27 / 04 / 2024

Maldivler'de 35 bin dolara kiralık adalar!

Maldivler'de 35 bin dolara kiralık adalar!

Dünyanın gözde tatil merkezlerinden Maldivler'de adalar sahibinden kiraya veriliyor. Tatil cennetinde kiralanan adaların günlük ücreti 35 bin dolardan başlıyor.



Hint Okyanusu'nda bulunan Maldivler'de  onlarca ada kiraya veriliyor. Milliyet'te yer alan habere göre; 1200 adaya sahip Maldivler'in kimi adaları satılık veya kiralık durumda. Fiyatlar da beklenildiği gibi yüksek değil, Maldivler'de büyük bir ada günlük 35 bin dolara kiraya veriliyor.

Naladhu adası bu kiralama işlemi yapılabilen yerlerden biri. 20 evden oluşan adayı günlük 35 bin dolara kiralanabiliyor. 50 kişinin aynı anda kalabileceği adada böylece gecelik fiyat 700 dolara denk geliyor. Tüm lüks ihtiyaçların karşılanabileceği bu adada her eve özel hizmet de bulunuyor. Her eve özel havuz, 24 saat servis gibi hizmetler adanın standart paketinde yer bulunuyor.

Kiralık ada özellikle de geniş arkadaş grupları tarafından tercih ediliyor. Özellikle evlilik veya yıldönümü gibi kutlamalar için bu küçük ada rağbet görüyor. Adanın müşterileri arasında adının açıklanmasını istemeyen dünyaca ünlü isimler de yer alıyor.

Maldivler'de dünyanın ilk deniz altı oteli inşa ediliyor!


Geri Dön