27 / 07 / 2024

malkara belediyesi otogar projesi

malkara belediyesi otogar projesi

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, geçtiğimiz hafta sonu basına düzenlediği kahvaltılı bilgilendirme toplantısında, belediyenin 2015 yılı faaliyetlerini anlatarak, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Malkara Belediyesi Tekirdağ'da kafe, lokanta, düğün salonu ve 16 arazi satacak!

Tekirdağ Malkara Belediyesi, Tekirdağ ili, Malkara ilçesinde yer alan 16 adet arazi ile 1 adet kafeteryayı satıyor. Peki Malkara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alan kiraya verilecek! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Otopark İşletmeleri Tic. A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alanı kiraya verecek.

Konya Akşehir Otogarı için geri sayım başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akşehir ilçesinde inşa edilen yeni otogarda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni otogarın kısa süre içerisinde ilçe ve Konya halkının hizmetine sunulması bekleniyor. 

Antalya otogar esnafından kira indirimi talebi!

Antalya Otogarı’nda faaliyet gösteren faaliyet Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden yüzde 50 oranında kira indirimi yapılması yönünde talepte bulundu.

Siirt'te ilçe otogarı inşaatı başladı!

Siirt Belediyesi, 6 ilçe ve 5 beldeye hizmet verecek ilçe otogarında inşaat çalışmaları için düğmeye bastı.

İstanbul Otogarı'nda kiralama dönemi başladı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Esenler'de bulunan İstanbul Otogarı'nda yeni kiralama döneminin başladığını duyurdu. 

Antalya Elmalı Otogarı için geri sayım başladı! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Arslan, Elmalı Otogarı açılışı öncesi çalışmaları denetledi. 

Antalya Elmalı Otogarı açılış için hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Elmalı Otogarı, açılış için sayıyor. Modern ve kullanışlı bir yapı olarak hizmete açılacak terminal 10 bin metrekarelik alana inşa edildi. 

Van, ilçe otogarı için gün sayıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından bir süre önce yapımına başlanan ilçe otogarında sona gelindi.

Ordu'nun yeni otogarı açılışı için geri sayım başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Kasım Ayı Toplantısı'nda inşa edilen yeni otogar için son düzenlemeler yapıldı.

Antalya Elmalı Otogarı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının yüzde 90’nı tamamlandı.

Kahramanmaraş Otogarı yenileniyor!

Kahramanmaraş Otogarı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor. 

İBB: İstanbul Otogarı'nda İSPARK davası reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin, 15 Temmuz Şehitler Otogarı otoparklarının İSPARK AŞ. tarafından işletilmesi yönündeki kararına karşı eski işletmeciler tarafından açılan dava, idare mahkemesi tarafından reddedildi. 

malkara belediyesi otogar projesi Haberi

malkara belediyesi otogar projesi

Başkan Yurdakul toplantıda, fizibilite çalışmaları tamamlanan ve 2016 yılında başlanacak olan yeni projelerini de başlıklar halinde açıkladı. Yurdakul açıklamalarında şu sözleri kaydetti: “Trakya’nın en büyük ve modern Et Entegre Tesisi’nin ÇED sunumu 10 Aralık 2015 tarihinde yapılmıştır. Tesisin temelini 2016 yılı içerisinde atacağız. Malkara Şehirlerarası Otobüs Terminalinin ön hazırlık çalışması 2015 yılında tamamlanmış olup, otogarımızın ihalesi Ocak ayında yapılacak ve temeli ise Nisan ayında atılacaktır. Eski otogar alanında 18 dönümlük alanda oluşturulacak olan Kent Meydanı projemizin etüt çalışmalarını 2016 yılı içerisinde gerçekleştireceğiz. Malkara’ya yakışan ve ticaret hacmini arttıracak olan Pazar yerini imar planındaki yerine alınması için gerekli çalışmalar 2015 yılı içerisinde yapılmış olup 2016 yılı içerisinde temelini atacağız.”

KONGRE MERKEZİ KAZANDIRACAĞIZ

“Emniyet Müdürlüğü’müzün yanındaki boş alana 2016 yılı içerisinde Malkara’mızın ihtiyacı...