28 / 04 / 2024

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı!

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı!

Firma: Mesa Mesken

Proje: Mesa Panorama

Mesa Panorama Maltepe projesinden ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatının yanı sıra, sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama'da konut fiyatları kaç TL?



Mesa Panorama Maltepe projesinde, Aralık ayına özel kampanya başladı. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere, Aralık ayı sonuna kadar sınırlı sayıda konut için 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı sunuluyor. 

Türkiye’de tünel kalıp teknolojisini ilk üreten ve uygulayan marka olan Mesa kalitesi ile hayata geçirilen Mesa Panorama Maltepe'de, güvenli ve ferah bir yaşam sunuluyor.3 blok halinde inşa edilen projede 317 adet konut yer alıyor. 

Mesa Panorama Maltepe de sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı!

Mesa Panorama Maltepe projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut tipleri bulunuyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 70,53 metrekare ile 221,46 metrekare arasında değişiyor. 

İstanbul Anadolu Yakası'nda Maltepe'de inşa edilen projede 10 bin metrekarelik yeşil alan ve 670 metrekarelik sosyal tesis yer alıyor. 

12 bin 311 metrekare büyüklükte arazide yükselen projede, blok yükseklikleri zemin+17, zemin+18 ve zemin+19 kat olacak şekilde tasarlandı. Projede, 372 araç kapasiteli otopark da bulunuyor.

Mesa Panorama Maltepe de sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı!

Mesa Panorama Maltepe'de; yürüyüş ve spor alanları, açık yüzme havuzu, aromatik hobi bahçesi, kapalı ve açık oyun alanları, geniş meydanlar gibi pek çok farklı sosyal donatı alanına yer veriliyor. 

Ayrıntılı tasarlanmış mimarisi, kara, deniz, hava tüm ulaşım hatlarına ulaşım kolaylığı ve merkezi lokasyonu ile dikkat çeken proje, Aydos Ormanı'na, Hilltown AVM'ye yakın konumda bulunuyor. 

Mesa Panorama Maltepe de sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı!

MESA PANORAMA MALTEPE FİYAT LİSTESİ ARALIK 2023 

Mesa Panorama Maltepe projesinde Aralık ayı sonuna kadar sınırlı sayıda konut için 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı sunuluyor. 

Ayrıca, peşin ve kredili alımlarda liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim de yapılıyor. 

Projede yer alan 1+1 evlerin fiyatları 7 milyon 394 bin TL'den, 2+1 evlerin fiyatları ise 11 milyon 918 bin TL'den başlıyor. 

Ayrıca, projede yüzde 1 KDV fırsatı da sunuluyor. 

Web: https://mesapanorama.com/

Telefon: 444 9 366

Manisa'daki 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerine 333 konutluk yeni proje geliyor!

Kocaeli Avlu 112 Residence satışta! Yeni proje

İzmit Meditorium'da teslimler Haziran 2024'te!


 


projeye sor



Geri Dön