03 / 05 / 2024

maltepe parkta kaç mağaza var

maltepe parkta kaç mağaza var

2013'te yenilenerek 110 mağazadan 250 mağazaya çıkan Maltepe Park AVM yeni yüzüyle ziyaretçi rekorunu kırdı. AVM, Polonya'da yapılan CEE Perakende Gayrimenkul Ödülleri töreninde de ‘Yılın Türk Alışveriş Merkezi’ seçildi...

Özak GYO Maltepe projesinde tapu devri yapıldı!

Özak GYO Maltepe projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, tapu devrinin yapıldığını açıkladı. Peki Özak Maltepe projesinde kaç konut olacak? Nerede inşa edilecek? İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı!

Mesa Panorama Maltepe projesinden ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatının yanı sıra, sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama'da konut fiyatları kaç TL?

TOKİ 2023 İstanbul Maltepe projesi için beklenen gün resmen geldi! 603 yeni konut için bu tarihe dikkat!

TOKİ 2023 İstanbul Maltepe projesi için beklenen gün resmen geldi! 603 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ İstanbul Maltepe 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 577 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul Maltepe 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Atışokulu Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan 577 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ İstanbul 2023 projesi için tarih belli oldu! 603 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul 2023projesi için tarih resmen belli oldu... Maltepe'de inşa edilecek 603 yeni konutu sakın kaçırmayın...

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi açıldı!

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi Maltepe’de 1 milyon TL yatırım bedeli ile Haluk Dinç tarafından açıldı.

Maltepe Cumhuriyet Parkı şantiyeye döndü!

Maltepe Cumhuriyet Parkı, 2018'de açıldı. “Anadolu Yakası'nın en büyük parkı” diyerek açılan park kısa sürede şantiyeye döndü. İnşaata başlanan parkta, binaların düğün salonu ve restoran yapılacağı iddia edildi...

Yargı Maltepe'deki parkta yapılaşmayı durdu! 

İdare mahkemesi, Maltepe'de 63.5 dönümlük bölge parkında yapılaşmayı arttıran imar planını durdurdu. Bilirkişi raporu, deprem riski de göz önüne alındığında korunup geliştirilmesi gereken yeşil alanda yapı yoğunluğunun arttırılmasının şehircilik ilkelerine aykırı buldu.

Maltepe'de TOKİ'ye ait arazideki kaçak çiftlik yıkıldı!

Arazisi TOKİ'ye ait Maltepe Ferhatpaşa'da yer alan kaçak çiftlik yıkıldı. Çiftlik daha önce yurttan kaçan kızların alıkonulduğu yer olarak gündeme gelmişti.

TOKİ'den İstanbul'a 2 yeni proje!

Konut üreterek dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, İstanbul'un Maltepe ve Kağıthane ilçesinde 2 yeni proje yapacak.

Maçka Parkı için yogalı protesto!

Beşiktaş’ta gerçekleşmesi planlanan ve Maçka Parkı’nı da etkileyecek tünel projesini protesto etmek isteyen çevreciler, tepkilerini parkta koşu, yoga gibi etkinlikler yaparak gösterdi.

Maltepe Park yılbaşında açık mı?

Maltepe Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Maltepe Park yılbaşında açık mı? Maltepe Park yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Maltepe Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Maltepe’de 7 katlı binanın girişi çöktü!

Maltepe’de gerçekleştirilen kazı çalışması sırasında meydana gelen toprak kayması nedeniyle, 7 katlı başka bir binanın ana giriş kısmı çöktü. Binada mahsur kalan yaklaşık 40 kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

maltepe parkta kaç mağaza var Haberi

maltepe parkta kaç mağaza var


2013'te yenilenerek 110 mağazadan 250 mağazaya çıkan Maltepe Park AVM yeni yüzüyle ziyaretçi rekorunu kırdı. AVM, Polonya'da yapılan CEE Perakende Gayrimenkul Ödülleri töreninde de ‘Yılın Türk Alışveriş Merkezi’ seçildi.


Mutfak alışverişinden giyime mobilyadan kuyuma kadar ihtiyaç duyulan her türlü ürünü bir çatı altında toplayan alışveriş merkezleri tüketicinin işini oldukça kolaylaştırıyor. Bunlardan biri de Maltepe Park Alışveriş Merkezi. Bir yıl içerisinde 110 mağazadan 250 mağazaya çıkan ve 31 bin metrekareden 75 bin metrekareye genişletilen Maltepe Park AVM CEE Perakende Gayrimenkul Ödülleri töreninde ‘Yılın Türk Alışveriş Merkezi” seçildi. Maltepe Park AVM’nin erişim alanındaki 4 milyon kişiye hizmet verdiğini söyleyen Maltepe Park’ın AVM Müdürü Vedat Özeren, merkezin 2013 yılında yenilenen yüzünü ve büyüme başarılarını AKŞAM Ekonomi'ye anlattı. 


KİRALAMA VE YÖNETİMİ ECE TÜRKİYE YAPIYOR


Maltepe Park...