18 / 05 / 2024

Maltepe Asia Otel açılıyor mu

Maltepe Asia Otel açılıyor mu

4 yılda 5 otel açmayı planlayan Elite World bu yıl içerisinde İstanbul Maltepe'deki otelinin inşasına başlayacak. 115 milyon dolarlık bir yatırım olan bu otel de 2017 yılında açılacak.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi Maltepe'de 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

AB Global Turizm Ve Otel Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AB Global Turizm Ve Otel Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli Baha Erdem tarafından kuruldu.

Ula Otel İşletmeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ula Otel İşletmeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uzunlar tarafından kuruldu.

Kartallar Otel İşletmeciliği Ve Gıda Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kartallar Otel İşletmeciliği Ve Gıda Yatırımları Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kartal tarafından kuruldu.

Dap Yapı 4 otel için 600 milyon liralık yatırım yaptı!

Dap Holding, Maltepe Dragos’ta 600 milyon liralık yatırımla inşa ettiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Dubai merkezli otel zinciri Rotana ile anlaştı.

DAP Yapı ve Rotana Maltepe'de iki otele imza atacak!

İstanbul Maltepe’de iki otele imza atan DAP Yapı ve Rotana, bölgeyi turistlerin önceliği yapmayı hedefliyor.Orta Doğu’nun önemli otel markalarından Rotana ile DAP Yapı İstanbul’da ilk iki otelini açtı.

DAP Yapı ve Rotana otel projeleriyle turist çekmeyi hedefliyor!

İstanbul Maltepe’de iki otele imza atan DAP Yapı ve Rotana, bölgeyi turistlerin önceliği yapmayı hedefliyor. Orta Doğu’nun önemli otel markalarından Rotana ile DAP Yapı İstanbul’da ilk iki otelini açtı.

Elite World Asia Otel'in inşası başlıyor!

Geçtiğimiz yılı ve 2015 yılını yatırım yılı olarak kabul eden 'Elite World Otelleri Zinciri' yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Zincir, Marmaris'in ardından 5 otel daha açmayı planlıyor.

Ramada İstanbul Asia Hotel dizaynıyla lüks algısını güçlendiriyor!

Anadolu Yakası’nın İlk Ramada markalı oteli‘’Ramada İstanbul Asia Hotel’’; klasik Türk köşklerinin mimarisinden esinlenilerek modern bir bakış açısıyla yorumlanan, eşsiz ve lüks bir butik otel olarak dikkat çekiyor.

Maltepe Asia Otel 2017'de açılacak!

4 yılda 5 otel açmayı planlayan Elite World bu yıl içerisinde İstanbul Maltepe'deki otelinin inşasına başlayacak. 115 milyon dolarlık bir yatırım olan bu otel de 2017 yılında açılacak.

Elite World Maltepe'de otel açacak!

Elite World Oteller zinciri, dört yılda otel sayısını dokuza çıkaracak. Elite World Oteller zinciri İstanbul Maltepe'de 350 odalı Elite World Asia Otel'in inşaatına başlayacak.

Elite World 5 yeni otel açacak!

Elite World oteller zinciri, önümüzdeki dört yılda Marmaris, İstanbul Basm Ekspres Yolu, Maltepe'nin yanı sıra Rusya St. Petersburg'da iki otel olmak üzere beş yeni oteli hizmete sokarak, toplam otel sayısını dokuza çıkaracak.

Maltepe M'Expo Fuar'ın tanıtımı yapıldı!

Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi projesi M 'Expo Center, The Marmara Otel'de düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Toplantıda Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç konuşma yaptı.

Maltepe Asia Otel açılıyor mu Haberi

Maltepe Asia Otel açılıyor mu

Elite World Otelleri zinciri, ilk "resort otel"ini Marmaris'te açtı. Ünlü İçmeler Plajı'na 30 metre mesafedeki Elite World Marmaris Otel, zincirin beşinci oteli oldu. İstanbul Taksim, Florya ve Van'da yer alan Elite World Otelleri'nin ardından ilk resort yatırımını toplam 25 milyon dolarlık bir yatırım ile hayata geçiren Elite World Oteller Zinciri, 93 odada 186 yatak kapasitesiyle hizmet verecek olan Elite World Marmaris Otel'de 16 yaş üstündeki konuklarına "tam pansiyon plus" konseptiyle hizmet vermeye başladı. Elite World Oteller zinciri, önümüzdeki dört yılda hizmete sunacağı yeni otelleri ile otel sayısına dokuza çıkaracak. Toplamda 490 milyon dolarlık bir yatırım ile hayata geçirilecek yeni oteller ile zincirin yatak kapasitesi 4 bin 966'ya, grubun toplam istihdamı da 1.765'e yükselecek. 2014 ve 2015 yıllarının kendileri için...