27 / 04 / 2024

Manisa'daki 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerine 333 konutluk yeni proje geliyor!

Manisa'daki 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerine 333 konutluk yeni proje geliyor!

Yusuf Altın Yapı, Manisa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerinde yükselecek olan projede 333 konut yer alacak.



Yusuf Altın Yapı İnşaat, Manisa'daki yeni projesi için start verdi. Söz konusu projede 333 konut ve 20 adet ticari ünite yer alacak.

Manisa İli, Turgutlu İlçesi, Yedieylül Mah., 20K-3C Pafta 2787 ada 1 parsel üzerinde yükselecek proje 690 milyon 729 bin 220 TL'ye mal olacak.

Yusuf Altın İnşaat Manisa projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlamıştı. Söz konusu proje için 'ÇED gerekli değildir kararı' verildi.

Manisa daki 7 Eylül Kapalı Spor Salonu nun yerine 333 konutluk yeni proje geliyor!

5 BLOK OLARAK YÜKSELECEK

Arsa alanı 22 bin 819 metrekare olarak açıklanan Yusuf Altın İnşaat Manisa Turgutlu projesi A,B,C,D, E ve F olmak üzere toplam 5 blok olarak yükselecek.

Söz konusu projede A,B,C,D ve E blokları konut olarak inşa edilecek olup, F bloğu tamamen kapalı otopark olarak tasarlandı. Planlanan konut projesinin toplam inşaat alanı 78 bin 269 metrekare olarak açıklandı.

Proje alanı içerisinde 7 Eylül Kapalı Spor Salonu bulunuyor. Proje sahibi tarafından inşaat sürecinde yıkım işlemi yapılacak.

Manisa daki 7 Eylül Kapalı Spor Salonu nun yerine 333 konutluk yeni proje geliyor!

Yusuf Altın İnşaat Manisa projesi kapsamında 223 adet açık, 214 adet kapalı olmak üzere toplam 437 araçlık otopark yapılması planlanıyor.

Proje alanı, Manisa İli, Turgutlu İlçesi sınırları içerisinde Yedieylül Mahallesinde yer alıyor. Turgutlu ilçesi Manisa iline yaklaşık 30 kilometre mesafede bulunuyor. 

Yapılması planlanan konut projesinin inşaat aşamasında çalışacak personellerin çalışma periyodu; 1 vardiya, yılda 12 ay/yıl, 300 gün/yıl, 25 gün/ay, 8 saat/gün olarak açıklandı.

İnşaat aşamasında çalışacak olan personellerin sayısı yapım aşamasında farklılık gösterecek olup, teknik- idari personel ve işçi olmak üzere ortalama günde 200 personelin çalışması planlanıyor.

1.348 KİŞİ YAŞAYACAK

Yusuf Altın İnşaat Manisa projesinin iskan aşamasında her dairede ortalama 4 kişinin ikamet edeceği düşünülerek toplam kişi sayısı; Toplam kişi sayısı 1348 olarak açıklandı.

Proje kapsamında B,C ve D bloklarında 10 adet kapalı otopark inşa edilmesi planlanmakta olup, F bloğu tamamen otopark alanı olarak planlandı.

Kocaeli Avlu 112 Residence satışta! Yeni proje

İzmit Meditorium'da teslimler Haziran 2024'te!

Sakarya Best Town Residence satışta! Yeni proje


Geri Dön