03 / 05 / 2024

Maltepe Kaymakamlığı ne zaman tamamlanacak

Maltepe Kaymakamlığı ne zaman tamamlanacak

Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak inşaatı tamamlanan Türkiye Cumhuriyeti Maltepe Kaymakamlığı'nda gazetecilerle bir araya geldi. İstanbul İl Özel İdaresi tarafından yapılan yeni hizmet binası Maltepe halkının hizmetine sunuldu.

Maltepe Afet Eğitim Merkezi açıldı!

Maltepe Kaymakamlığı, Maltepe Belediyesi ve İstanbul Kalkınma Ajansı işbirliğiyle hayata geçirilen “Maltepe Afet Eğitim Merkezi” hizmete açıldı.

Aydınoğlu Rota Maltepe fiyatları ne kadar?

Rota Aydınoğlu projesi İstanbul Maltepe'de Aydınoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Aydınoğlu Rota Maltepe fiyatları ne kadar?

Piazza Rezidans Maltepe teslimleri ne zaman?

Piazza Rezidans projesi, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirildi. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatiflerine yer veriliyor...

Maltepe Nidapark Küçükyalı ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Maltepe'ye bağlı Küçükyalı Mahallesi'nde hayata geçirilecek Nidapark Küçükyalı projesinde inşaat çalışmaları 2017'de başlayacak. Peki Maltepe Nidapark Küçükyalı ne zaman tamamlanacak?

Maltepe Nidapark Küçükyalı ne zaman teslim?

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinde inşaat çalışmaları 2017 yılının Haziran ayında başlayacak. Peki Maltepe Nidapark Küçükyalı ne zaman teslim?

Maltepe Evla Evleri ne zaman teslim?

Föy İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Maltepe Evla Evleri 180 adet daireden meydana geliyor. Peki Maltepe Evla Evleri ne zaman teslim?

Maltepe Piazza Evleri fiyatları ne kadar?

Rezidans, ofis ve AVM alanından oluşan Maltepe Piazza projesinde 230 daireye yer veriliyor. Peki Maltepe Piazza Evleri fiyatları ne kadar?

Maltepe Cemevi inşaatı ne zaman bitecek?

STK buluşmaları kapsamında Sivaslılarla buluşan Başkan Ali Kılıç, Maltepe Cemevi için şunları söyledi: “Uzun yıllardır bitirilemeyen cemevini sizin onayınız ve izninizle yapıp, anahtarı sizlere teslim edeceğiz”

Maltepe Gülsuyu Stadı ne zaman tamamlanacak?

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Gülsuyu spor kulübünün 10 yıldır yapılmasını beklediği spor tesisleri tribün inşaatını gezdi. Kılıç eksikliklerin tespit edildiğini 1.aşamada yapılan tribün inşaatının çok yakında hizmete açılacağı müjdesini verdi.

Bursa Orhangazi'deki eski kaymakamlık lojmanı yıkıldı!

Bursa Orhangazi Belediyesi tarafından Orkent bölgesinde yeni kaymakamlık lojmanı inşa edilmesinin ardından eski lojmanın yıkımına başlandı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kepçenin operatör koltuğuna oturarak bir süre yıkım yaptı.

Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi'ne ödül!

Maltepe Belediyesi’nin 25 bin kişiye istihdam sağlayacak Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M’Expo) projesi, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği Yerel Yönetim Ödülleri töreninde istihdam dalında ödüle layık görüldü.

Maltepe Sahilada lansman toplantısı 5 Nisan'da!

Kapıcıoğlu İnşaat, uzun bir aradan sonra Anadolu Yakası’nda Bağdat Caddesi ve denize yakınlığı ile dikkat çeken Maltepe Sahilada projesi ile konut sektörüne dönüş yapıyor. Maltepe Sahilada lansman toplantısı, 5 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Maltepe'ye Özgecan Aslan Parkı!

Maltepe Belediyesi tarafından, 11 Şubat 2015’te öldürülen ve kadın cinayetlerinin simge isimlerinden biri olan Özgecan Aslan’ın adının bir parka verilmesi için Belediye Meclisi’ne önerge verildi

Maltepe Kaymakamlığı ne zaman tamamlanacak Haberi

Maltepe Kaymakamlığı ne zaman tamamlanacak

Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak inşaatı tamamlanan Türkiye Cumhuriyeti Maltepe Kaymakamlığı'nda gazetecilerle bir araya geldi. Maltepe'ye ki kurumları bir araya toplamayı amaçlayan Hükûmet Konağı'nın 7. Katı'nda bulunan Kaymakamlık Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda ağırlıklı gündem maddesi ülkede yaşanan terör olayları ve ilçede yaşananlar oldu.


11 milyon TL'ye mal oldu

İstanbul İl Özel İdaresi tarafından yapılan yeni hizmet binası Maltepe halkının hizmetine sunuldu. Maltepe'de ki kamu kurum ve kuruluşlarını tek bir noktada buluşturmasını sağlayan yapı Yaklaşık 11 milyon TL'lik bir yatırımla gerçekleştirildi. Yeni hizmet binası 6 bin 358 metrekare alana inşa edildi. Hizmet binası görkemli yapısıyla da dikkat çekti. Toplantıda konuşan Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, "Böyle bir binayı halkımızın hizmetine açtık. Bu binanın hayırlı olmasını vatandaşlarımızın işlerini daha kolay bir şekilde gerçekleştirmesini diliyorum" dedi.


Uyarılarınızı eksik...