05 / 05 / 2024

Malkoç Süalp Bade İşçil boşanma

Malkoç Süalp Bade İşçil boşanma

Malkoç Süalp’in boşanma aşamasında olduğu eşi Bade İşçil’e açtığı mal paylaşımı davasında ara karar verildi. Mahkeme, İşçil’in daire, otomobil ve mücevherlerine tedbir kararı koydu.

Eski Habipler ve Malkoçoğlu Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Eski Habipler Mahallesi, 6164 Parsel ve Bir Kısım Tescil Harici Alan ile Malkoçoğlu Mahallesi Muhtelif Parselleri Kapsayan Alana İlişkin Askı İtirazları Kapsamında Hazırlanan 1/5000 NİP Ve 1/1000 UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

New Alp Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

New Alp Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Kurba tarafından kuruldu.

Şule Alp, BESA Pazarlama Direktörü oldu!

BESA Grup'un satış ve pazarlama koordinatörlüğünü yapan Şule Alp Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararla Pazarlama Direktörü oldu.

Melikgazi Ahmet Selahattin Sarıalp ASM tamamlanıyor!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından hayırsever Ahmet ve Selahattin Sarıalp’ın desteğiyle beraberTınaztepe Mahallesi'nde yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi'nde inşaat çalışmaları sürüyor.

Koronavirüs Bodrum’a ilgiyi durdurmadı!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, tüm dünyayı etkisi altın alan koronavirüsün Bodrum’a ilgiyi durdurmadığını söyledi.

Şule Alp, Gümüş Kariyer Ödülleri'ne layık görüldü!

BY Protokol Dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Gümüş Kariyer Ödülleri' 7 Kasım'da gerçekleşti. Törende Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp de ödül aldı.

İzmir dünya deprem liginde 7.sırada!

Y. Mimar  Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp İzmir'in dünya deprem liginde 7.sırada olduğunu yazdı. İşte Alp'in o yazısı...

Vefik Alp: Galata Kulesi’nin ‘Hilti’li restorasyonu büyük suçtur!

Galata Kulesi’nin ‘Hilti’li restorasyonuyla ilgili açıklama yapan Yüksek Mühendis Mimar ve Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, çalışmaların büyük bir suç olduğunu söyledi.

Mimar Ahmet Vefik Alp’in Gebze ‘Bilimkent’ projesine uluslararası ödül!

Osmangazi Köprüsü Gebze ayağında inşaatı yarım bırakılan Mimar Ahmet Vefik Alp imzalı Bilimkent projesi uluslararası bir ödül daha aldı.

Ercan Malkoç'tan koronavirüsten etkilenen kiracılarına jest!

İş insanı Ercan Malkoç, sahibi olduğu alışveriş merkezinde koronavirüs salgınından işleri olumsuz etkilenen 30 kiracısından Nisan ayında kira almayacak

Alp Keler: Gayrimenkul girişimi sermayesi fonlarında aksamalar yaşanıyor!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Başkanı Dr. Alp Keler, sermaye piyasaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Keler, yatırım fonları ile ilgili tüzel kişiliklerde gayrimenkul girişim sermayesi fonlarının tapu ve ticari sicil gibi işlemlerinde bazı aksamalar yaşandığını söyledi.

Alp Kırşan Kıbrıs'tan ev aldı!

Kıbrıs’ta ev alan ünlüler arasına Alp Kırşan da katıldı. Kırşan, Kuzey Kıbrıs’tan yeni bir ev aldı.

Sermaye piyasalarını geliştirmenin yolu yatırımcı sayısını artırmaktan geçiyor!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Başkanı Dr. Alp Keler yaptığı açıklamada, sermaye piyasalarını geliştirmenin yolunun yatırımcı sayısını artırmaktan geçtiğini söyledi.

Malkoç Süalp Bade İşçil boşanma Haberi

Malkoç Süalp Bade İşçil boşanma

Malkoç Süalp’in boşanma aşamasında olduğu eşi Bade İşçil’e açtığı mal paylaşımı davasında ara karar verildi. Mahkeme, İşçil’in daire, otomobil ve mücevherlerine tedbir kararı koydu.


Bade İşçil’le boşanmak üzere mahkemelik olan Malkoç Süalp, bir süre önce mallarının paylaşımı için İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurmuştu.


Süalp, evliyken edinilen malların da iadesini talep etmişti. Davada ara kararını veren mahkeme, Zincirlikuyu ve Sarıyer’de bulunan daireler, BMW otomobil, değeri 800 bin lirayı bulan 3 saat, 5 pırlanta yüzük, 3 kolye ve 2 küpeye yarı oranında tedbir koydu.


İşçil, bu karar nedeniyle mal paylaşımı sonuçlanıncaya kadar bankada kiralık kasada tutulduğu iddia edilen mücevherler ile iki daire ve halen kullanmakta olduğu otomobili başka birine...