05 / 05 / 2024

maltepe halkı toplanıları

maltepe halkı toplanıları

Maltepe'nin geleceğinin planlandığı, "Stratejik Plan Toplantısı" büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda Maltepe'nin değişim gündemi ve mevcut durumu, Maltepe'nin gelecek tasarımı (vizyon, hedefler, ilkeler ) ele alındı.

AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul'da yaşanabilecek olası büyük deprem öncesinde en riskli mahalleler ve ilçeler peş peşe belli oldu. AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

Halk GYO'nun genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

Halk GYO'nun 31 Mart 2021 tarihinde yapılan 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları tescil edilmiş olup, tescil ilanı 29 Nisan 2021 10319 tarih ve sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlandı.

Halk GYO genel kurul toplantısı sonuçları yayınlandı!

Halk GYO'nun genel kurul sonuçlarına ilişkin toplantı tutanağı, tutanak eki olan onaylı esas sözleşme tadil metni ve hazirun cetveli yayınlandı. 

Halk GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Halk GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları bugün tescillendi.

Halk Varlık Kiralama'nın genel kurul sonuçları tescillendi!

Halk Varlık Kiralama'nın 24 Haziran 2020 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları bugün tescillendi.

Plusera City Maltepe'de ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Plusera İnşaat Plusera City Maltepe projesinde ön talep toplanıyor. Projede lansman öncesi avantajlı fiyatlar sunuluyor...

Nouvel Maltepe'de metrekare fiyatları 10 bin TL!

Ağaoğlu Omak İnşaat tarafından hayata geçirilen Nouvel Maltepe projesinde satışlar devam ediyor. Projede dairelerin metrekare fiyatları 10 bin TL'den başlıyor.

Kırgızistan Merkez Bankası halk şarkılarıyla ekonomi öğretecek!

Kırgızistan Merkez Bankası, finansal okuryazarlığı geliştirmek amacıyla ünlü halk şarkıcılarının enflasyon ve faiz oranları hakkında şarkılar söylediği bir kampanya başlattı.

Cumhurbaşkanı: Riskli yapıların tahliyesinde halkımdan destek bekliyorum!

Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinginde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, riskli yapıların tahliyesine ilişkin, "Bu konuda halkımdan destek bekliyorum. Çünkü ben vatandaşımı, milletimi seviyorum. Bu adımı atmamız lazım." dedi...

RemaxGo yeni yüzüyle Maltepe'de!

RemaxGo İstanbul'un yeni çekim noktalarından biri olan Maltepe'de, kapılarını açtı. RemaxGo Yönetim Kurulu Başkanı Karaca, "Ekibimiz, Mazaya Ritim İstanbul'da bulunan yenilenen ofisimizde hizmetlerine devam edecek" dedi...

Bağcılar'ın sorunları Halk Meclisi'nde konuşuldu!

Bağcılar Belediyesi 2017 yılı Halk Meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantıda ilçenin sorunları çözüme kavuşurken yeni projelerin hayata geçirilmesine yönelik görüşmeler yapıldı.

Sur Yapı Maltepe satışları!

00 daire ve 5 dükkandan meydana gelen Sur Yapı Maltepe satışları başladı. Projenin 2018'in ilk yarısında tamamlanması planlanıyor.

Konut alanları ile depolama alanları yan yana olmamalı!

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Mehmet Fazıl Türk, mahalle halk toplantıları kapsamında, Karacailyas Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşarak sorun ve taleplerini dinledi.

maltepe halkı toplanıları Haberi

maltepe halkı toplanıları

Maltepe'nin geleceğinin planlandığı, "Stratejik Plan Toplantısı" büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda Maltepe'nin değişim gündemi ve mevcut durumu, Maltepe'nin gelecek tasarımı (vizyon, hedefler, ilkeler, gelişme alanları ve stratejiler ile projeler) ele alındı. Maltepe sınırları içerisinde yaşayanların "ortak akıl" üretmesi üzerine kurulu konferansta, ilk kez farklı bir yöntem denendi. Beyin fırtınası yöntemine dayalı olarak, gruplar halinde yapılan konferansın ilk bölümünde Maltepe'nin sorunları tespit edildi, ikinci bölümündeyse çözüm önerileri sıralandı. 


"BELEDİYENİN KAPILARINI AÇTIK" 

Toplantıda bir konuşma yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "dayatan değil danışan belediyecilik" anlayışının önemine dikkat çekerek, "Biliyorsunuz stratejik planlama, her belediyenin 5 yıllık planlar dâhilinde yapması gereken zorunlu bir planlama. Buradaki temel amaç, Maltepe'ye nasıl çağdaş bir vizyon kazandırabiliriz, nasıl insan odaklı sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışını burada oturtabiliriz. İster...