04 / 05 / 2024

malikanesini satıyor

malikanesini satıyor

Petro Eccleston dekorasyonu için 20 milyon dolart harcadığı tam 123 odalı malikaneden 3 yılda sıkıldı. 150 milyon dolardan satışa çıkan malikane, eğer bu fiyata satılırsa ABD'nin en pahalı evi olacak.

Jeff Franklin 85 milyon dolarlık malikanesini satışa çıkardı!

Emlak manşetlerinin müdavimi olan Jeff Franklin, Los Angeles'ta bulunan malikanesini 85 milyon dolara satıyor...

Rihanna Hollywood Hills'teki malikanesini satıyor!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Rihanna emlak yatırımına yöneldi. Başarılı sanatçı Hollywood Hills'teki malikanesini 7.8 milyon dolara satıyor. 

Antonio Banderas İngiltere'deki malikanesini satıyor!

İspanyol oyuncu Antonio Banderas İngiltere Surrey'de bulunan malikanesini satılığa çıkardı. Banderas malikane için 2.9 milyon sterlin istiyor.

John Travolta malikanesini 5 milyon dolara satıyor!

Hollywood'un başarılı oyuncularından John Travolta Islesboro Adası'nda bulunan malikanesini satılığa çıkardı. Lüks malikane için 5 milyon dolar bedel belirlendi. 

Harry Styles Hollywood'daki malikanesini satıyor!

One Direction grubunun eski solistlerinden Harry Styles, Hollywood’daki malikanesini 6.6 milyon dolara satışa çıkardı.

Bruce Willis Caicos'taki malikanesini satıyor!

Bruce Willis Turks and Caicos adalarında bulunan malikanesini satışa çıkardı. Willis, geçen yıl restore ettirdiği evi için 33 milyon dolar istiyor.

Vanessa Hudgens Los Angeles'taki evini 4 milyon dolara satıyor!

Rol aldığı diziyle henüz ilk gençlik çağlarında hem şöhret hem de servet kazanan Vanessa Hudgens, 2008 yılında satın aldığı malikanesini 4 milyon dolara satıyor.

Elin Nordegren, Palm Beach'teki evini 49.5 milyon dolara satıyor!

Tiger Woods'un eski eşi Elin Nordegren, Palm Beach'teki dillere destan malikanesini 49.5 milyon dolara satıyor...

Lily Allen, vergi borçları yüzünden evini satıyor!

Ünlü İngiliz şarkıcı Lily Allen, vergi borçları yüzünden malikanesini satışa çıkardı. İngiltere, Gloucestershire'da bulunan muhteşem malikane ikinci dereceden tarihi eser sayılıyor ve 400 yıllık bir geçmişe sahip.

Hugh Hefner malikanesini satıyor!

Playboy dergisinin kurucusu Hugh Hefner, Los Angeles'taki dillere destan malikanesini satışa çıkardı. Ancak; Hefner'in; malikaneyi satın almak isteyenler için öne sürülen bir tek şartı var: Kendisi ölünceye kadar orada yaşamasına izin vermesi...

Kim Kardashian ve Kanye West ABD'deki evini satıyor!

Ün­lü çift Kan­ye West ve Kim Kar­das­hi­an, ABD'deki malikanesini satışa çıkarmaya karar verdi. Çif­tin sa­tış ge­rek­çe­si ola­rak Kar­das­hi­an’­ın şe­hir ha­ya­tın­dan uzak bir yer­de ya­şa­mak is­te­me­si gös­te­ri­li­yor.

Selena Gomez, Los Angeles'taki malikanesini satıyor!

ABD'li şarkıcı Selena Gomez, Los Angeles'taki malikanesini bu hafta satışa çıkardı. 23 yaşındaki Gomez, her yerinde güvenlik kamerası bulunan malikaneyi 4,5 milyon dolara satacak.

Jeff Bridges, California'daki muhteşem villasını 29.5 milyon dolara satıyor!

Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu ve müzisyen Jeff Bridges, California'daki muhteşem malikanesini satışa çıkardı. 65 yaşındaki aktör, 885 metrekare büyüklüğündeki villasını 29.5 milyon dolara satıyor.

malikanesini satıyor Haberi

malikanesini satıyor

Formula 1 patronu Bernie Ecclestone'un kızı Petra, eşi James Stunt ile ABD Hollywood'da 85 milyon dolara aldıkları malikaneden 3 yılda sıkıldı. 123 odalı malikanenin, dekorasyonuna 20 milyon dolat harcayan Petra, evi 150 milyon dolara satışa çıkardı. Malikane bu fiyata satılırsa ABD'nin en pahalı evi...