19 / 05 / 2024

Maltepe Caddesi

Maltepe Caddesi

Karapürçek’te devam eden yol yapım ve onarım çalışmalarının kısa süre içerisinde sona ereceğini açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, ardından Maltepe Mahallesi’ne ulaşım sağlayan Maltepe Caddesi’nin yenileceğini müjdeledi.

Maltepe Belediyesi'nden iş hanı açıklaması!

Maltepe Belediyesi Bağlarbaşı Mahallesi, Bağdat Caddesi'ndeki 16431 ada, 29 parsel sayılı iş hanı hakkında açıklama yaptı...

Mesa Maltepe projesine ön talep topluyor!

Mesa, Maltepe CarrefourSA'nın yerine yapacağı yeni projesi ön talep topluyor. Mesa Bağdat Caddesi projesinde 253 konut olacak...

Maltepe'de bina inşaatında göçük: 1 ölü!

Maltepe Fezyullah Caddesi’nde bir inşaatın temel atma çalışması sırasında toprak kayması meydana geldi. Alınan bilgilere göre toprağın altında kalan 42 yaşındaki demir ustası Nesimi Karaman hayatını kaybetti.

Maltepe Sahilada lansman toplantısı 5 Nisan'da!

Kapıcıoğlu İnşaat, uzun bir aradan sonra Anadolu Yakası’nda Bağdat Caddesi ve denize yakınlığı ile dikkat çeken Maltepe Sahilada projesi ile konut sektörüne dönüş yapıyor. Maltepe Sahilada lansman toplantısı, 5 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Maltepe Sahil Ada fiyatları!

Maltepe Sahil Ada fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Kapıcıoğlu İnşaat imzası taşıyan proje Bağdat Caddesi'ne 7,3 kilometre mesafede inşa ediliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe adres!

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe adres bilgilerine göre proje E-5 Cevizli Mahallesi, Zuhal Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Proje konut, ofis ve mağazalardan meydana geliyor.

Sahilada Maltepe satılık!

Sahilada Maltepe satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 loft ve dubleks şeklinde dizayn edildi. Satılabilir alanı 47 bin metrekare olarak belirlenen proje Bağdat Caddesi'ne 7,3 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Marmaroom Maltepe ev fiyatları!

Marmaroom Maltepe ev fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede E-5 Karayolu'na Maltepe/Huzurevi Metro istasyonlarına 4 dakika, Maltepe merkeze ve Sahilyolu’na 5 dakika, Bağdat Caddesi’ne ise sadece 10 dakika mesafede yer alıyor...

Maltepe Marmaroom Evleri güncel fiyatları!

Evko Meot İnşaat imzası ile yükselen Marmararoom Evleri Bağdat Caddesi’ne 10 dakika mesafede Maltepe'de hayata geçiriliyor. 2015 yılı Ocak ayında teslimlerinin gerçekleşmesi planlanan Maltepe Marmararoom Evleri güncel fiyatları haberimizde bulunuyor.

Tacirler Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Tacirler Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi, İsmail Tacir, Ziya Tacir tarafından 10 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 12 Aralık'ta Bayrampaşa, Topkapı Maltepe Caddesi'nde kuruldu.

Narlife Maltepe'de 705 bin TL'ye bahçeli daire!

TEPE İnşaat'm, Maltepe'de hayata geçirdiği ettiği Narlife projesi, 705 bin-967 bin lira fiyattan satışa sunuluyor.Narlife projesi E-5'e 4 km, Bağdat Caddesi'ne 7 km, Boğaziçi Köprüsü'ne ise 18 kilometre uzaklıkta konumlandırılıyor.

Adakule Projesi ile belediye lojmanları vatandaşa açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Mahallesi Muhtarı Süleyman Çetin ve mahalle sakinlerini makamında ağırladı. Maltepe Caddesi'nde hayata geçirilen yenileme projesi için Başkan Toçoğlu'na teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Sakarya Maltepe Caddesi asfaltlanıyor!

Sakarya Maltepe Caddesi’nde devam eden yol yenileme çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Yenileme projemiz kapsamında güzergâhtaki parke taşlarını kaldırdık" dedi

Maltepe Caddesi Haberi

Maltepe Caddesi

Karapürçek’te devam eden yol yapım ve onarım çalışmalarının kısa süre içerisinde sona ereceğini açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, ardından Maltepe Mahallesi’ne ulaşım sağlayan Maltepe Caddesi’nin yenileceğini müjdeledi. Oktar, “Yaklaşık 6 yüz metrelik güzergâhta bulunan parke taşlar kaldırılacak. 7 metre genişliğindeki cadde için bin ton asfalt kullanılacak” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı yeni dönem yol yapım ve yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçe grup ve mahalle içi yollarda asfalt çalışmalarına devam eden Fen İşleri’ne bağlı ekipler, bir yandan da yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Karapürçek’te gerçekleştirilen düzenlemelerin kısa süre içerisinde sona ereceğini belirten Oktar; yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına Adapazarı’nda devam edeceklerini ifade etti.

Resmin Büyüğünü Görmek İçin Tıklayınız

Asfalt çalışmaları

Oktar, “Karapürçek ilçemizde Yazılıgürgen, Uludere ve Kanlıçay Mahalleleri’nde yaklaşık...