20 / 07 / 2024

malibu çakmaktaş evi

malibu çakmaktaş evi

ABD’nin California eyaletindeki Malibu sahilinde yer alan bir ev, ünlü çizgi dizi “Taş Devri”ndeki evlere benzerliğiyle görenlerin beğenisini kazanıyor.

Mel Gibson'ın Malibu’daki 14,5 milyon dolarlık evi!

Cesur Yürek ve Cehennem Silahı gibi unutulmaz filmlerin sevilen oyuncusu Mel Gibson’ın dünyanın farklı yerlerinde birçok evi var. İşte Mel Gibson'ın Malibu’daki 14,5 milyon dolarlık evi...

Sean Penn Malibu’daki çiftlik evini satışa çıkardı!

Oscarlı oyuncu Sean Penn, altı yılın ardından Malibu’daki çiftlik evini satışa çıkardı. Etrafı güvenlik duvarlarıyla örülü yapıyı 2009 yılında 3.8 milyon dolara satın alan Sean Penn’in evi için bugün belirlenen rakam 6.5 milyon dolar.

Mel Gibson, Malibu'daki evini satıyor!

Oscar ödüllü oyuncu ve yönetmen Mel Gibson'un Malibu'daki evi satışa çıktı. Göz kamaştıran ev için 17 buçuk milyon dolar isteniyor.

Robert Downey Jr. Malibu'dan yeni ev aldı!

Yahudi asıllı Amerikalı oyuncu Robert Downey Jr. yeni bir ev satın aldı. Malibu'da yeni ev alan oyuncu evi için 3.5 milyar dolar ödedi.

İşte California Hillsborough'daki satılamayan Çakmaktaş evi!

California Hillsborough'da ünlü çizgi film Çakmaktaş'ların yaşadıkları evler modellenerek yapılan evi kimse almak istemiyor. Nedeni ise yapının düş görünüşünün iti bulunması...

Pink, Malibu'daki evini 12.9 milyon dolara satıyor!

Ünlü şarkıcı Pink ve eşi Carey Hart, Malibu'daki evlerini satışa çıkardı. Çift aynı evi geçen yıl da satmaya çalışmış ancak bir alıcı çıkmamıştı.Geniş bahçesinde bir yüzme havuzu bulunan evin diğer tarafı da Pasifik Okyanusu manzaralı.

John Cusack, Malibu'daki evini 13,5 milyon TL'ye satıyor!

John Cusack, Malibu'daki evini elden çıkarmaya karar verdi. Cusack'ın evi için istediği fiyat 13 buçuk milyon TL. Ama isteyen satın almadan önce aylık 75 bin TL kira karşılığında deneme de yapabilecek.

İşte Lady Gaga'nın Malibu'da 23 milyon dolarlık evi!

Dünyanın en çok kazanan şarkıcılarından Lady Gaga, Malibu'da rüya gibi bir ev aldı. Denize sıfır olan iki katlı malikanenin tüm camları Malibu'nun eşsiz manzarasına açılıyor.

ABD'deki Çakmaktaş Evi 4.2 milyon dolara satılıyor!

ABD'nin Arizona eyaletinde inşa edilen ve dış cephesi tamamen taşla kaplı tek katlı ev, "taş devri" mimarisi konseptiyle görenlerin dikkatini çekiyor..

Malibu'da 3.5 milyon dolarlık ev Çakmaktaşların evini andırıyor!

ABD’nin California eyaletindeki Malibu sahilinde yer alan bir ev, ünlü çizgi dizi “Taş Devri”ndeki evlere benzerliğiyle görenlerin beğenisini kazanıyor.

Sarah Jessica Parker, kendisine bekar evi tuttu!

Sarah Jessica Parker (46), üç çocuklu bir anne olmanın zorluklarını yaşıyor. Ünlü oyuncu bu duruma bir son vermek için ve kariyerine kaliteli zaman ayırabilmek için New York'ta ailesiyle birlikte paylaştığı daireden iki blok ötede kendisine bir bekar evi

Ayşe Arman'ın Trump Towers'taki Çalışıyorum ve Sevişiyorum Evi'ne tepki!

Hürriyet gazetesi yazarı Ayşe Arman'ın Trump Towers'taki Çalışıyorum ve Sevişiyorum Evi'ni gördükten sonra "Ağır gıcık olmaya başladım sana" diyerek tepki gösteren okuruna cevap verdi... İşte Ayşe Arman'ın o cevabı...

Yavuz Sultan Selim Camisi'ndeki Abdülmecid evi restorede!

Osmanlı İmparatorluğu'nun padişahlarından Sultan Abdülmecid'in, Yavuz Sultan Selim Camisi'nin bahçesindeki evi restore ediliyor. 2009 yılında restorasyon çalışmalarına başlanan yapının 2011 yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor  

malibu çakmaktaş evi Haberi

malibu çakmaktaş evi

“Çakmaktaş” ailesinin evini oldukça andıran evin, 5 adet yatak odası, 4 adet de banyosu bulunuyor. Ünlü Amerikan mimar Frank Lloyd Wright’ın yaptığı eserlerden de ilham alınarak tasarlanan evin hem masalsı hem de modern olması dikkat çekiyor. Evin eski sahipleri arasında, geçen yıl Nisan ayında hayatını kaybeden ABD’nin ünlü radyo ve televizyon programcısı Dick Clark bulunuyor. Clark’ın ölümünden bir ay önce satışa çıkarılan evin değeri ise yaklaşık 3.5 milyon dolar (6.3 milyon...