08 / 05 / 2024

Malta Köşkünün özellikleri

Malta Köşkünün özellikleri

Yıldız Parkı içerisinde yer alan tarihi Malta Köşkü, 1961 yılında kumarhane haline getirilecekmiş. Köşkü Belediye işletecekmiş ve iyi işletildiği takdirde Yıldız'daki diğer köşklerden de istifade edilecekmiş.

Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

En zor ev işleri arasında yer alan ütü işlemini zahmetsiz ve zevkli hale getiren Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri ve fiyatı araştırılıyor. Peki, bu ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

BMW Z4'ün özellikleri neler fiyatı ne kadar? İşte 28 Aralık 2022 fiyat listesi...

BMW'nin spor aracı BMW Z4'ün fiyat listesi belli oldu. Peki BMW Z4'ün özellikleri neler fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 28 Aralık 2022 fiyat listesi...

Keyfine düşkün olanlar için muhteşem araba: BMW Z4 Roadster! İşte BMW Z4 Roadster 31 Mayıs 2022 fiyat listesi!

BMW ailesinin en çok beğenilen otomobili Z4 Roadster'ın mayıs ayına yönelik güncel fiyat listesi belli oldu. Üstü açık ve sportif özellikleri ile keyfine düşkünler için üretildi. Peki BMW Z4 Roadster ne kadar? BMW Z4 Roadster kaç para? İşte 31 Mayıs 2022 fiyat listesi

ACE Mimarlık'ın Patika 30+ sergisi açıldı!

SMD üyesi A.Can Ersan ve Orçun Ersan'ın mimarlık ofisleri ACE Mimarlık'ın 30. Yıl Sergisi "Patika 30+" 22 Ocak 2015 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi'nde açıldı.

Hopa'da Taşkın Koruma İnşaatı ihalesi yapıldı!

Hopa ilçesi Taşkın Zararlarından Korunacak Taşkın zararlarını önlemek için Hopa ilçesine bağlı Çamlı Köyü ve Çamlı Deresi'nin taşkın koruma inşaatı işi 15 Aralık 2015 tarihinde ihale edildi.

Üsküdar Hüseyin Avni Paşa Köşkü'nün yerine bina mı yapılacak?

Ünlü işadamı Mehmet Cengiz, İstanbul Boğazı manzaralı Hüseyin Avni Paşa Korusu ve Köşkü’nü aldı. Satış işleminden sonra köşk yandı. Cengiz şimdi yanan tarihi köşkün yerine yeni bina yapmak için hazırlığa başladı…

Trabzon Karadere Taşkın Koruma Projesi Tamamlandı!

Trabzon’un Araklı ilçesinde DSİ tarafından 11 köyü taşkınlardan koruması için yapılan ‘Karadere Taşkın Koruma’ inşaatı tamamlanarak hizmete girdi.

Kınık’a RES kuruluyor!

İzmir Kınık'ta, özel bir şirket tarafından kurulacak rüzgar enerji santrali (RES) için çalışmalara başlandı. RES için yollar genişletilirken, türbinlerin kurulacağı alanda yer alan ağaçlar kesildi.

Van depreminden sonra 20 bin aşkın konut yapıldı!

Van depreminden sonra bir yıl içinde mucizevi şekilde 20 bini aşkın konutu orada yapan, yapma kudretine sahip olan bir iktidar olduklarını vurgulayan Davutoğlu, "Her ev onarılacak, her okul eğitime açılacak, her sokak emniyetli hale gelecek." dedi.

Doğalgaz kışın kaç derecede yakılmalı?

Kış aylarında giderek soğuyan havalarda evdeki ısıyı sağlamak ve korumak için doğalgaz ve kombi kullanan ev sakinleri, kombiyi kaç derecede yakmalı? Doğalgaz kışın kaç derecede yakılmalı? İşte yanıtı..

TOKİ İzmir Kınık'ta dar ve orta gelirliler için konut yapacak!

Toplu Konut İdaresi TOKİ, Kınık’ta dar ve orta gelirli vatandaşlar için 275 konut inşa edecek. Şimdiden 380 kişinin başvuruda bulunduğunu belirten Belediye Başkanı Sadık Doğruer. “Kınık’ın değeri arttı.

Turkay Özgür taşkın alanları için imar uyarısı yaptı!

Antalya Su Yönetimi ve Taşkın Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan DSİ Müdürü Özgür, taşkın alanları için imar uyarısı yaptı. Özgür, "Belediyelerin taşkın koruma projelerinde DSİ onayının alınması önem taşımaktadır" dedi.

3. Havalimanı'nda 1800'ü aşkın hafriyat kamyonu çalışıyor!

Beş aylık siyasi belirsizlik sürecinde geleceğine ilişkin çeşitli yorumlar yapılan mega proje, kesintiye uğramadan sürüyor. Proje kapsamında kurulan onlarca şantiyede bin 800'ü aşkın hafriyat kamyonu çalışıyor.

Malta Köşkünün özellikleri Haberi

Malta Köşkünün özellikleri



KUMARHANE: Yıldız Parkı içerisindeki tarihi Malta Köşkü modern bir kumarhane haline getirilecektir. Bu hususta çalışmalar ilerlemiştir. Fotoğrafta, kumarhane haline getirilecek olan Malta Köşkü görülmektedir.




Malta Köşkü'nde bir kumarhane açılıyor.


Yıldız Bahçesi de, yaz aylarında sabah saat üçe kadar açık tutulacak ve dinlenme yeri olacak.


  Belediye, Yıldız'daki Malta Köşkü'nü kendisi işletmeye karar vermiş ve gerekli hazırlıklara başlanmıştır. Burada bir gazino yapılacak, ayrıca muhtelif oyun salonları vücuda getirilecektir. 

  Bu oyun salonunda biriç, bezik, bakara oynanacak, turistlerin celbedilmesi için Malta Köşkü eski...