06 / 05 / 2024

Hugh Hefner malikanesini satıyor!

Hugh Hefner malikanesini satıyor!

Playboy dergisinin kurucusu Hugh Hefner, Los Angeles'taki dillere destan malikanesini satışa çıkardı. Ancak; Hefner'in; malikaneyi satın almak isteyenler için öne sürülen bir tek şartı var: Kendisi ölünceye kadar orada yaşamasına izin vermesi...




Playboy dergisinin kurucusu Hugh Hefner, Los Angeles'taki dillere destan malikanesini satışa çıkardı. Ancak; Hefner'in; malikaneyi satın almak isteyenler için öne sürülen bir tek şartı var: Kendisi ölünceye kadar orada yaşamasına izin vermesi.


1970'li yıllardan bu yana çılgın partilerin yaşandığı 40 dönümlük bir arazi üzerinde inşa edilen malikane için 89 yaşındaki Hefner'in istediği fiyat 200 milyon dolar.


29 odalı malikanede şarap mahzeni, şelale, yüzme havuzu, sinema odası, sauna, basketbol sahası da bulunuyor.


Emlakçılara göre Hugh Hegner'in, 1927'de inşa edilen malikane için istediği bu fiyat hak ettiğinden çok yüksek. Yıllar boyunca düzenlenen çılgın pantilerin lanı sıra TV programları ve çeşitli fotoğraf çekimleri için de kapılarını açan malikanenin aslında iyi bir bakıma ihtiyacı var.


Emlakçılar, Hefner'in malikaneyi 80 ya da 90 milyon dolar gibi daha gerçekçi bir fiyata çekebileceğini umuyor.



Hürriyet





Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekidle yer aldı...


ABD’nin Beverly Hills kentinde bulunan ünlü Playboy Malikanesi’nin 200 milyon dolara satışa çıkartılacağı açıklandı.


Ancak yıllar yılı ev sahipliği yaptığı çılgın partilerle gündemde kalmış ve bir dizi televizyon programı ve belgesele de konu olmuş malikaneyi satın almak isteyen kişinin ilginç bir şartı kabul etmek zorunda kalacağı belirtildi.


TMZ internet sitesi, Playboy Enterprises’ın malikaneyi satmaya karar verdiğini ancak alıcıdan 89 yaşındaki Playboy dergisi kurucusu Hugh Hefner’ın “Ölene dek burada yaşamasına izin vermesini” talep edeceğini belirtti.


Ayrıca malikaneyi satın alacak kişinin Hugh Heffner ölene dek onun özel yatak odasına kesinlikle giremeyeceği de açıklandı.


Habertürk 


Geri Dön