodrum Belediyesi tarafından yakalandı.

Trump kendini dünya emlak kralı sanıyor!

Başkanlık koltuğunun verdiği güç ve kibirle Ortadoğu’da sınırlar çizen Trump, “dünya emlak kralı” edasıyla ülkelerin topraklarını parselleyerek, ABD’nin jandarması İsrail’e devretmeye çalışıyor...

maldivler Kral Salman Camisi Haberi

maldivler Kral Salman Camisi

Turmaks İnşaat, Malpler'de Suudi Arabistan tarafından sağlanan fon ile yapılacak olan "Kral Salman Camisi" işini aldı. Turmaks inşaat tarafından yapılan açıklamada, 6 bin kişilik ve 6 katlı inşa edilecek "Kral Salman Camisi"nde, kütüphane, çok amaçlı salonlar ve konferans salonunun da yer alacağı bildirildi. Malpler'in bağımsızlığa kavuşmasının 50. yılı anısına Suudi Arabistan tarafından hediye edilen ve çoğunluğu Türkiye'den ihraç edilecek malzemelerle inşa edilecek caminin Ekim 2018'de ibadete açılması planlandığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Turmaks İnşaat, Malpler'de Kral Salman Camisi' ve İslam Bilimleri İnşaatı işini aldı. Malpler'deki 3. projemize Alke inşaat gibi 62 yıllık tecrübeye sahip firma ile ortak girişim olarak başlıyoruz. Kral Selman Bin Abdulaziz adının verildiği bir eseri yapmak bizim için son derece gurur verici. Şu anda Malpler'in Hulhumale...