05 / 08 / 2024

Malkara Belediyesi ihale

Malkara Belediyesi ihale

Malkara Belediyesi, Malkara merkez ve mahallelerinde olmak üzere toplam 48 taşınmazın ihaleye çıktığı, bu taşınmazlardan 11 taşınmaz satıldığı, 21 taşınmazın kiraya verildiği, 16 taşınmaza da talep olmadığını belirtti.

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Malkara Belediyesi Tekirdağ'da kafe, lokanta, düğün salonu ve 16 arazi satacak!

Tekirdağ Malkara Belediyesi, Tekirdağ ili, Malkara ilçesinde yer alan 16 adet arazi ile 1 adet kafeteryayı satıyor. Peki Malkara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Kütahya Belediyesi Vazo Kule Seyir Terası için ihaleye çıkıyor! İşte Resmi Gazete'deki o ihale ilanı!

Kütahya Belediyesi Vazo Kule için ihale tarihini açıkladı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ile ilgili detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi 18 taksitle arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 18 ay taksitle satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 23 iş yerini ihale yoluyla satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bin 607 yataklı Kayseri Bölge Hastanesi karşısında yapılacak olan iş yerleri için 7 Şubat Çarşamba günü ihale yoluyla satışa gidecek.

Avcılar Belediyesi irtifak ve intifa hakkı ihale ediyor!

Avcılar Belediyesi tarafından, 18 katlı binanın yapım işine karşılık irtifak ve intifa hakkı ihale ediliyor..

Kırklareli Malkara Aile Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı!

Kırklareli Malkara Belediyesi tarafından Hacıevhat Mahallesi’nde hayata geçirilecek Aile Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı. Merkezin içinde düğün salonu ile eğitim salonları yer alacak.

Malkara Belediyesi'nde e-imar dönemi başladı!

Malkara Belediyesi, vatandaşların imarla olan işlemlerini kolaylaştıracak yeni bir uygulama başlattı.

Babaeski Belediyesi'ne ait 3.2 milyon TL'lik arsa yeniden ihale ediliyor!

Mülkiyeti Babaeski Belediyesi adına kayıtlı olan bahçeli kargir mezbahane ve arsası 3.2 milyon TL muhammen bedel ile yeniden ihale edilecek.

Malkara Belediyesi'nde imar görüşüldü!

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde belediyeye kamu yararına kullanılmak üzere hibe edilen bir alanın imar değişikliği ile ticari alana çevrilmesi tartışmalara neden oldu. İtiraz üzerine konu yeniden belediye meclisinde görüşüldü ancak itiraz reddedildi.

Malkara Belediyesi'ne ait 11 gayrimenkul satıldı!

Malkara Belediyesi, Malkara merkez ve mahallelerinde olmak üzere toplam 48 taşınmazın ihaleye çıktığı, bu taşınmazlardan 11 taşınmaz satıldığı, 21 taşınmazın kiraya verildiği, 16 taşınmaza da talep olmadığını belirtti.

Tekirdağ Kozyörük'e halı saha!

Malkara Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kozyörük Mahallesi'ne yaptırılan halı saha ve çocuk parkı düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı...

Kartepe Belediyesi park projeleri için ihale yapılacak!

Kartepe Belediyesi, ilçe genelindeki park projelerinin hazırlanması hizmetinin alınması için bir ihale yapacak. 23 Şubat Salı günü saat 10.00’da yapılacak olan ihalenin açık ihale usulü ile gerçekleşeceği bildirildi.

Malkara Belediyesi ihale Haberi

Malkara Belediyesi ihale

Malkara Belediyesi'ne ait 11 adet taşınmaz ihale yoluyla satıldı.


Büyükşehir yasası ile kırsal kesimden belediyeye geçen taşınmazlar, Malkara Belediye Meclis Salonu'nda yapılan ihalede satıldı. 


Malkara Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Malkara merkez ve mahallelerinde olmak üzere toplam 48 taşınmazın ihaleye çıktığı, bu taşınmazlardan 11 taşınmaz satıldığı, 21 taşınmazın kiraya verildiği, 16 taşınmaza da talep olmadığını...