02 / 05 / 2024

maltepe 2016 projeleri

maltepe 2016 projeleri

Maltepeli muhtarlar, belediyenin Cevizli’ye şehir parkı, Fındıklı Mahallesi’ne kültür merkezi, Maltepe Meydanı’ndaki trafiğin yeraltına alınması ve Beşçeşmeler’le meydanın birleştirilmesi projelerine tam destek verdi

Maltepe Belediyesi’nin 2016 yılı bütçesi 398 milyon TL!

Maltepe Belediye Meclisi’nin ekim ayı olağan toplantılarının son oturumu, Meclis Birinci Başkan Vekili Ziya Hayırlıoğlu Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Maltepe Belediyesi’nin, 398 milyon olarak belirlenen 2016 yılı bütçesisi oy çokluğuyla kabul edildi.

Murat Kurum İstanbul projelerini açıkladı! TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projelerinde müjde geldi!

İBB  Başkan adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında İstanbul projelerini tek tek sıralayarak, TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projeleri için müjdeyi açıkladı.

Maltepe'deki markalı 6 konut projesi!

Konut yatırımlarında adından sıkça söz ettiren Maltepe İlçesi Kadıköy, Kartal, Sancaktepe ve Ataşehir ilçeleriyle komşu olmasıyla ön plana çıkıyor. Peki Maltepe'de hangi konut projeleri yoğun ilgi görüyor? İşte Maltepe'deki markalı 6 konut projesi...

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Başyazıcı Grubu'ndan Maltepe'ye 70 milyon TL'lik proje!

Kayseri'nin köklü gayrimenkul firmalarından olan Başyazıcı Grubu projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Firma, 'Başyapıt Dragos'u Maltepe'de hayata geçiriyor.

Atlantik Yapı'dan Maltepe'ye 300 konutluk yeni proje!

Atlantik Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Engin Tortumlu "Maltepe-Kartal ve Tuzla da dönüşüm projeleri var. Maltepe'de dönüşüm projesi için ön protokol yaptık. Yaklaşık 300 konut inşa edeceğiz" dedi...

Vakıf GYO'dan Samandıra ve Maltepe'ye yeni proje!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul'da iki yeni proje yapacak. Maltepe ve Samandıra'da inşa edilecek iki yeni projenin de arsası 2016 yılında alındı.

İstanbul'da ev fiyatları en çok Maltepe ve Üsküdar'da arttı!

Türkiye'de toplam satılık konut fiyatları 2016'da yüzde 9,1 artı. REIDIN'in Üst Yöneticisi Kayhan "İstanbul'da son bir yıl içinde ev fiyatları en çok yüzde 21,9 ile Maltepe'de artış gösterdi." dedi.

Maltepe Gülsuyuspor Stadı açıldı!

Maltepe Belediyesi 2016'da sporda büyük bir atılım gerçekleştirerek 11 yıldır bitirilemeyen Gülsuyuspor Stadı'nı halkın hizmetine açtı.

Maltepe'de 790 iş yerine ruhsat verildi!

Maltepe Belediyesi, 2016'da kuaförler ve yeme-içme yerleri öncelikli olmak üzere 790 iş yerine ruhsat verdi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın takdim ettiği ruhsatlar, esnafları da sevindirdi.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

Maltepe'nin 13 noktasında prestijli cadde çalışması!

Maltepe Belediyesi, 2016 yılında ilçenin cadde ve sokaklarına 50 bin 703 ton asfalt dökerek, 40 kilometre yolu asfaltladı

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

Vakıf GYO Maltepe arsası 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Vakıf GYO Maltepe arsası 2016 değerleme raporu yayınlandı.

maltepe 2016 projeleri Haberi

maltepe 2016 projeleri


Küçükyalı Kültür Merkezi’nde, Maltepe’deki 18 mahalle muhtarıyla bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, yapılan çalışmalar ve Ramazan ayı programı hakkında muhtarları bilgilendirirken, muhtarların görüş ve önerilerini dinledi.  Projeler hakkında muhtarları bilgilendiren Başkan Kılıç, 4 büyük proje için muhtarlardan onay istedi. ‘Cevizli Mahallesi’ndeki kurban kesim alanına şehir parkı yapılması’, ‘Beşçeşmeler Meydanı’nın Maltepe Merkez Meydanı ile birleştirilmesi’, ‘Fındıklı Mahallesi’ne kültür merkezi yapılması’ ve ‘Maltepe Meydanı’ndaki trafik sorununu çözecek tünel projelerini’ muhtarların onayına sunan Kılıç’a, muhtarlar da destek verdi.


PROJELERİ ANLATTI


Kamu görevlilerinin, kamunun sorunu söz konusu olduğunda ortak noktalarda buluşması gerektiğini vurgulayan Başkan Kılıç, şunları kaydetti: “Cevizli Mahallesi’nde yapılan kurbanlık kesimini bu yıldan itibaren, Büyükbakkalköy civarında boş bir araziye taşımak istiyoruz. Cevizli’deki o atıl alanı da, devasa bir şehir parkına dönüştüreceğiz....