19 / 05 / 2024

maltepe okul yenileme çalışmaları

maltepe okul yenileme çalışmaları

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, ilçedeki okullarda sürdürdüğü tadilat ve yenileme çalışmalarını tamamladı.

İZODER okullarda yalıtıma odaklandı!

İZODER’in ‘Okul Yenileme’ projesi ile yüzlerce öğrenci yalıtım uygulamalarıyla donatılmış okullarda özellikle kış aylarını üşümeden ve gürültüden etkilenmeden geçirecek. 

Okul Organizasyon ve Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okul Organizasyon ve Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hürden Şahin tarafından kuruldu.

Maltepe'deki okullar yenilendi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, ilçedeki okullarda sürdürdüğü tadilat ve yenileme çalışmalarını tamamladı.

Maltepe Dragos Kentsel Yenileme Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Maltepe İlçesi, Dragos Kentsel Yenileme Proje Alanı Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin imar planı tadilatı askıda...

Bursa Gemlik'te cami ve okul çevreleri yenileniyor!

Bursa’nın gemlik ilçesinde cami ve okulların çevreleri güzelleştiriliyor. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçedeki bütün okul, cami ve sağlık ocaklarının çehresini değiştirdiklerini belirterek, kamu kurum ve kuruluş binalarında da yenileme çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Maltepe Belediyesi okul tadilatları'na 1.2 milyon lira harcadı!

Maltepe Belediyesi son 1.5 yılda yağmur suyu kanalı, duvar boyaması ve bahçe düzenlemesine kadar pek çok çalışmaya imza atarken, tüm bu çalışmalar için 1 milyon 250 bin TL harcama yaptı.

Sakarya Maltepe Caddesi asfaltlanıyor!

Sakarya Maltepe Caddesi’nde devam eden yol yenileme çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Yenileme projemiz kapsamında güzergâhtaki parke taşlarını kaldırdık" dedi

Enerjisa 100’den fazla okul yeniledi!

ENERJİSA’nın en büyük sosyal sorumluluk projelerinden biri olan okul yenileme çalışmaları çerçevesinde kırsal alanda 100’den fazla okul yenilendi.Enerjisa’nın sosyal sorumluluk platformu Enerjik Gönüller projeler hayata geçirdi.

Maltepe Park Alışveriş Merkezi yenilendi!

ECE Türkiye tarafından yönetilen Maltepe Park Alışveriş Merkezi, CarrefourSA'nın yatırımıyla, 21 aydır devam eden yenileme çalışmalarının ardından kapılarını bugün ziyaretçilere acacak. AVM'de yapılan revizyon ile kiralanabilir alanlar 2 kat artırıldı...

Rönesans Gayrimenkul, Küçükyalı okul projesi için ruhsat aldı!

Rönesans Gayrimenkul, Maltepe'deki Küçükyalı okul projesi için yapı ruhsatı aldı...

İstanbul Maltepe'de üç adet okul onarım ve tadilat işi yapılacak!

İstanbul Özel İdaresi İmar Yatırım Ve İnşaat Daire Başkanlığı Yapı Kontrol Müdürlüğü, Maltepe İlçesi 3 Adet İlköğretim Okulu Onarım ve tadilat işi ihalesi açtı

Maltepe Nish Adalar'da satılık 2+1'ler 212 bin 898 TL'ye!

Maltepe Nish Adalar'da satılık 2+1´ler 212 bin 898 TL ile 298 bin 425 TL'den alıcılara sunuluyor. 420 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Nish Adalar'da teslimlerin Haziran 2012'de yapılması planlanıyor

Nar Kule Maltepe'de 330 bin TL'ye!

Nar Kule Maltepe'de brüt büyüklükleri balkon dahil 101 metrekare olan 2+1 dairelerin fiyatları, 330 bin  TL ile 435 bin  TL arasında değişiyor. Proje deniz ve Adalar manzarasına sahip...

maltepe okul yenileme çalışmaları Haberi

maltepe okul yenileme çalışmaları


Maltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 18 Eylül pazartesi günü başlayacak 2017-2018 eğitim-öğretim yılı öncesi, okullarda sürdürdüğü bakım ve onarım çalışmalarını geçtiğimiz günlerde tamamladı. Çalışmalar kapsamında eksikleri bulunan 21 okul ve 1 öğrenci yurdunda tadilat ve yenileme yapan ekipler, 9 ton asfalt serimi gerçekleştirirken, 3 bin metre duvar ve korkuluk boyama çalışması yaptı.


Çalışmalar yapsamında 548 metrekare duvar ve taş duvar örümü gerçekleştirilirken, 12 kompozit duba, 24 delinatör, 8 yağmur suyu bacası, 22 metrekare çit, 18 metre engelli rampası ve engelli korkuluğu ile 3 direk montajı tamamlandı. Yine çalışmalarla, 66 metrekare kilit taşı örüldü ve 245 metre sıva yapıldı. 



Maltepe...