02 / 05 / 2024

Maltepe Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar

Maltepe Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar

Maltepe Belediye Meclisi’nin ekim ayı olağan toplantılarının son oturumu, Meclis Birinci Başkan Vekili Ziya Hayırlıoğlu Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Maltepe Belediyesi’nin, 398 milyon olarak belirlenen 2016 yılı bütçesisi oy çokluğuyla kabul edildi.

Vakıf GYO'dan Samandıra ve Maltepe'ye yeni proje!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul'da iki yeni proje yapacak. Maltepe ve Samandıra'da inşa edilecek iki yeni projenin de arsası 2016 yılında alındı.

İstanbul'da ev fiyatları en çok Maltepe ve Üsküdar'da arttı!

Türkiye'de toplam satılık konut fiyatları 2016'da yüzde 9,1 artı. REIDIN'in Üst Yöneticisi Kayhan "İstanbul'da son bir yıl içinde ev fiyatları en çok yüzde 21,9 ile Maltepe'de artış gösterdi." dedi.

Maltepe Gülsuyuspor Stadı açıldı!

Maltepe Belediyesi 2016'da sporda büyük bir atılım gerçekleştirerek 11 yıldır bitirilemeyen Gülsuyuspor Stadı'nı halkın hizmetine açtı.

Maltepe'de 790 iş yerine ruhsat verildi!

Maltepe Belediyesi, 2016'da kuaförler ve yeme-içme yerleri öncelikli olmak üzere 790 iş yerine ruhsat verdi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın takdim ettiği ruhsatlar, esnafları da sevindirdi.

Maltepe'nin 13 noktasında prestijli cadde çalışması!

Maltepe Belediyesi, 2016 yılında ilçenin cadde ve sokaklarına 50 bin 703 ton asfalt dökerek, 40 kilometre yolu asfaltladı

Vakıf GYO Maltepe arsası 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Vakıf GYO Maltepe arsası 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Maltepe Ona Dokuz Dragos fiyatları 2016!

Tapuların hemen teslim edildiği Maltepe Ona Dokuz Dragos projesi "Hayallerinizdeki Yaşam Dragos'ta şekilleniyor" sloganıyla basına tanıtılıyor. İşte Maltepe Ona Dokuz Dragos fiyatları 2016...

Mazaya Ritim İstanbul fiyat listesi 2016!

İstanbul Maltepe'de inşa edilen Mazaya Ritim İstanbul projesi "Hemen alın hemen yaşayın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Mazaya Ritim İstanbul fiyat listesi 2016...

Çankaya Maltepe Park AVM 91 milyon TL'ye yeniden satışta!

Çankaya Belediye Başkanlığı, Maltepe Park AVM'yi satışa çıkardı. 29 Mart 2016 tarihinde ihale edilip satılamayan AVM 91 milyon TL'ye tekrar satışta.

Rönesans Maltepe Piazza fiyat listesi 2016!

Rönesans Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Rönesans Maltepe Piazza projesinde peşin ödemelerde yüzde 12 indirim sağlanıyor. Rönesans Maltepe Piazza fiyat listesi 2016...

Maltepe Belediyesi yangında zarar gören evleri onardı!

Maltepe Belediyesi, 2016’nın ilk 8 ayında evi yanan ya da zarar gören 9 aileye yardım götürdü. Nakdi yardımların yanı sıra ayni yardımlarda da bulunan ekipler, zarar gören evlerin onarılması, tekrar kullanıma hazır hale getirilmesini de sağladı.

İstanbul'da en fazla taşınma hareketliliği Maltepe'de gerçekleşti!

TSKB Gayrimenkul Değerleme desteği ile hazırlanan REIDIN – İSTEEND İstanbul Taşınma Hareketliliği Raporu, 2016 yılı 1. çeyrek dönemi baz alınarak hazırlandı. Rapora göre en çok taşınma Maltepe'den gerçekleşti.

Emlak Konut Maltepe Küçükyalı arsa ihalesi 26 Mayıs'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 26 Mayıs 2016 Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Maltepe Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar Haberi

Maltepe Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar


Maltepe Belediye Meclisi’nin ekim ayı olağan toplantılarının son oturumu, Meclis Birinci Başkan Vekili Ziya Hayırlıoğlu Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Maltepe Belediyesi’nin, 2016 yılı bütçesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu’nun 51 numaralı raporu ile ilgili Belediye Başkanı Ali Kılıç bir konuşma yaptı.


BÜTÇE YATIRIM AĞIRLIKLI 


Bütçede mümkün olduğunca yatırımlara ağırlık verildiğini belirten Kılıç, “Bütçe ödeneklerinin yüzde 74’ü, yatırım ve hizmet alanları için planlandı. Bütçe yapılırken daha çok tasarruf ilkesi göz önünde bulunduruldu” dedi. Maltepe değişecek diye yola çıktıklarını ifade eden Başkan Kılıç “Süreç içinde hep birlikte göreceğiz. Maltepe’nin yaşam kalitesi açısından İstanbul’da ilk on ilçe arasına girmesini, sizlerin eseri olarak görüyorum. Bütçenin hazırlanmasında öneri ve katkı sunan, eleştiren tüm arkadaşlarımı kutlamak istiyorum. Bu nedenle görüşlerini paylaşan arkadaşlarımızın önerilerini, öngörülerini almak bizim için kazanç...